Cumparaturi online-Tara fashion

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Glumeam cu esarfa aia. Nici nu am purtat-o inca.

Claudia, mamica de baietel 2 ani si 7 luni si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Fetelor, io una va multumesc pt subiect, imi plac multe din articolelor lor, am apucat sa-mi comand numai tricoul brodat si am primit si o esarfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Iepumic, sa lamurim problema, eu nu am spus cu rautat ca discutia e reclama, nici nu am stiut ca ai deschis subiectul, nici nu m-a interesat. Era o simpla constatare,nu am vrut sa ma iau de nimeni. Imi pare rau ca ai inteles asta. Si chiar daca iti faceai reclama, nu ma deranja...cu atat mai bine, mai aflam si noi despre diverse produse.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

E ok anda141, stai linistita. Putem considera incheiata discutia pe tema "subiect reclama" fara nici o suparare de partea nimanui. Corect?
Buun...si mie ce imi recomandati de pe site??? Ca nu am reusit sa ma hotarasc nici acum...sincer, voiam o tunica colorata, dar nu mai e nici una care sa imi placa.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Intreba cineva de retur !!!
Eu am facut retur , cu confirmare de primire . Dupa ce a ajuns la ei coletul am primit un mail prin care imi confirmau ca au primit pachetul si ca pot comanda altceva in schimb . Am comandat si acum astept sa ajunga noul colet ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Si eu trimis inapoi fusta de in petrecuta ,imi era foarte larga si foarte lalaie .. nush nu era genul meu .. asa ca am trimis'o inpoi si am comandat de aceeasi maieutzul negru cu margelutze .. l'am primit kiar aseara e supeerrr faina ...am platit doar 30 de mii transportul postal cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ce-mi place mie mai mult si mai mult... si ce as avea nevoie... ca asa imi plac si fuste sau rochite... da' de-alea nu prea port...

www.tarafashion.ro/scarlett/products/shirts/Peasant-blouse" target="_blank">Bluza Rustica
www.tarafashion.ro/scarlett/products/blouses/Embroidered-T-shirt" target="_blank">Tricou Brodat (grena)
www.tarafashion.ro/scarlett/products/blouses/rustic-top" target="_blank">Maiou Rustic
www.tarafashion.ro/scarlett/products/sales/Cropped-Cropped-trousers" target="_blank">Pantalon Corsar cu Betelie Lata

Acum sa vad ca o sa comand, ca's cam in pom cu banii o sapt - doua ... abia astept

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

[b]Elyanne[b], pentru primele 3 votez si eu, in special pt. bluza rustica.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna seara!
Va rog luminati-ma si pe mine!Unde este faimosul tabel cu masuri pentru a putea comanda?
Nu pot risca sa comand 46 pana nu ma masor sa vad daca e aceeasi marime.Va rog spuneti-mi unde sa caut.Ma uit si iar ma uit si nu vad nimic decat masurile insiruite,dar tabelul cu masuratorile unde este?
Va rog mult,astept raspuns.Am intrat si eu in febra Tarra fashion.
Va pup
Monica

quote:
Originally posted by Eleni

Buna dimineata!

Anderra, eu tot ca tine am in sold, de fapt 104 si tot 44 imi iau. In primul rand [entru ca ma enerveaza sa se muleze pe mine, nu am comfort si mi se pare ca atrage atentia fix asupra zonei pe care eu nu vreau sa o evdientiez. Eu merg pe 44 si mi-e foarte bine pe solduri.
Iar cu maieutzul ala, cred ca idee este sa se vada un pic din san. eu nu ma bag la maieuri ca nu debordez in partea de sus...
Iar mie sutienele mi se vad de sub maieuri de cele mai multe ori (asta daca totusi ma incapatanez sa port), dar fac jocuri de culoare cu ele si efectul e ok.
Ma bucur ca va plac, imi faceam procese de constiinta ca ii promovez prea mult. Dar repet, ma bucur doar cand incepem si noi sa avem business de calitate aici.

Va doresc un weekend minunat.
E.

Elena & Maria Bucuria

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Monica draga,

fa-ti mai intai cont (cu nume si parola). Apoi intra pe contul tau si da comanda la produsul dorit. Apoi cand iti apare produsul si tabelul de marimi, in dreapta iti apare marimi personalizate.
dar in cadrul tabelului de marimi iti da exact care este numarul de centimetri pentru fiecare masura. Doar ca trebuie sa ai contul facut si sa intri pe el ca si cum a comanda.
Nu stiu daca am fost coerenta in explicatie.
Sper sa te descurci; daca nu, da un telefon la ei direct.

Zi faina,

Mergi la inceput