Cumparaturi online-Tara fashion

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Salutare
Mi-am comandat luni maieul verde de la reduceri, mai mult de proba, sa vad cum imi nimeresc marimile, si cum e calitatea etc.
Azi a si sosit. Calitatea e foarte buna, materialul la fel. Culoarea nu e exact ca pe sit, are o nuanta un pic mai inchisa, dar imi place. Am nimerit si marimea, asa ca sunt pe deplin multumita. Sigur voi mai cumpara si alte produse (dupa ce primesc salariul...). Imi plac cam toate: si fustele, si jachetele, camasile... felicitari celor care administreaza acest business si pentru seriozitate, calitate, si promptitudine.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Acum vin de la posta,mi'am luat si eu coletu..pantalonii bineinteles ca nu imi vin greseala mea , adika sunt 42 si eu aveam nevoie de 44.. adika ii pot incheia ..insa imi vin fix , nu ma pot aseza pe scaun de exemplu.. darr... daca as slabi 2 kg ... maieul verde la fel imi vine bine ..insa imi aluneca bretelutele pe umeri in jos.. l'oi fi luat prea mare??? nu cred ..ca la piept imi vine bine..
Esarfa am primit una

Mergi la inceput

pe mine la maieu atata ma enerveaza ca nu imi acopera sanul drept de tot... daca trag marginea de sus un pic mai sus, cusatura de jos se ridica peste nivelul la care ar trebui sa fie in mod normal. in plus toate sutienele mi se vad de sub, desi l-am incercat si cu sutien cu cupa mica. probabil si eu am cumparat cu un nr mai mic, 40 in loc de 42.
Anderra tu cam ce dimensiuni ai? la bluze cred ca pot sa cumpar 40-42, dar fiind ca am un fund mare si shunci cum sa spun... generoase... pantaloni cred ca ar trebui sa imi iau 44...sau mai mari?

Gabici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi_j

pe mine la maieu atata ma enerveaza ca nu imi acopera sanul drept de tot... daca trag marginea de sus un pic mai sus, cusatura de jos se ridica peste nivelul la care ar trebui sa fie in mod normal. in plus toate sutienele mi se vad de sub, desi l-am incercat si cu sutien cu cupa mica. probabil si eu am cumparat cu un nr mai mic, 40 in loc de 42.
Anderra tu cam ce dimensiuni ai? la bluze cred ca pot sa cumpar 40-42, dar fiind ca am un fund mare si shunci cum sa spun... generoase... pantaloni cred ca ar trebui sa imi iau 44...sau mai mari?

Gabici

La fel patesc si eu cu maieutul cusatura imi sta pe sani, daca trag de el in jos,imi ies sanii pe afara .. eu daca voi mai comanda pantaloni am sa aleg 44,am 103 cm in sold..si 43 imi vin insa ma strang ..si nici nu se "ascunde" fermoarul ci ramane cracanat .. nush cum sa explic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Anderra, da' tu esti o slabuta! Cum 44?

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Buna dimineata!

Anderra, eu tot ca tine am in sold, de fapt 104 si tot 44 imi iau. In primul rand [entru ca ma enerveaza sa se muleze pe mine, nu am comfort si mi se pare ca atrage atentia fix asupra zonei pe care eu nu vreau sa o evdientiez. Eu merg pe 44 si mi-e foarte bine pe solduri.
Iar cu maieutzul ala, cred ca idee este sa se vada un pic din san. eu nu ma bag la maieuri ca nu debordez in partea de sus...
Iar mie sutienele mi se vad de sub maieuri de cele mai multe ori (asta daca totusi ma incapatanez sa port), dar fac jocuri de culoare cu ele si efectul e ok.
Ma bucur ca va plac, imi faceam procese de constiinta ca ii promovez prea mult. Dar repet, ma bucur doar cand incepem si noi sa avem business de calitate aici.

Va doresc un weekend minunat.
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am facut si eu comanda ieri , iar intr-o ora m-au si sunat sa le confirm . Au spus ca ieri si trimit coletul , iar pe luni , marti cel tarziu il voi primi . Va tzin la curent .
Am uitat sa va spun ca mi-am cmandat pantalonul lung din in - orange si maieu cu imprimeu floral , tot din in .

albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iepumic

Anderra, da' tu esti o slabuta! Cum 44?

Iepumic

ehh..asa sunt eu .. mica la stat si mare la sfat , sunt inaltutza,am 179 cm si cred ca d'asta port mai mult..peste tot plus ca am niste solduri si un posterior ce ar face'o invidioasa si pe J.Lo hihi..
aa.. am mai facut azi comanda ..o fusta de in scurta petrecuta si de la likidare stocuri o camasa la 300 de mii roz cu dungi negre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fusta de in scurta si petrecuta vreau si eu, cum de n-am vazut-o pe site???? Oare cand or mai aparea produse noi?

Iepumic

Mergi la inceput

eu am primit un cupon cadou de 5ron, dar nu gasesc nicaieri cum se poate folosi. voi stiti ceva?

Gabici

Mergi la inceput