Ce shtitzi despre shervetzelele bronzante?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mie nu mi-a placut mazgaleala care mi-a iesit cu sevetelele,cam in degradesi eram exfoliata,etcam ras cu sotul ce misto bronz am eu.
dar ma bucur ca altora le-a iesti cu servetelilioi fi io mai neindemanatica,k am antecedente

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

de fapt cum actioneaza autobronzantele astea? nu sunt pline de chimicale? nu sunt nesanatoase?eu cunosc pe cineva care lucreaza in SUA la l'oreal si mi-a spus sa nici nu ma gandesc sa folosesc asa ceva!

nu stiu intreb si eu, irene nu-ti e frica sa te dai cu asa ceva pe piele?adica ma gandesc eu ca ceva care iti schimba culoarea pielii asa in cateva minute numai sanatos nu e !

in fine, eu nu ma dau dar toate amicele mele in jurul meu vor sa fie din albe/negre si le vad ca se spreiaza in disperare, mie sincer(desi nu mi-am dorit niciodata sa fiu altfel decat alba cum m-am nascut) mi-ar fii FRICA sa ma dau cu asa ceva pe piele.dar poate sunt eu fricoasa degeaba...totusi cum actioneaza astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mazzelu, nu vrea sa stau la soare, is alba-alba- nah, roshcata...- shi nu vreau sa ma prajesc, shtii tu, canceru de piele, etc, d-aia mi s-a parut mai avantajos sa am picioarele bronzate, ca la alea ajunge soarele mai greu pe strada ca sa mi le bronzeze
Deci daca tot mor, mai bine sa mor incet de la kimicale, decit mai repede de la soare

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

iren, l-am folosit si e super!!!! arata mai fain decat de la spray (culoarea!!) desi e aceasi firma si aceasi culoare....... e mai usor de folosit si mai simplu...

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

aaaa am uitat sa iti spun ca e GARNIER (AMBRE SOLAIRE) NO TRACE BROUZEUR ( si servetzelele sunt si spray )

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,cam de cate servetele e nevoie la o singura aplicare(pt tot corpul)?Eu am dat aici peste niste servetele de la Nivea.Ati folosit?Sunt bune de ceva?

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

ai cetit, bre, ce s-a scris? noi activam aci degeaba? pffff mai mare rusinea! pai toma de asta discutam......c-au aparut minunile-astea in mijlocu junglei si ne intrebam daca ie bune sau ramanem la nuci de cocos si coji de banane...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nu-mi raspunde nimeni la intrebare?? Ca-s tare dornica sa ma bronzez
Or fi bune de ceva cele de la Nivea?Si cam cate imi tb pt tot corpul?

Edit:m-am documentat.Unul este suficient pentru fata si maini sau pentru fata si picioare.Deci,cred ca-mi trebuie vreo 4-5...Probabil ca maine o sa le incerc,ca ma mananca rau Sper sa nu plang dupa...

Flori
Noi

Mergi la inceput