Nou stil de viatza (107)
Raspunsuri - Pagina 16
khristin spune:
Sa repet ca am sters din prostie mesajul...stagnez la capitolul greutate, nu stiu cand o mai iau in jos 
Mephala, frumoase pozele cu Iustin 
Cami, sa vii
din Tara Artarului
, o meriti din plin 
Crystina, micuta ta e adorabila
, sa-ti traisca si sa te bucuri de ea....va face furori printre atatea blondine englezoaice. Am vazut foarte multi englezi pe plaja din Mexic si m-a mirat, avand in vedere distanta
Delidana, nu care cumva sa uiti centimetrul
cand faci bagajele 

Cristina
noi si poze mai noi
kim222 spune:
Wow..dar scrieti nu va incurcati! Nu pot sa tin pasul cu voi 
Raportez 52,650kg deci fata de acum o saptamina 450 grame in minus...eu ma declar multumita tinind cont ca este dupa weekend!
Vazut pe Iustin,un dulce!La fel si fetita lui Cristinei!
Daria ..brrr..sper sa rezisti! Tin pumnii!
Rujix..felicitari pt kg!
Cami ai plecat deja? Delidana..calatorie usoara si vacanta placuta!
Spor la slabit!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
crystina spune:
Carmen, m

Nu poate face omul o miscare!
La Multi Ani Leloo!!!!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
crystina spune:
Cristina saru'mana!
Da ai dreptate..pentru englezi vacantza nu inseamna stat acasa cu mana pe telecomanda ci neaparat peste hotare. Plimbaretzi tare!
Kim saru'mana!
Bravo pentru slabit!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Nu voi putea sa mai intru decat la raport, am foarte multe probleme de rezolvat si plecarea se apropie.
Kim inca nu am plecat, dar nici nu mai am mult ... 
Khristin Multumesc mult! 
Delia scuze ca-ti raspund cu intarziere, acum cred ca ai deja bagajele facute, nu stiu daca mai ai timp sa vezi mesajul. E groaznic sa zbori 10 ore, ajungi sa crezi ca vei lua forma scaunului
... si eu tot 10 ore fac de la Londra la Vancouver si pot sa amestec orice fel de
pe parcurs, ca raman la fel de "fresh" si nu inchid nici macar un ochi! Sa iei "melatonina" pentru reglarea rapida a somnului la schimbarea fusului orar. Se gaseste si la noi, in farmacii. Zbor placut! 
Carmen ai dreptate, e grava situatia ... m-am innecat ca "tiganul la mal" ... a venit vara si nici o sansa sa-i mai dansez sotului "din buric"
Cum o sa apar eu la intalnire in halul asta?! Si cum o sa am curajul sa mai fac si poze?! 
Tzuni mersi pentru e-mail. ![]()

Cami
miag spune:
Neata fetelor!
Eu toata noaptea am mancat ciocolata. Astept bice si un tun cu care sa ma impuscati.

Piticlontul meu a avut o noapte mai agitata (ii ies caninii) si s-a tot trezit si eu la fiecare trezire , hop la bucatrie sa beau apa si sa mai pap o bucatica de ciocolata

Vineri ar trebui sa plecam la Budapesta ...asa ca ma apuca groaza pt saraca mea silueta...Daca plecam vineri, nu voi merge la concert si atunci am 2 bilete pt cine le vrea
Cami, cand plec in Canada?
Delidana, drum bun si zbor placut.
Daria, succes la dieta!! Nu este cam drastica?
Pupici la toata lumea.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
dordia2000 spune:
Fetelor imi cer milioane de scuze dar nu am putut sa mai intru ca mi s-a bulit rasnitza asa ca nu am citit nik din urma.
Pt raport sper ca nu e prea tarziu dar....raportez 97 kg. am reusit sa dau un kg jos. Sunt bucuroasa si ma impulsioneaza sa continui. Nu mai tzin nici un regim ci mananc asa...dupa ureche fara sa fac combinatzii periculoase si fara sa mananc grasimi, dulciuri si alumente interzise. Sa vad daca da rezultate. Sper sa dea. Incerc sa imi mai calculez si puncte dar nu ma mai stresez asa si stau cate 3 sapt sa dau un kg jos pe care il pun la loc daca mananc un biscuit. Daca gresesc saritzi si datzi cu rosii.
Acum va pup si mai intru diseara!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dara spune:
Buna fetelor, harnicutelor!
Intru si eu numai pentru raport, repede repede!
56.5 KG!!!!
Inca un pic si am ajuns!
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
roxana1974 spune:
Mia, ba io nu-ti dau nici un bici, si eu am mancat ciocolata, de disperare! Am baut aseara un paharoi de ceai verde antiadipos, da de da de ma ajuta si ... NIMIC! Ciocolata se intampla sa ma mai ajute asa ca am comis-o cu Milka M-Joy!
cineva sa-mi stearga ranjetul
mai viu...data viitoare sper sa nu mai spun ce abateri am facut...
Tzuni spune:
Moaaaaama, ce dezmatz! Auzi la ele: aniversari, prajituri, ciocolata! Bravos natiune! ...spuse Tzuni care ieri s-a indopat cu un McShit cat casa! Da io am o scuza...daca n-am parte de o anumita placere a vietzii
, macar cu McShit sa ma mai rasfatz! 

Mephala? 
(te-am batut!)
La Multi Ani Leloo!!!!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos