Bebelusi de iulie-august 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Am intrat sa va anuntam ca ieri 21.06 au spart D5 si D6, incisivii laterali de sus.

La multi ani, bebelusilor aniversati!

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neatza fetele

Felicitari pt primi pasi Sarciule si lui Robertel la fel, si felicitari pt dintzisori lui Sarciu si lui Tudor

Va anunt oficial ca au inceput greturile si aseara am dat la boboci, rau de tot, tot ce mancasem peste zi, si cred ca m-a stricat si la stomac de la piersici, cred Naspa rau, nu eram in stare de nemek aseara, nici macar dus nu am facut, m-am culcat imbracta in hainele de casa Si la 6.30 m-am trezit si direct la . Am hranit copilul, am mancat si eu ceva, si apoi iar au inceput. Ma tratez cu suc de grapefruit acum Anisule, tu cum esti????

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata...

Dania, din pacate nici pe mine nu ma ajuta nimeni.Asa ca in afara ca am o femeie care vine si imi face curat de 2/sapt, in rest nu ma ajuta nimeni si e tare greu.
Acum o am pe mama de aproape 2 sapt si am mai r spirat si eu, dar trebuie sa plece.
Chiar regretam zilele astea ca de ce nu stam cu soacra ,mama....dar pe urma am zis ca doamne fereste,mai bine nu.
Sper sa reusesc sa gasesc o bona.De 2 sapt tot vizionez si n-am gasit nimik.
Da..nu mai sunt asa de bosumflata ca la inceput, m-am descurcat eu in situatii tare grele cu Ingrid, o sa fie bine si cu bb2 acum....sunt convinsa...ca oricum Dumnezeu ne da exact cat putem duce...

Albinutzza, exact acceasi intrebare mi-am pus-o si eu la inceput, dar sunt convinsa ca am sa imi iubesc amandoi copii la fel de mult .Amandoi sunt speciali, Ingrid FIv - o minune,iar bb 2 a aparut ca o noua minune.Cred ca iti pui acum intrebari, mai sunt si hormoneii de sarcina, cand o sa te vezi cu bb in brate, nu o sa mai ai nici un dubiu.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aa..si Albinutzza cred ca trecerea de la 1 copil la 2, e mai grea...ca dupa ..nu mai simti.Asta pt cine vrea sa faca mai multi.
Eu zic sa nu iti mai bati capul cu astea si viseaza sa fie o fetita

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, chiar vroiam sa intreb de tine... tu vrei baietel?

Dania, acum chiar ma gandeam la tine... am inceput de dimineatza curatenia si papa si inca sunt leorca... am ratat iesirea de dimineatza, acum fiind prea cald! aseara am umblat lela... prin supermarket dupa combina frigorifica! si le-am cumparat la printese de mil. bune si combina, ba!

Emmaaimee, ce fece zana ta cu ochi frumosi?

Monai, pupam Sariciu ce si-a revenit, dintisorii noi ai ei si a lui Tudor!( andre_ea)

Albinutzza, sa treaca repede greturile...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

fetelor, am pus o intrebare aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78800
poate stiti mai multe!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna dragelor,

Felicitari Sara si Robert ! E un moment important in viata fiecarui copilas! Sa va fie de bine!

Albinuzza am citit despre framanarile tale. Sunt convinsa ca este doar o "chestiune" de moment, vorba lui Anis..."hormonii".
Cand il/o vei vedea asa micut(a) si lipsit ajutor sigur te vei topii de dragoste. Iti doresc liniste interioara si putere de ati creste copilasii.

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
[url=“http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos“]Poze Rares[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA la toata lumea! Multumim tuturor pentru felicitari!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: MARC DAVID[AC].

"La multi ani!" -11 luni:MARIO-GABRIEL[simonaci79], LUCA[Letitia Maria], TOMA[ada si toma];
-10 luni:LARISA[aprilie1976], MARIO ALEXANDRU[simonique], DARIA ALEXANDRA[luizam].

CRYNA de ROBERTEL - 24.08.2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Cu intarziere spunem si noi La multi ani !
pentru

STEFAN GABRIEL si TUDOR MIHAI - isabelele2

RARES STEFAN - palmyrah2002

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

De asemeanea un Calduros LA MULTI ANI!"
1 AN: MARC DAVID[AC].
11 luni:MARIO-GABRIEL[simonaci79], LUCA[Letitia Maria], TOMA[ada si toma];
10 luni:LARISA[aprilie1976], DARIA ALEXANDRA[luizam]MARIO ALEXANDRU[simonique]