Ce shtitzi despre shervetzelele bronzante?
Raspunsuri - Pagina 2
emaaimee spune:
mie nu mi-a placut mazgaleala care mi-a iesit cu sevetelele,cam in degrade
si eram exfoliata,etc
am ras cu sotul ce misto bronz am eu
.
dar ma bucur ca altora le-a iesti cu servetelili
oi fi io mai neindemanatica,k am antecedente

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
mazzel spune:
de fapt cum actioneaza autobronzantele astea? nu sunt pline de chimicale? nu sunt nesanatoase?eu cunosc pe cineva care lucreaza in SUA la l'oreal si mi-a spus sa nici nu ma gandesc sa folosesc asa ceva!
nu stiu intreb si eu, irene nu-ti e frica sa te dai cu asa ceva pe piele?adica ma gandesc eu ca ceva care iti schimba culoarea pielii asa in cateva minute numai sanatos nu e !
in fine, eu nu ma dau dar toate amicele mele in jurul meu vor sa fie din albe/negre si le vad ca se spreiaza in disperare, mie sincer(desi nu mi-am dorit niciodata sa fiu altfel decat alba cum m-am nascut) mi-ar fii FRICA sa ma dau cu asa ceva pe piele.dar poate sunt eu fricoasa degeaba...totusi cum actioneaza astea?
iren spune:
Mazzelu, nu vrea sa stau la soare, is alba-alba- nah, roshcata...- shi nu vreau sa ma prajesc, shtii tu, canceru de piele, etc, d-aia mi s-a parut mai avantajos sa am picioarele bronzate, ca la alea ajunge soarele mai greu pe strada ca sa mi le bronzeze ![]()
Deci daca tot mor, mai bine sa mor incet de la kimicale, decit mai repede de la soare ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lavinai spune:
iren, l-am folosit si e super!!!! arata mai fain decat de la spray (culoarea!!) desi e aceasi firma si aceasi culoare......
. e mai usor de folosit si mai simplu...
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
aaaa am uitat sa iti spun ca e GARNIER (AMBRE SOLAIRE) NO TRACE BROUZEUR ( si servetzelele sunt si spray )
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
flori76 spune:
Fetele,cam de cate servetele e nevoie la o singura aplicare(pt tot corpul)?Eu am dat aici peste niste servetele de la Nivea.Ati folosit?Sunt bune de ceva?
Flori
Noi
Kittie spune:
ai cetit, bre, ce s-a scris?
noi activam aci degeaba? pffff mai mare rusinea! pai toma de asta discutam......c-au aparut minunile-astea in mijlocu junglei
si ne intrebam daca ie bune sau ramanem la nuci de cocos si coji de banane...
, mami de
( 13oct04 )
flori76 spune:
Nu-mi raspunde nimeni la intrebare??
Ca-s tare dornica sa ma bronzez 
Or fi bune de ceva cele de la Nivea?Si cam cate imi tb pt tot corpul?
Edit:m-am documentat.Unul este suficient pentru fata si maini sau pentru fata si picioare.Deci,cred ca-mi trebuie vreo 4-5...Probabil ca maine o sa le incerc,ca ma mananca rau
Sper sa nu plang dupa...![]()
Flori
Noi