Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 24
delia grozav spune:
Pisicut e un medicamnet destul de nou care nu a fost studiat indeajuns ca sa poti fi sigura ca merge sub un an, dar nu se stie nici ca ar da efecte secundare. Zyrtec e singurul antialergic care se poate da sub un an. Nici Claritine nu se da sub un an.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Yasmari spune:
Neata fetelor,
mi-a fost dor de voi, chiar au trecut cam 2 zile de cind nu v-am mai citit integral, am rasfoit doar ultimile pagini. De cind v-am descoperit, n-am atins nicicind un asa trist record. Io nu stiu ce am, ma simt tare obosita si stoarsa, nu mai am timp sa le fac nici pe alea vechi si obisnuite.
E nepermisibil insa sa nu urez LA MULTI ANI!!!!! celor mai frumosi copii, minunati, unici,RARES, TUDOR si STEFAN!!!!!!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si o viata deosebita!
You may be powerless, but in your imagination you can transform the world
palmyrah2002 spune:
VA PUPACIM DULCE DE TOT si va multumim din suflet pentru urari!
Sa aveti parte de tot binele din lume si multa fericire alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi ,cuminti si voiosi si sa aveti mult noroc in viata!

Ma intereseaza si pe mine produsul AERIUS - pentru ce se foloseste ?
dar BIOTICS ?ati auzit de el?
Nicoll,spor la toate si curaj!Stiu ca e greu la inceput,dar cu timpul lucrurile vor intra in normal!
Eu mi-am facut curaj gindidu-ma ca mamicile noastre stateau doar 4 lunisoare cu noi apoi se intorceau la lucru!
LA 1 an RARES are 10 kg si 75 cm ,3 dinti si unul in curs de aparitie ,dar din pacate fontanela nu e inchisa!O sa vedem ce zice dr.cind mergem la vaccin pe 27,ori marim doza de vigantol ori trecem la D injectabil
Cea mai mare distractie este sa alerge prin casa dupa Mihnea si sa se joace de-a cucu-nu-i!Rid amindoi si alearga pina se "prabusesc" de oboseala!Uitasem esentialul
:am tuns mindretze de suvitza a la Basescu care trona in virful capului prinsa cu elastic.
Acum are 3 mm de perisor si are o fetisoara de gogoasa nostima
!Nu mai are fata de bebelus,s-a transformat in barbatel!
O saptamina frumoasa si senina!
Cristina,Rares, flacau de 1 an
si Mihnea 4 ani si 9 luni
Albinutzza spune:
Neatza fetelor, multumim pt complimnete, le intoarcem si noi 
Sa va povestesc minunata mea dimineatza: sotzu' are indigestie, si scoate si pe o parte
si pe alta
, soacra are febra si vomita, Luca e bine, dar ieri n-a facut kklik, asa ca a facut dimineatza, de s-a murdarit pana in gat, si canapea si tot. Asa ca i-am facut
; urla, sotzu la mine, din baie saracu', ca plange
l-am luat cu mine la bucat, spala
, fa ceai, la pitic si la sotz, si ca sa fie dimineatza minunata, cand toata lumea s-a potolit am constatat ca nu am nimik calcat, si nu am cu ce sa ma imbrac. Am plekat la 9 de acasa, la ora 9 incepe programul, norok ca fac 10 min pana la birou, si abia aici m-am machiat
Va doresc si voua o dimineatz asi o zi minuntata
...dar sa nu fie ca a mea
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
6+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Yasmari, toate avem perioade din astea de oboseala maxima, dar sunt sigura ca pentru voi, cele plecate peste mari si tari e muuuuuuult mai greu, asa, fara o mana de ajutor. Asculta sfatul meu: lasa totul de-o parte pentru 2 zile si dormi cand doarme fata. Nu pica cerul daca se aduna haine de spalat sau se face ceva mizerie in casa sau mancati voi negatit. Ai sa vezi ca te vei simti mai bine
.
Palmyrah2002, Aerius e un medicament ce se administreaza in caz de alergii. Biotics-ul se foloseste in paralel cu antibioticele(pentru a nu le strica stomacelul) sau in caz de diaree
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Ella2000 spune:
Yasmari,
pupici sa treaca mai repde perioada asta , cu care ne confruntam si noi... ieri am facut luna bec casa si cand am terminat a aparut sotzul cu calculatoarele si le-a intins pe unde nici nu gandesti si cu toate scoase din ele! eu stateam la panda sa nu ia gustarea de surubele Paula mea!
Nicoll,
bafta la locul de munca si putere sa ai pana te intalnesti cu Codrutza!
Albinutzza,
tu ai scapat saracutza... sa te poti ocupa de toti!
LA MULTI ANI PTR TOTI CEI CE ZILELE ACESTEA AU FACUT 1 ANISOR!
ella2000 si printesele

palmyrah2002 spune:
Monai,saru-mana de informatii!Cind i-am dat antibiotic lui Rares,dr.mea nu mi-a zis nica de Biotics
!tztztz
Albinutzza,vai de tine!Tu ai ramas sa te chinui singura cu toti!
da cu ce te-ai imbracat pina la urma sau ai plecat in tinuita lejera
!
Nu te supara ,imi imaginez ca numa chef de glume nu ai,dar vreau sa-ti mai ridic un pic moralul!
PUPICI Si multa sanatatet la bolnaviori !
Ella2000 spune:
Yasmari,
pupici sa treaca mai repde perioada asta , cu care ne confruntam si noi... ieri am facut luna bec casa si cand am terminat a aparut sotzul cu calculatoarele si le-a intins pe unde nici nu gandesti si cu toate scoase din ele! eu stateam la panda sa nu ia gustarea de surubele Paula mea!
Nicoll,
bafta la locul de munca si putere sa ai pana te intalnesti cu Codrutza!
Albinutzza,
tu ai scapat saracutza... sa te poti ocupa de toti!
LA MULTI ANI PTR TOTI CEI CE ZILELE ACESTEA AU FACUT 1 ANISOR!
ella2000 si printesele

Ella2000 spune:
Denny, Tia,
felicitam plimbaretzii!

Palmyrah,
asa ca se distreaza de minune baietii tai? si parca se inteleg pe limba lor! asa si ale mele... de ce ii trebuie mai mult D?
Cuscra,
da' roscata stie pupa? paula te lasa pe spate cu pupici...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI de azi!

ella2000 si printesele
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Albinutzza,vai de tine!Tu ai ramas sa te chinui singura cu toti!da cu ce te-ai imbracat pina la urma sau ai plecat in tinuita lejera
!
Nu te supara ,imi imaginez ca numa chef de glume nu ai,dar vreau sa-ti mai ridic un pic moralul!
Multumim Cristina, chiar am venit razand la birou, ca m-a intalnit cu o colega in statie, si i-am povestit si ea radea de mama focului, asa ca sunt bine acum

Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
6+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)