Dragoste pe net

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Eu spun altceva: multe femei isi fac viata grea, singure!!!Avem o placere deosebita, zau...masochiste, vrem neaparat suferinta!!!
Una dintre prietene: o relatie de 6 ani care se termina prost, dezamagita rau si acum sa aflu, mie nu-mi spune ca se fereste, stie ca greseste, ca umbla cu unu casatorit si cu cupil...
Cumnata mea : numai barbati unu si unu a avut...si ii are si la 28 de ani, si mereu le aud "nu am avut noroc" in viata!!!!

Va rog sa va revizuiti semnatura in cadrul acestui site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Ei,l-a speriat ! Nu avea de gand de la bun inceput,si cand a vazut ca se ingroasa treaba,a disparut .
Sa nu cumva sa se gandeasca fata ca daca actiona altfel l-ar fi luat,ca bietul de el e speriat,si sa incerce alta tactica. Sa-l lase linistit,sa inteleaga ca a fost doar o ..placere internetista .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Diana n-as fi vrut sa ma bag in subiectul asta, dar... hmmm eu am o nepoata care si-a lasat barbatul, baiat bun erau casatoritzi de vreo shapte ani, ea nu facea serviciu, statea acasa, a cunoscut un tip tot roman pe Internet, nu stiu cum naiba, l-a pus pe barbat sa imprumute bani din banca ca sa plece in tzari la munca, si dusa a fost cu pluta, cu individul in Marea Britanie. Acum barbatul plateste saracul banca, dar ca multzumita l-a bagat la origine cind a ajuns acolo.
Asha ca... nu sint de acord, mai ales cind ai un sotz acasa, poate si un copil...

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

O sa spuneti ca sunt nebuna sa ma bag singura in gura lupului, de buna voie si nesilita de nimeni.
Vreau sa precizez ca nu ma intereseaza daca „egipteanul” locuieste in Egipt sau in Ferentari, nici daca e de acord ca fata sa poarte sau nu pantaloni.
Insa ... Cum spunea cineva, daca mergi sa-ti cauti fericirea in alta parte (pe net sau la cafeneaua din colt), inseamna ca ceva scartaie la tine in cuplu. Simplu ca buna ziua.
Pantru mine, simplu ca buna ziua este ca atunci cand la mijloc sunt copii, acestia au dreptul sa creasca intr-o familie armonioasa, in care parintii se iubesc si se respecta. In felul acesta, cred eu, vor invata sa iubeasca si sa respecte la randul lor.
Povestea mea, n-o s-o detaliez aici. Aveam 32 de ani cand mi-am cunoscut sotul, si eu la fel, pe net. Nu mai eram, deci, vreo pustoaica. Eram si eu casatorita (de 7 ani!) iar fetita mea avea 6 ani. Acum are 12. Jumatate din viata si-a trait-o in Romania, cealalta jumatate aici.
Si am socat pe toata lumea cu decizia mea, si m-au crezut nebuna (eu insami aveam indoieli in ceea ce ma privea), si au spus si despre mine ca-mi „las” sotul, ca nu ma gandesc la copil, ca-l despart de tata, si cate s-or mai fi spus... Tot repede s-a intamplat si la mine : in mai putin de doua saptamani stiam deja ca viata mea avea sa ia o intorsatura neimaginata pana atunci.
Neimaginata... Eram cuplul acela care dureaza „vesnic”, fiindca vazuta din afara, nu ne lipsea mare lucru... si uite ce am facut (!!!)

Ce voiam eu sa spun este ca... multi stiu, putini cunosc... si ca e usor de condamnat si de dat exemple de buna purtare...

O zi buna tuturor, si fara surprize neplacute.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

lu.more,
Nu stiu care a fost cazul tau.
Ma refer la situatia lui Ahmed sau, daca vrei, la una generala.

Sint de acord ca atunci cind ceva nu merge in casnicia proprie incepi sa cauti in alta parte. Uneori, chiar fara sa constientizezi asta.

Dar sint foarte sceptica in ce priveste sentimentele pe net.
Fara sa cunosti omul real.
Consider ca dragostea apare personalizat.
Nu asa, catre unul, Ahmed, care a scris niste kestii.

Inainte sa-l decreteze barbatul vietii ei, s-a uitat in ochii lui vreodata?
I-a urmarit gesturile...mimica... privirea, ii cunoaste parfumul, atingerea, rasul, stie cum zambeste?
Ce iubeste la el?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Nu, Elise, bineinteles ca nici un "caz" nu se aseamana cu altul (suntem "cazuri?" ) : ce ma deranjat pe mine (sa zicem "ce m-a determinat sa raspund la acest subiect") sunt frazele ca cea din mesajul Danelutzei :

"eu am o nepoata care si-a lasat barbatul, baiat bun, erau casatoritzi de vreo shapte ani".

Sincer daca ar fi fost si un copil in poveste, ma gandeam ca vorbeste despre mine . Doar ca eu mi-am "lasat" barbatul dupa ce am cerut si rezolvat divortul mai inainte.

Eu as intreba :
1. Ce inseamna "si-a lasat barbatul"?
2. Ce inseamna "era baiat bun?"

Ca si despre mine (banuiesc. Cu siguranta!!!!) s-au spus aceleasi lucruri, fara ca cei care le spuneau sa cunoasca macar 10 % din ce se intampla sub acoperisul meu. Si eu eram "fata buna", iar socul lor a fost cu atat mai mare.

Gata, am spus ce aveam de spus.

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nu stii niciodata ce e sub acoperisul altuia... mai ales ca pe putin jumatate dintre oameni sint "educati" sa pozeze fericit si sa ascunda leopardul dupa gard cit se poate de mult.
Asa ca nu poti sa judeci.

Eu ma refeream strict la faptul ca nu inteleg cum de a provocat Ahmed asa o pasiune. In absentza lui, desigur.

iar partea cu "cazul" n-am vrut sa sune aiurea - sorry daca asa s-a intimplat. N-am gasit alt termen mai bun.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

lu.more, sa fii fericita !!! In nici un caz nu esti nebuna,si nu vad cine te-ar putea judeca pt viata ta !
si eu mi-am pus intrebarile pe care ti le pui tu : ce inseamna baiat bun? bun pentru cine ? poate fi bun pt sora,mama, matusa, vecina, amanta..dar nu pt sotie..niciodata nu se stie ce e cu adevarat intr-un cuplu cu portile inchise .Ei stiu cel mai bine de ce ea l-a lasat .

Cat despre egipteanul asta,intr-adevar sperie ideea ca e dintr-o tara cu o traditie si cultura diferita de a noastra . Altfel luat, nu iistie parfumul,si altele,dar nu cred eu ca femeia aia se marita maine cu el prin internet,fara sa il cunoasac. In primul rand,aparitia unui alt barbat (indiferent ca e pe net sau unde e) da de gandit ca relatia nu mergea bine.Atunci ea incepe sa se gandeasca bine,daca mai continua sau nu .Daca raspunsul ei e NU,atunci vorbeste,se separa,si merge sa-l cunoaca pe noul. Daca noul nu raspunde asteptarilor ei,atunci la revedere.Daca ajunge sa isi dea cupumnii in cap,inseamna ca nua gandit bine situatia.Daca ajunge la concluzia ca oricum relatia ei nu mai mergea,totul bine si de la cap cu altul.
Ce nu putem judeca niciodata din afara e de ce doi oameni se despart si cine ar fi de vina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

si uite asa mai are si ANDREEA marin banica si jr o situatie de rezolvat peste ceva ani. ca n-ar fi singura dupa care plange mama-sa pe la poarta TVR-ului ca i-a plecat fata de n-spe ani si o duce rau si bla , bla .

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

FOTOGRAFII CU FETITELE si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

off topic:
Eu tot nu ma pot opri din a ma minuna cat de perfect se foloseste dubla-masura in dicutiile astea! Daca persoana cu pasiunea pe net era un el si nu o ea.... mama-mama ce se zicea despre el! Pe cand asa... mda... nu e prea corect ce face doamna, dar... etc.etc.etc. o gramada de circumstante atenuante de pana la urma ramai cu impresia ca e vina lui barbatu-sau ca nu a facut-o fericita! Imi aminteste o faza povestita de cineva in America. Copii de scoala de 10-12 ani. Daca o fata ii da un sut in fund unui baiat e pedepsita pentru agresiune. Daca se intampla invers este hartuire sexuala! pai nu seamana?!

My life stinks

Mergi la inceput