ovare polichistice
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
quote:
Originally posted by catty
Fetelor, haideti sa va spun si povestea mea.
Acum mai bine de 3 ani am fost operata. Aveam infectie, un fobrom si ovarele pline de chisturi (nu are rpst sa intru acum in detalii). Cu 2 ani inainte de operatie am facut analizele hormonale, eu am probleme cu testosteronul care este destul de mare pt o fata, si mi s-a recomnadat sa iau Diane35. Le-am luat pana iinainte de operatie si apoi alt dr mi-a prescris alte ac, nu imi amintesc acum ce anume. Dupa 6 luni de la operatie nu le-am mai luat. Toate au fost bune si frumoase, aveam ovulatie, si tot ce trebuie pt a avea un bebe, mai putin un sot cu gigei buni (dar asta este o alta poveste). Luna trecuta cand am fost la Bucuresti mi s-a spus ca am un alt chist pe ovarul drept, care cred ca a aparut din aprilie incoace de cand nu m-am mai dus la monitorizare.
Dr nu intelegea de ce mi-au extirpat chisturile, pt ca ele se regenereaza si mai devreme sau mai tarziu iarasi va trebui operate.
Concluzia mea este sa nu ma operati, eu una nu as mai face-o acum dupa cate am tras, si sa incercati cu tratamente naturiste. Vedeti ca pt a fi eficiente trebuie sa le tineti de la 3-6 luni sau chiar la un an.
Sper ca nu v-am plictisit.
Va doresc la toate sa aveti bebeii mult doriti.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Catty io am fost mereu impotriva operatriei dar atunci cand am aflat ce am credeam tot ce-mi zicea dr.Acum ca am mai vorbit si io cu fetele care s-au confruntat cu aceasta problema m-am dat cu tratamentul naturist si io cred ca v-a fii de bine!Nuuuuuuu,nu ma operez ca imi este frica si acum stiu ca se poate si altfel!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
chivutamonica spune:
dragile mele ,
asa cum a povestit si catty si cum ii spuneam si eu la doxinu,ca aceste chisturi se refac si chiar nu pot sa va spun de ce!
desteptii astia de doc.de aici din acest motiv m-au trimis dupa o luna sa fac un ecograf sa vada daca apare dinou,dar cum aici te storc de bani{500$}un eco.atunci am renuntat sa mai merg si continui cu zmeura si acid folic,vit.E,timp de doua luni poate cine stie?
asa ca nu va lasati la operatii,ca tot se refac si nu se stie niciodata ce va mai putea apare.Mie tare frica mi-a fost de op.si cred ca D-zeu si plantutele,a rezolvat sa fie asa,adica sa dispara.pe toate,MONI
![](images/user_woman.png)
catty spune:
CHIVUTA, hai sa iti spun una tare de tot despre dr care taie ca dementii si nu sunt in stare sa gandeasca si ei putin. Cand am fost in august la bucuresti, am luat la mine si foaia de iesire din spital de cand cu operatia. Si acolo scriau idiotii ca am fost "sterilizata" ca urmare a extirparii chisturilor. Bietul dr de la Giulesti a facut ochii mari si m-a dus direct la eco sa vada cu ochii lui ca nu este asa. Cand s-a convins ca sunt "intreaga" l-a bufnit rasul si a spus ca nu a mai vazut de multa vreme asa un bilet de tot rasul, ca sa nu ma exprim altfel.
Sper sa te ajute palntutele si sa fie totul bine.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"