Ce shtitzi despre shervetzelele bronzante?
Cit de eficace sint, care-s cele mai bune, cum se aplica, cit dureaza, cite sint necesare pentru ambele picioare
, etc...
Multzumesc pentru eventualele raspunsuri.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Raspunsuri
iren spune:
Michelle, n-am timp, din pacate, nici sa pulverizez, nici sa ashtept uscarea.
Da ai folosit shervetzele, cum sint?
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Kittie spune:
bey adika plozii turbulentzi nu te lasa sa ti dai cu crema, seara? ca e cel mai simplu, dai cu crema autobronzanta ne/combinata cu crema de corp obisnuita si pana dimineata ese ca si cum ai fi stat sub soare cat dormeai..
, mami de
( 13oct04 )
ocebine spune:
quote:
Originally posted by iren
Michelle, n-am timp, din pacate, nici sa pulverizez, nici sa ashtept uscarea.
Da ai folosit shervetzele, cum sint?
Foloseste rapid uscatorul de par...stiu ce inseamna criza de timp

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
lavinai spune:
azi mi-am luat de la garnier!! eu foloseam sprayul autobronzant de la garnier si am zis sa vad si eu cum is shervetelele ca mie cam lene sa ma "spreyez". maine sau duminica am de gand sa il folosesc!! iti raspund dupa!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
iren spune:
Kittie, mie-mi ramin dîre de la patura pe corp ![]()
Ocebine, merci mult pentru idee 
Lavinai(Lavinia?) kiar te rog sa-mi spui, io pe picioare am nevoie mai mult, ca-n rest ma bronzez cu maieu ![]()
Michelle, daca tu zici ca se usuca rapid airbrushul, o sa-l iau sa vad cum e.
Marina spune:
la romanika n-am vazut servetele , crema e mai buna ca sprayul? SI io'st mereu in dungi cu pete![]()
Charlie spune:
Draga Iren si Dragi Fete !
Servetele autobronzate sunt
- foarte bune !Bronzul iese uniform, cred ca iti lasi dare numai daa vrei, se usuca instant, trebuie reaplicat odata la cateva zile. Rezultatul dupa aplicare apare cam la 2-3 ore dupa. Culoarea bronzului la marcile folosite de mine e mai mult decat Ok! Dar sa ma bati daca stiu acuma : unele au ambalaj auriu -nue nici o firma de cosmetice renumita - Ceva Comodynes Cosmetics ..??? si se vand in ambalaj individual auriu, si grupate cate 6 parca in pachete transparente ..something..celelalte sunt ambalaj in argintiu si le gasesti in doua variante de culoare : bronz mediu si inchis -precum si in doua variante de marime : unele micute pentru fata si unele mai gigant asa pentru tot corpul( se pot folosi ambele peste tot -no problem) - acuma pe astea le stiu eu, dar recomand cu incredere sa incerci orice fel de servetele bronzante, mari diferente nu cred sa fie.
TIP : sterge cu servetelul ( nu e nevoie de frecat deloc si in plus e mai economicos) pe pielea hidratata.
Mama... da ce roman am putut scrie pe tema servetelelor bronzante -auzi tu..
Sper ca v-am fost de folos!
Kittie spune:
breee! la asta chiar nu m-am gandit!!!
la mine nu raman urme. dau dupa baitza, dup'aia pun nijte tzoale ji merg sa mananc......intra-n pele, habar n-am, da nixam urme. Si sincer, n-am atata rabdare sau nu gasesc destul de profitabil frekatu cu servetzelu
..ie aja o keste in istoria asta care ma duce cu gandu la un ou de pashte pe kare-l freci sa-i dai luciu
...da' va urmaresc cu enteres deosebit!
, mami de
( 13oct04 )