Bebelusi de iulie-august 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTI ANI ALEX [nem]!!!! sa cresti mare ,frumos si sanatos!

LA multe luni si
- RARES-ANDREI ** [ Lory2004 ]
- IULIA ANASTASIA ** [Diana Mirela]
- RAZVAN MIHAIL ** [ mika1 ]
- ALEXIA MARIA ** [rosi]
- ANDREI-MARIO **[ andatudor ]
- PAULA-IOANA **[ella200]

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

asa..

Eu pic de somn, da rau de tot asta e.

diana, sa stii ca nu sunt nici eu asa de convinsa ca eruptia sau ce o fi, e ceva contagios.Azi daca se mai vede ceva..cu lupa.O sa chem dr totusi cas a ma linistesc.

La alergii se face febra?

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Diana, in scurt timp vei inlocui " superbebusha" cu "................"
si eu astept anisorul Paulei, deja invitatiile sunt facute!

Hristina? ce mai faceti fetele?
Anis e la eco...

ella2000

Mergi la inceput

Diana, sorry! AM MAI HALIT DIN LITERE, LE-AM MAI ANAGRAMAT CA APASA SI PAULA PE TASTE!

Anis, nu mergi la eco?

ella2000

Mergi la inceput

Ella inca nu...dupa masa ma duc, de abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis, virozele digestive sau respiratorii dau febra. Alergiile care se manifesta cutanat nu prea dau febra, nu am auzit de asa ceva. Daca deja nu se mai vad, slabe sanse sa fi fost ceva contagios, nici o eruptie nu dispare intr-o zi. Stai fara grija, bebe mic este ok. Eu ti-am zis, cred ca a fost ceva respirator.

Ella, si eu abia astept, nu-mi vine sa cred ca mai avem doar o luna si gata cu "superbebelusa" , trebuie sa gasesc altceva . Pupam fata mancatoare ce ceapa !

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Yasmari, voi? Yasmin? cum e?

pe la noi e o vreme nasoala ce me determina sa calc haine! sa mai aranjez dressing-ul si apoi sa trag un pui de somn cu printesele!

sa fiti sanatosi!
ella2000

Mergi la inceput

Diana m-am uitat iar... eceva pe piele dar se vede ff reu.Adica daca o pun la lumina geamului,vad asa niste pete rozalii.O chem pe dr maine oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cryna, eu am completat azi-noapte si probabil din cauza oboselii am scris 10 luni in loc de 9. Am corectat acum . Pupici!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Avem roseola.
Petele sunt exact cum le-a descris Anis, eruptia poate dispare in 2-4 zile. La noi lucrurile au fost putin mai complicate, cu febra mare, rosu in gat, amigdalele inflamate, dar acum chiar sper sa fie bine.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput