Bebelusi de iulie-august 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Felicitari pentru mamicile cu bebici in burtici

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

felicitari pentru marea veste care recunosc m-a lasat cu gura cascata Sa fie intr-un ceas bun, sa se confirme la medic si sa ai o sarcina usoara! doamne cat curaj pe voi, cele care faceti deja bb2!!! Bravo voua! Eu nu mai am curajul asta!
Monica La multi ani de pe acum lui Mihnea pt 1 anisor, pt ca veti fi plecati! Si daca se confirma si la tine...nu mai am cuvinte!
Lory LA MULTE LUNISOARE lui Rares cel frumusel, multa sanatate!!!! Ma bucur sa aud vesti de la voi si ca sunteti bine si tu cu jobul si Rares acasa. Si noi suntem bine, Andrei merge de vreo sapt juma- doua asa. Merge repede repede si ca un ojnguin prin casa si e haios rau. Ne da si noua acusica al 5lea dintisor il vad cum se pregateste sus. Si mai avem outin si cu emotii pasim si noi intr-un anisor. Eu muncesc, cum stii, dar suntem bine, multumim lui Dumnezeu. Va
La multi ani IULIA, PAULA si ANDREI MARIO, sa fiti sanatosi si norocosi!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumim frumos de urari fetelor. Corbioana la multi ani ptr Andrei.
La fel multi ani sanatosi si fericiti alaturi de parintiii vostrii ptr toti bebelusii care vor implini sau au implinit un anisor sa fiti frumosi si norocosi si sa va bucurati parintii in viata.

Noi tot facem la bagaje ca nu stim inca cand plecam mai am eu ceva treaba cu inmatriculatul masinii dar oricm pana luni ne luam zborul. Este deocamdata o suspiciune dar imi e teama sa indraznesc sa fac un test d esarcina. Deocamdata astept....nu stie nimeni decat voi prietenele mele dragi.

Si ca sa nu supar pe nimeni nu vreau sa enumar mamici si bebici dar va pupam pe toate si va iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, RARES ANDREI! (Lory2004)
La multe luni, RAZVAN MIHAIL! (mika1)
La multe luni, ALEXIA MARIA! (rosi)
La multe luni, ANDREI MARIO! (andatudor)
La multe luni, PAULA IOANA! (Ella2000)

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Monica, dar sa faci testul, ca altfel ne tii pe jar .
LA MULTI ANI! lui Mihnea, comoara voastra pretioasa, sa fie sanatos, norocos si sa aiba in curand o surioara sau un fratior (asa...cadou de 1 anisor ).

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

La multe luni, fetita mea draga si scumpa! Sa fii sanatoasa, puternica si norocoasa, in rest vor avea mami si tati grija! Urmatoarea aniversare va fi anisorul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Va multumim ptr. urari!

La multi anisori ptr Iulia-Anastasia, Andrei-Mario, Rares-Andrei, Razvan Mihail, Alexia-Maria!
Sa cresteti mari si sanatosi! si toti copliasii nostri sa fie sanatosi si fericiti!

Ingerasul meu Paula isi aniverseaza ziua, rontaind, spre uimirea mea o ceapa verde si o rola de banda de lipit!

Irda, sper ca ai depasit momentul de tristete!

Anis, voi?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

la multi ani ALEXANDRU!
la multi ani RARES si BIANCA pentru ziua de ieri. si sa se implineasca previziunile mamicii cu privire la tavita.
La multe lunite RARES ANDREI, RAZVAN MIHAIL, ALEXIA MARIA,ANDREI MARIO,PAULA IOANA!

felitari Albinutzza, mare veste mare. abia astept sa va dau si eu o veste la fel.
dar pana una alta...am alta veste. plecam la new york in 3-4 luni. tati doar intr-o luna. asa ca bebe2 va fi conceput si nascut acolo. iar deliuta...hmmm, sunt curioasa cum va fi cu limba. probabil eu ii voi vorbi in romana iar taica-su in engleza. sper sa nu fie prea zapacitor pentru ea, mai ales ca postul este doar de 2 ani, cu posibilitatea de prelungire la 4. a mai trecut cineva prin asta...cu copil asa mic?

pentru cele care au copiluti cu dermatita atopica: mai intai de toate sper ca dermatologul v-a diagnosticat copilul cu DA iar nu pediatrul sau...voi.
pentru DA soarele este ffffff bun. deci folositi-va de asta, nu-l evitati. bine, asta nu inseamna sa expuneti copilul la temperaturi de nedescris, dar soarele face bine.
delia are o eczema din familia dermatitei atopice. luase forme foarte foarte urate. si a trebuit, la un moment dat, sa-i dau cu hidrocortizon. acum am gasit solutia: crema trixera de la avene. cum ii apar primele puncte, incep sa-i dau cu trixera la greu. adica strat gros-gros, de cateva ori pe zi. si dispar, nu mai apar altele. iar pe picioruse, pentru ca si acolo a avut, ii dau de doua ori pe zi cu crema nivea simpla. sper sa va ajute.

sanatate multa la puiutii bolnaviori. e oribil sa-i vezi asa...acum doua nopti si delia a facut febra. dar am trecut-o pe nurofen si vad ca n-a mai facut de atunci. a luat raceala de la mine. si eu ma simt destul de nasol, dar raceala mea e mai avansata, sper sa nu ajunga si ea sa se simta asa...
dar ii curge nasucul. voi cum procedati cu nasucurile curgatoare? nu vreau sa-i fac si ei nasul varza cum il am eu.

si ar mai fi multe sa va spun dar...m-am intins deja cam mult.

am insa o mare rugaminte. am postat un subiect.poate are cineva cum sa ma ajute.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78273

multumesc tare mult,

Mergi la inceput

Adana, sa va prinda bine sederea si sa va intoarceti 4 ! Din pacate, nu pot sa te ajut cu problema ta.

Si noi avem DA, banuita de mine si confirmata de dermatologul pediatru. Da, soarele face bine, dar trebuie protectie antiUV cu o crema speciala pt. piele atopica (exista in gama Mustela si Avene).
Noi tot cu Trixera am rezolvat, deja au trecut cateva luni de cand nu mai are absolut nimic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Adana, sanatate Deliei si tie! sa aveti bafta cu plecarea! cand vb. doua limbi cu copilashii se exprima mai tarziu dar corect! la inceput le incurca! si unul trebuie sa vb numai in romana iar celalat numai in eng... si comunicarea va fi la fel! ea stie cu cine si ce! dar cand vine vremea gradinitzei... sa vezi ca iti va fi mai geu in limba rom cu ea!

ella2000

Mergi la inceput