Nou stil de viatza (107)
Raspunsuri - Pagina 15
ruxij spune:
Daria, am incercat si eu dieta aia cand aveam 22 ani (acu' am 34
) si 60 kg (acu' am 77
) si am dat cu mere pana pe la ora 2pm cand mi-a venit rau si am vomitat. N-a tinut!
Delidana spune:
Nora, daca as putea sa dorm tot drumul de 10 ore ce bine ar fi! 
Tzuni, parca imi te inchipui acum cu haine peste tot, inclusiv peste pisica. ![]()
Carmen, pune si la mine
incepind de miine, te rog. Mersi.
Ruxij, felicitari pentru 1 kg in minus. 
Fetelor, nu stiu daca voi mai putea intra si miine pe forum, eu incerc dar....asa ca imi iau
de la voi de pe acuma. Nu stiu daca voi scrie in perioada in care voi fi in tara, asa ca sa fiti cuminti
, ca ma intorc cu forte proaspete si bici nou. ![]()
P.S. Ce de
!! De mult n-au mai fost atitia!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
oLo spune:
quote:
Originally posted by Delidana
P.S. Ce de!! De mult n-au mai fost atitia!
Cred ca si-au zis fetele: nu-i sherifa cu biciu'! Carmen e mai miloasa ca-i burtoasa si ne iarta
mephala30 spune:
Olo, porc ai vrut,
ai primit. Il si meriti, la cate abuzuri ai facut in week.
Delia, drum bun si zile cat mai placute! 
Tzuni, 
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
oLo spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Olo, porc ai vrut,ai primit. Il si meriti, la cate abuzuri ai facut in week.
NAJPA
Sa-mi fie rusine MAXIMA! Drept pedeapsa, cina se va rezuma la un pahar (sau mai multe) de apa! Si stepper!!!
an-k spune:
Am luat o pauza scurta intre curatenie si mancare, ca am obosit![]()
Crys, am vazut-o si pe micuta Lilly, e tare dulce, o papusa!, cand a inceput sa calce desculta pe nisip?, caci Bia mea daca o descalt strange degetele de la picioare, incepe sa planga si nu se mai misca, sper ca pana in august sa-i treaca frica. Despre scoala eu am luat doar 4 ore cu 'scoala de soferi' si 2 chiar inainte de examen, caci vreau sa dau examenul cu masina lor, noi avem un mondeo breck, si e foarte greu de parcat, zic eu[bang. Am condus in we dar cu masina noastra.
Delia, drum bun si vacanta frumoasa in ro! Ce-as mai veni si eu la intalnire- poate data viitoare.
Noi am fost ieri la gratar (gratar de regim
- adica totul -carne legume pe gratar + catofi copti in coaja.... in fine. Prietenii nostrii au o fetita cu 5 luni mai mare ca Bianca, azi cand a fost mama ei sa o ia de la cresa i-au zis de acolo ca fetita are varicela. Acum eu tremur sa nu faca si a mea.. caci s-au jucat, balacit, pupat... Cam ce sanse are Bianca sa nu ia?
Am pus si noi pozici cu mandra: http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
pupici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
khristin spune:
Ia cititi mai jos despre capsune
...
A Berry Good Thing
Tempted to go overboard on fresh strawberries? Go ahead.
It's peak season, so they're cheap, juicy, abundant, and one of the healthiest fruits around. A string of recent studies credit strawberries with helping to smack down the effects of bad LDL cholesterol, inhibit disease-fueling inflammation, fight the development of cancer, and even benefit the aging brain. Whew! All that and irresistible flavor.
Take One Step to Wellness by visiting http://www.takeonestep.org your source of information about wellness at the Board.
Cristina
crystina spune:
Anca, pai Lilly si acum se descalta cu greu..nu ii place,trebuie sa o sterg pe degetele..se plange ca e murdara! Acolo era mai la mal si nisipul era mai umed. Bafta sa nu aiba si Bianca varicela! Bafta si la condus! Io m-am enervat ca sunt si io in cautari de mashinutza..vroiam sa mi-o mai devreme si sa mai exersez cu tata langa mine (care vine aici pentru vreo 4 luni)..din pacate nu pot face cu tata pentru ca Ro nu e parte din EC si permisul lui nu e valabil aici pe post de "supraveghetor"!
In fine..tot mi-o iau ca macar sa am o motivatie si mai mare sa iau carneul mai repede! ![]()
Zicea cineva ca sefa Carmen e mai miloasa! Io zic ca uneori o intrece pe serifa Delia la
. Io mi-aduc aminte si n-am sa uit prea curand acum mai bine de un an..era un topic special pentru cele care tineau WW la care scriam si eu si mai multe fete printre care si Daria (mamagiuliei) care activa si la topicul asta "Nou stil de viata" (care se numea ceva de genul "Pentru fetele cu greutate")..Si intr-o buna zi, la topicul cu WW-ul, intra Mephala30 si o ia de "urechi" pe Daria ca nu a mai intrat demult pe la "Nou stil de viata"
..Atunci am intrat si eu pentru prima data pe topic ca sa vad cu ce se ocupa Mephala30..si am ramas si eu aici...si nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit ca de fapt madame "mana de fier" este chiar fata de treaba! Nu-i asa Carmen? 
Nora, Mik, Leloo, Daria, saru'mana! sa va traiasca si voua puii! 
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
Crystina, ai dreptate! 

amintindu-mi de fapta in sine.
Si ca sa vezi ca nu m-am lecuit: azi, dau sa intru pe topicul de Iasi si vad la topicul gemenilor ultima postare a lui Leeloo, in care spunea ca azi s-a indopat cu prajituri caci si-a sarbatorit ziua de nastere mai devreme...ceva de genul....deci:
Gabriela, 'La multi ani!'
si ai grija ce papi de ziua ta!!!
...si vedeti....sunt cu okii pe voi! ![]()
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin