Bebelusi de iulie-august 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Adriana(blackpanterro) am vazut ca scrii mai mult la mamici de mai-iunie. Ce s-a intamplat? De ce nu mai scrii aici?
Pupam pe Aidan si pe mami lui

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MUUUULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE ASTAZI !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi, voiosi si sa aveti un car de noroc!
Pupici de la noi,
Mami si ai ei flacai,
Rares nazdravan de 1 an si
Mihnea sugubatz fara pereche

Lory multumim frumos si pupici dulci pe nasuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Anis,Albinutzzamamicutze curajoase si fericite,framintarile voastre sint normale si firesti,dar o sa vedeti ca totul vine de la sine si cind o sa stringeti bebelusul in brate ele vor dispare definitiv.
E un pic greu la inceput sa te imparti intre amindoi,fiindca au nevoie de atentie fiind micuti,dar reusesti pina la urma sa le faci pe toate asa cum iti doresti.
Cind l-am nascut pe Rares si Mihnea a venit la spital si m-a vazut cu el in brate,s-a lipit de taica-su si ochii ii erau inlacrimati;l-am asezat pe Rares in patut si l-am luat pe el in brate si atunci fetisoara i s-a luminat si m-a strins tare de tot spunindu-mi" ce dor mi-a fost de tine,hai nu vii odata acasa?"
Am simtit atunci ce nu am simtit niciodata:o dragoste infinita si neconditionata pentru minunile mele mici,o fericire pe care nu o pot reda in cuvinte.

Si ca sa raspund si la intrebarea Daniei:eu prefer sa ma joc cu copiii,chiar daca ma "deranjeaza" ca lucrurile nu mai sint la linie ca inainte,ca acum string jucarii si in 10 min sint toate insirate.Simbata si duminica ma ocup de curatenie,calcat,spalat si chiar daca nu mai reusesc sa le termin pe toate nu-i o tragedie pina la urma e o casa cu copii si nu muzeu,sint si eu om ,am limitele mele.Ma mai ajuta si sotul meu cind vine acasa,seara, sau simbata si duminica daca nu e plecat si in plus il mai atrag si pe Mihnea la spalat pe jos(adora apa)sau la sters praful cu pamatuful de la Pronto.Ma apuca si pe mine jalea citeodata ca nu reusesc sa le mai fac pe toate ca altadata,dar trec peste asta gindidu-ma ce fericiti sintem impreuna si ca sintem sanatosi!
PUPICI si aveti grija de voi!

Pupici la copilasii cu dintisori noi si la cit mai multi,fara prea mult necaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

la multi ani puisorilor care au implinit sau implinesc anul sau rotunjesc virsta, 10-11 luni, sa traiti,dragilor si sa va bucurati parintii!

vad ca avem din ce in ce mai multi umblareti, sa ne traisca si la fel si dintosii, ce sa mai zic...felicitari tuturor!

bebeilor cu probleme le dorim sanatate!
mamicilor obosite si putere!

burticilor noastre le dorim sa scape repede de greturi si sa fie sanatoase!

eu am fost dimineata in vizita la gradi cu fata, ei i-a placut la nebunie la copii, s-a dat in leagan, am dat-o pe topogan, ba chair si-a gasit un amorez(un baietel care s-a tinut de noi scai pina am plecat)...a cam jelit cind am plecat, dar era rupta de oboseala. in schimb era cu ochii sirma dupa mine sa nu cumva sa plec- cred ca va fi greu. mi-au spus ce trebuie sa fac pina in august cind incepem si va spun sincer, n-am mai avut atitea teme din scoala... trebuie sa o trec pe lapte obisnuit, sa o obisnuiesc sa manince cereale dimineata( altceva nu le da, iar fata mea pur si simplu nu inghite asa ceva), sa o obisnuiesc sa bea din cana, nu din bibe (bea ea si acum, dar mai mult de fun, nu tot timpul), sa doarma numai o data pe zi...vai de noi.

cam atit despre noi
pupici
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella...as vrea as un pic sa fie tot fetita.Dar chiar n-are importanta.Prima data chiar am vrut fata.Acum nu ma deranjeaza nici,nici...sanatos sa fie.
Albinutzza, eu sper ca dupa 10 sapt, sa incep sa mananc si eu ceva..ca mor..am niste ameteli, noroc ca nu greturi.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini,la ce varsta o primeste la gradi?

Si eu ma gandesc de la anul s-o dau.Mai ales sa socializeze cu copii, dar tot asa, sunt conditii de la 2 ani, sa ceara kka pipi, sa manance singura.Poate am noroc, cine stie.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, ii primesc de la 6 luni, dar majoritatea stau acasa pina la maxim 9-10 luni cind se termina concediul de maternitate. sunt grupe de copii de la 1 la 3 ani. Oricum, ii schimba, ii spala, le da sa pape, ii invata la olita, ii invata sa manince singuri cu lingurita, ii culca, ii scot afara, se joaca...eu cred ca sunt bine ingrijiti. dar tot greu e sa o duc...atita doar ca n-am de ales.
la inceput o voi duce numai citeva ore, apoi treptat mai mult, dar nu o voi lasa mai mult de 7 ore pe zi. cred ca va fi ok.

M
EDIT: eu o voi duce de la 1 august, deci 11 luni jumate, o sa fie fetita mare atunci...vorba vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Palmyrah, o fi semn de apa? si Iulia ma ajuta la spalat pe jos...

Mamini, greu tre sa-ti fie... se va obisnui...

Anis, eu cred ca am dorit baiat mai mult decat oricine... poate sa duca numele mai departe... din pacate, nu are cine si socru mi-e drag foc!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, eu pe Iulia am dus-o la 2 ani fara 5 zile si a fost super... fara pemapersi si manca singura! se cerea la gradi!

in aproape ultimul ceas felicit umblaretii!
felicit si pe cei ce azi rotunjesc ultimele lunishoare... ca doar vb in anishori... curand!

Anis, cand se schimba... bb si copiluti sau altceva ce vreti voi!?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Ella, multam`...asa e, se va obisnui, astazi rideau educatoarele ca de obicei le e mai greu la mamici decit la copii, dar majoritatea incep la 1 an si erau veseli si ok...cu mucii tiris bineinteles( copiii din gradinite-grupa mica se imbolnavesc de 3 ori mai des decit cei tinuti acasa), dar...asta e.

M

Mergi la inceput