Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 25
Albinutzza spune:
Cristina, si am uitat sa zic, ca pana la urma am calcat un pantalon de in, si un tricou mai lejer, si am zbughit-o pe usa
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
6+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
pisicut spune:
Multumesc Dede pentru raspuns. Nu mai trebuie sa-i dau lui Alex Aerius, au inceput sa se estempoze petele cu Triderm. Inca vreo doua zile si scapam. Problema este ca trebuie sa stam in casa
. L-am scos un pic de dimineata si au inceput sa se coloreze, asa ca fara expunere la soare pana trec.
la mamici si bebelusi si copilasi (cei care au deja un an).
mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete
pisicut spune:
Anis nu prea reusesc sa scriu prea des. Poate dupa ce ne mutam o sa recuperez. Inca mai am de mers pe la primarie cu acte pentru casa, sper sa scap
si sa nu mai am de mers la primarie in viata mea. Saptamana aceasta trimit si eu datele lui Alex.
Ma duc ca s-a trezit galusca.
mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
Denny, Tia,
felicitam plimbaretzii!
Palmyrah,
asa ca se distreaza de minune baietii tai? si parca se inteleg pe limba lor! asa si ale mele... de ce ii trebuie mai mult D?
Cuscra,
da' roscata stie pupa? paula te lasa pe spate cu pupici...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI de azi!
ella2000 si printesele
poze
mai au si momente cind se cearta de la jucarii,Mihnea boceste de mama focului daca Rares ii ia o jucarie
Peste toate insa se iubesc mult si sper sa se iubeasca si sa aiba grija unul de altul toata viata!
Pupici printeselor tale!
caterina71 spune:
La Multi Ani! pentru voinicii de 1 an!
STEFAN GABRIEL si TUDOR MIHAI - isabelele2
RARES STEFAN - palmyrah2002
La multe luni inainte bebeilor care au mai rotunjit o luna in ultimele zile!
Sa fiti toti-toti sanatosi, umblareti, mancaciosi si sa dormiti bine noaptea, sa se odihneasca si mamicile!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Tia spune:
la multi ani tuturor piticilor care fac 1 an, sa fie sanatosi, pacaciosi si sa creasca mari!
inca putin si facem si noi un anisor.. cum trece timpul! ma uitam serile trecute cat e de lung si mi-am amintit cum dormea pe burta lui tati, era o mana de pui..
va pup pe toti 
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI COPILASILOR CARE IMPLINESC AZI UN ANISOR SI CELOR CARE AU IMPLINIT DEJA!!!!!
Felicitari Albinutza pt bb2, sper sa ai o sarcina usoara si sa fie ce iti doresti.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
delia grozav spune:
Cristina nu e nic o problema daca nu are inca fontanele inchisa. Se inchide in mod normal pana la 1 an si 6 luni, la Adi s-a inchis la un an si 9 luni si nu e nici o problema.
Aerius e un antialergic mai nou dar nu se poate da decat peste 1 an.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
bravo tie ca treci zambind peste probleme.![]()
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
dania.nicol spune:

La multi ani ! pentru 10 luni
** ANAIS ALEXIA ** [ nadine2004 ] - 21.08.2005
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii