Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu sigur eram la ca Dan e in Delta inca!
La multi ani, Andreea, Emma si Alexandre!
Sunt la

poze noi-15 iunie - printesa mea
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua!

Catalina hai ca l-am cronometrat pe fiu-meu dim. Deci.. preparat: branzica din 500ml lapte plus 3 caise plus 2 biscuiti.. papat 3/4 in cca 10min... cu pauze de zambete si comentarii.
I-am facut si filmulet dar il pun zilele urmatoare ca acum n-am chef.. vine socra-miu in vizita peste o ora si trebuie sa adorm papanasul si sa ii pregatesc si pranzul... cu ficatel.

Danielooo hai bafta la tuns!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

March scupi te rog sa ma scuzica abia acum ti-an trimis mailul cu carticica, eu am fost camparaturi eiri toata iua si aseara n-am mai intrat.
Iti zic cum am facut eu diversificarea. In prima zi i-am dat o lingurita de suc de morcov inainte de masa de amiaza si atat, am continua cu suc de morcavi crescand progreviv pana la 10 lingurite, dupa aceea suc de mar, la fel inceput cu putin. Apoi le-am combinat sucurile. Dupa aceea am mai intodus piure de mar+cereale de mar+morcov de la Milupa. Dupa acceea dupa 4,5 luniam bagat supa-crema de legume si piureul din mai multe fructe. Acum nu mai pot sa stau, revin cu mai multe informatii . Pupicei si scuze, am tot intrat azi sa va citesc dar n-am apucat sa va scriu. frumos v-ati distrat, am vazut poze, mamici gragute si bebelasi draguti insirati in carucioare..
Mai am de citit vreo 5 pagini, mai intru si mai tarziu....
La multi ani Emmei si Andreei care implinesc 5 luni si lui Alexandre care a ajuns si el la 4 luni, pupicei si sa creasca mari!!!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

am uitat sa copiez si io urarea de la Daniela pt sarbatoritii zilei

la multe lunitze mititeilor cu dedicatie speciala de la Nicolas pt Alexandre

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am luat decizia sa ma retrag de pe forum pentru o perioada, am sters ultimele poze ca si asa nu se uita nimeni la ele...
Sunt nervoasa, obosita, nu ma regasesc in discutiile voastre, asa ca incerc sa stau deoparte pentru un timp pana ma linistesc.
Cata, iti urez ca Bia sa pape pana la urma, insista cu fierul ca da pofta de papa..
Nico, Giova, vb pe mess..
la toate fetele si la toti copilashii atat de dulci ai sectei..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La multe luni inainte Emmei si Andreei care implinesc 5 luni si lui Alexandre care a ajuns si el la 4 luni

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

buna va urmaresc demult si am stat deoparte dar vreau si eu in gasca voastra va roooooooooooooog; meu are 4 luni si 5 zile e nascut pe 12 februarie s anscut la terbmen cu 3200 si 51 cm .Acum am unceput sa papam suc de morcovi si nu prea ne place. Va pup si multumim

bibilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cosmi Bine ai venit! Cumva tu mi-ai scris pe yahoo un pic mai devreme? Daca nu , poate's paranoica.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Gata fata m-am tuns.
AnaS dicstractie placuta cu socrelu!
Ingrid, ce ai fata??? De ce ai sters pozele si de ce crezi ca nu ne uitam la ele? De unde ideea asta?
Daca te simti mai bine fara sa intri pe forum foarte bine dar daca nu intri doar sa te ambitionezi este aiurea! Noi tocmai din acest motiv ne-am adunat aici, sa ne ascultam una pe alta!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai Ingrid, nici de mine nu intreaba lumea daca lipsesc. Si eu am pus poze cateodata si nu mi-a laudat lumea plodul, am pus ieri un film...nu s-a intamplat nimic. E normal ca vrei sa te lauzi cu copilul, toate facem asta, toate suntem mandre de copii nostri, dar nu putem acum sa picam in extaz la fiecare poza sau film. Nu te supara! Si daca nu spunem nimic despre o poza sau un film nu inseamna cu nu ne place copilul sau ca nu am vazut poza.
Hai Ingrid, capul sus! O sa se rezolve toate! Si nu sta departe prea mult, da?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput