Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Buna ziua fetelor!
Am intrat putin doar sa va salut pt ca am de invatat si azi merg si la ortoped cu cea mica (cand am iesit cu ea din spital mi-a zis dr. ca e suspecta de displazie sold). Zic eu ca n-are nimic, Dzeu e mare!

Va doresc o zi superba si multa sanatate!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Miha

http://community.webshots.com/album/550687772TSZHvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cata f bine ca ai slabit asa de mult, o sa fii sexy mami, eu mai am muuullll pana acolo. Dar m duc la Nasaud la parintii mei, bag dieta, sport am vb si imi face masaj anticelulitic zilnic..sper sa dau si eu jos ceva kg saptamana viitoare.
Fetelor am ras de ma doare stomacul citind postarile voastra...l-am trezit si pe Alain, oricum trebuia sa se trezeasca. Al meu sot e cam lenesut...din fire..dar tot isi spala singurel farfuriile, baga hrana rece la greu ca eu in afara de supa nu prea mai gatesc, mai sta si cu bebe, nu pot sa zic si se descurca de minune cu el dar mai nou a tot "intervenit" cate ceva si a cam tras chilul. il iert pentru ca si-a prelungir stagiul la Pmeumologie si sta printre TBC-isti sa aiba spor de 100% la salar ss ma duca pe mine in Grecia..din banutii lui.
Distractie placuta la intalneala, fug sa-i mixez niste fructe lui Alain.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana la Alexandre. mama ce activa esti azi.
Miha ti-am vazut comorile, niste scumpe. spor la invatat.
Cata asta e important sa nu urci, eu stacnez si beau ceai de slabit si merg la , dar degeaba. abdomenen nu am mai facut sapt. asta, dar incep de sapt. viitoare. cui ocazia asta i-am raspuns si la Silvi, caci m-a intrebat si am uitat.

Tocmai am sunat la tipa cu cursurile de innot. imi trebuie slip impermeabil pt. bebe, mie costum si casca.Pot participa unul sau ambii parinti.pe Clau oricum nu reusesc eu sa-l duc. sper sa gasesc costum pt. mine si bebe sa mergem marti sa vedem cum e.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

sunt activa.........ca stau(la muls)....ehe....va trezesc amintiri
buna treaba cu inotul..........si eu m-am tot fatzait, dar mi-e teama sa nu raceasca cand ne intoarcem acasa......cristi ma tot bate la cap sa ma duca acum, daca tot stau acasa cu el pt moment.si am si costum cu totul(oi mai intra in el?)
silvi -am tot vrut sa-ti zic.........continua cu fata cu bebeul.......pacat de incurcatura ca stiu ca au mai fost anunturi de genul asta si au fost acceptate.in sf, bebeul fiind asa mic e clar ca are mai multa nevoie ca oricand de ajutor.....si e de admirat ca vrut sa-l tina cand ai ei eu lasat-o pe ea.........tinem pumnii in actiunea "jos kg" ca la tine e treaba serioasa cu planificare

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Giova,, abia astept sa ne spui cum a fost prima lectie de inot. Si noi avem de gind sa o ducem pe Ioana, da noi avem o piscina naspa=de pe vremea comunistilor...ar fi una particulara da trebuie sa facem cercetari. la Bacau am auzit ca fac piscina olimpica super moderna...da chiar sa ma duc la bacau pentru asta nu prea merge
desi am o gramada de amici acolo
Adi, referitor la nesomnul noaptea chiar nu stiu ce sa zic, ca noi n-am avut asa probleme..Ioana doarme de la 3luni toata noaptea neintoarsa. e vreo 3 zile insa cam da trezirea pe la 5 juma, suge putina tzitza care mai e si adoarme iar.Cred si eu ca e o idee buna sa va jucati cu ea mai mult ziua, si sa ii faceti baita seara ca drm mult mai bine si se linistesc.poate ca si ora de culcare e prea devreme.. stiu eu...

any si ioana-catalina

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Clara, Mariuca, Andreea si Mark Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti mult noroc papuselelor frumoase
Fetelor sa aveti o intalnire frumoasa,neaparat sa faceti poze si sa ne pove cum a fostAici este cald rau de tot, trebuie sa il programez pe Dixi la tunsAngelo doarme, i-am dat sirop paracetamol pt. ca avea temperatura( de la dinti )aseara s-a innecat cu saliva( era la mine in brate si Dixi langa noi ) si a vomitat pe catel La 12 noaptea ii faceam baie lui Dixi
Giova o sa fie super la bazin, sigur o sa-i placa lui Marcolino

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

fetelor va multumesc pentru sugestii
utocatalina multumim pentru aprecieri.
numai bine va dorim.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/album?.dir=/8554re2&urlhint=actn,del%3as,3%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

any si giova - chiar ieri dim am vazut o emisiune la tv despre bebeii inotatori si ziceau ca le face f bine...pb care se pune este ca tr sa fie fff bine aerisita piscina ca altfel nu se mai secreta nu stiu ce proteina, fiindca intr-o piscina neaerisita bine toate "noxele"(nu-mi vine alt cuvant in cap) se strang la suprafata apei si ei respira de acolo..;in sf, lipsa proeteinei asteia poate duce la astm sau bronsite mai tarziu....cica ar fi un studiu belgian pê tema asta.in rest e ok.si.........ma rog, clorul ar fi vinovatul..;ei erau :pentru cu conditia sa fie f bine aerisit locul.

ce-a patit dixi-sarcaul catel-presupun ca abia asteapta sa aiba freza noua............si alexandre se mai ineaca cu saliva(ne si sperie uneori)

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova, ce fain ca mergeti la innot, maine ma voi duce si eu la bazin, trebuie sa apara mama si am cu cine sa-l las pe bebe. Ti-am trimis un PM, pupicei , eu in locul tau as baga o dieta de vreo 5-10 zile si m-as usura de 5 kg si as avea grija dupa aceea. daca veri da-mi PM si inti trimit niste diete sa-ti alegi una care ti se potriveste.
Abia astept sa vad poze de la intalnirea de astazi.
Pisoi, am uitat sa-ti spun ca lui Mark ii sta f bine cu rosu, l-am vazut in poze cu pantaloni rosii si arata superb.
Merg sa-i dau sa pape lui Alain ca l-a lovit fomitza si nu-l mai pot tine ....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie vreau si eu retete pls Ti-am vazut-o pe Rodica, pare cumsecade
Ana, amaratul catel nu stie unde sa mai stea, peste tot este mocheta si singurul loc cu gresie este bucataria si baia E ca si cum am iesi afara cu paltoane pe noi, asa simte el cu kg de blana

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput