ovare polichistice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna fetelor!
Ce bine ca s-a deschis acest subiect!Si eu cu ovare polichistice si nu mi s-a recomandat operatie inca.Mi s-a dat stimulare cu puregon sa vedem ce iese.Initial primul dr.la care m-am dus mi-a dat anticonceptionale dar mi-am zis ca nu am timp de pierdut(am 37 ani) si am trecut la alt dr.Am inteles ca si dupa anticonceptionale si dupa operatie chisturile se refac dupa cateva luni si daca n-ai reusit sa ramai in astea cateva luni o iei de la capat-asa ca m-am hotarat pt.stimulare-cazul meu,pentru cele mai tinere poate e bine sa incerce mai intai curatarea ovarelor cu anticonceptionale.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu dupa ce am pierdut ultima sarcina am luat Yasmin un an de zile si ovarele mele arata la fel.Insa nu pot sa-mi dau seama cum atatia ani si dupa atatea ecografii vaginale nici un doctor din Bistrita nu mi-a pus diagnosticul asta?!Desi din cate aflasem eu despre ovarele polichistice banuiam ca s-ar putea sa le am!
Deocamdata o sa iau orgametril ca sa-mi provoc ciclul si pe urma o sa incerc sa-l mentin cu duphaston.Pe urma o sa vad ce se intampla.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hei, fetelor si eu am fost diagnosticata cu ovare polichistice si am ramas insarcinata destul de repede dupa 5 luni de tratament cu Diane 35. Mi s-au spus ca se resorb dupa nastere dar la ecograf au iesit din nou. Acum incerc pentru al doilea bebe si sa vedem ce se intimpla, deci nu e asa de grav cum ne sperie medicii! fiti optimiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor stiti ce?Io eram tare speriata cand am aflat ca am ovare polichistice dar acum nu mai sunt.Stiu ca si fetele sanatoase probeleme cu bbii si ca pana la urma nu noi decidem cand sa avem un bb(in cele mai multe cazuri)ci Dumnezeu.Io nu-mi mai fac griji si las totul in seama lui Dumnezeu!Am incredere ca asa bb va vani mai repede!Succces!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Apropo, nu stiu daca stiti, Loina are bebe!!!

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

MIRONA,
ASEMANATOARE e si povestea mea cu aceste ovare polichistice.De 6 ani am fost pe la medici in Rom. si nici unul nu mi-a zis de operatie.In schimb cei din Vegas,mi-a zis ca daca ma hotarasc sa le spun.Dupa aceste trat.naturale mi-a disparut un chist cel aveam pe ovarul drept.Cel sting este mic nu vrea sa funtioneze in schimb dreptul face treaba buna.Ovulatia,era ca si a ta,cind intr-o luna era,cind nu,acum vad ca este o.k.
intrebarea mea este ca acest mastodynon,se poate inlocui cu alt med.
la fel intreb unde asi putea gasii eu aici ghimbir dar o sa caut.
Inafara de ce ai scris ,alte med.nu ai luat,numai atit.
explica-mi mai pe indelete cu aceasta stimulare,te rog mult.
eu nu mai am demult timp de pierdut dar mai sper ,asa-i omul.
Sa-ti traiasca princesa si sa fi fericita,
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor,
Si eu ma aflu in aceeasi situatie ca voi...Dar o buna prietena, Nusy, mi-a recomandat tinctura de coacaz negru si de zmeur.....sunt pe tratament.Dr imi spusese sa iau Diane 35.Dar incerc tratamentul naturist...
Va pup si sa auzim numai de reusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

MIRONA,
explica-mi mai pe indelete cu aceasta stimulare,te rog mult.
[/purple] eu nu mai am demult timp de pierdut dar mai sper ,asa-i omul.
Sa-ti traiasca princesa si sa fi fericita,
MONI

chivuta

O sa -ti raspund eu la intrebare.La stimularea ovariana se recurge atunci cand nu se poate obtine o ovulatie pe cale naturala.Dar tu spuneai ca nu ai probleme cu ovulatia?!Se folosesc diverse medicamente (clomifen sau clostylbegit) pentru a stimula ovarele si a produce ovulatia.In asemenea cazuri se poate obtine o sarcina multipla (din cauza ca ovarul stimulat poate produce mai mult de un ovul).Eu am facut tratament cu duphaston (pentru mentinerea ciclului) si clostylbegit (pentru ovulatie).Se poate lua si pregnil pentru a ajuta foliculul sa se desprinda.Dar un asemenea tratament trebuie atent monitorizat.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Sheherezada esti o scumpa,
am vrut sa le inteleg si eu asa mai babeste,iti multumesc foarte mult de raspuns.
sa stii ca aceste tratamente le-am facut acum ani buni,nu mai vorbesc cit pregnil am facut.
ha,ha,asa cum zic batrineii ,inteleg perfect situatia.
sa ai un wee-kend placut si sanatate multa,
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stassie spune:

as vrea sa ma ajutai... acum mai mult de jumate de an am aflat ca am ovare polichistice...am fost urgent internata in spital, am primit un tratament... bunica mea mergea cu mine (deoarece aveam 14 ani)... imi spunea aproape totul, dar nu mi-a spus ca e posibil sa nu am copii... acum am inceput sa simt dureri mari in ambele parti, la ovare...am primit niste pastile pentru a scoate durerile, dar nu mi-au ajutat nimic... nu stiu ce sa fac... mi-e foarte tare frica de infertiliate... va rog dati-mi un sfat...

Mergi la inceput