Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 22
Ursoaica spune:
Pai nu stiu ce sa zic!
Cred ca fetele se converseaza pe mess!
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Ursoaica spune:
Mai stau putin si apoi ma duc pe alte situri!
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

AndreaM spune:
Nu plecati ca am revenit. Asa o marit maine pe Andrea, pai cum asa implineste cinci luni, ce vrei mai mult.
Hai sa sarbatorim.
Diana si bebe Andrea
AndreaM spune:
Ingrid S, te inteleg, si eu cateodata nu stiu ce sa mai fac cand plange. Ca sa ma calmez ies din camera si respir adanc, apoi merg la gazuta mea mica si incercam sa vedem ce o supara.
Diana si bebe Andrea
AndreaM spune:
Noapte buna,
vad ca numai eu mai bantui pe aici, ce sa-i fac cu diferenta asta de ora. Maine nu o sa fiu pe forum, trebuie sa ma fac frumoasa
pentru nunta, sa nu fiu mamica uratica. Nu cred ca o sa stam mult deoarece mergem cu gazuta.
Noapte buna inca o data si La multe luni!!! bebelusilor nascuti maine
Diana si bebe Andrea
utocatalina spune:
Neata fetele..Bucifelix e cu mina in gura, ca de obicei, dinti ioc!
Retinut toate sugestiile cu lasat fata sa flaminzeasca si sa nu o fortez, de la Sim, Ana S, Bee, etc!Nu stiu ce o sa aplic, dar oi vedea!
Ingrid nasol cu Diana mofturoasa, dar nici cu a mea nu mi-e rusine..si desi ii dau fierul de 6 zile deja, na ca de 2 zile papa si mai prost..nici nu vreau sa ma gindesc daca am ajuns la 700 cu tot cu legume si fructe..asa ca astept vremuri mai bune in care sa bage in ea ca sparta, vezi Diana de Moni, Nicolas, Razvanel, Marco, Mario si alti bb cuminti la capitolul mincare!![]()
Vreme frumoaa azi..bagam plimbari la greu, inclusiv Mall!![]()
poze noi-15 iunie - printesa mea
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
marchplayer spune:
Hai ca ati obosit!! Cumintele ati mai fost aseara. Sau era inceput de WE? Sau mai bine zis erati la
. Brava!!!
Ioana mea inca doarme, eu as cam vrea sa se trezeasca sa-i dau sa manance ca la 10.30 m-am programat si eu de-un tuns.
La multe luni inainte Emmei si Andreei care implinesc 5 luni si lui Alexandre care a ajuns si el la 4 luni
!!!!!
Maraki, inteleapta hotarare mamico! Lasa bebelul sa papa numai cat vrea el ca si cu o lingurita in plus sau in minus...cam tot aia este!
Plimbare placuta Cata!!!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze