Bebelusi de iulie-august 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da chiar Lory, bine ai revenit...sa pui poze sa-ti vedem baiatul!

AniS 9+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Poze noi...ca vad ca ultimele sunt de pe la 7 luni...

AniS 9+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Monai ,si Ingrid de ieri e ok.Bubite nexam, mananca bine...azi iesim afara.Nu stiu ce a mai fost ,o sa vad la analize.

AniS 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Lory, am terminat cu alaptatul de 3 saptamani. N-a fost deloc dificil, dupa ce a acceptat biberonul, n-am mai lasat-o la san prea mult si trecerea a fost pentru noi chiar incredibil de usoara. Eu am invatat-o greu cu biberonul, timp de multe zile il ofeream la fiecare masa, dar l-a acceptat prima data la micul dejun(probabil ii era foame dupa ultimul supt de dimineata).
In vacanta mergem in Croatia, la Opatja, avem bilet din 1 iulie.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Anis, ma bucur si pentru voi, voi chiar ati fost inaintea noastra cu 1-2 zile.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Anis, am admirat cretulina cu falcutze, e tare scumpa.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Monai , saru-mana...n-am apucat sa mai pun poze...da' o s-o fac curand.
Sara a slabit ceva perioada asta?

AniS 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Anis mi-am insusit critica si am pus cateva poze cu Rares...voi mai pune si altele dar acum trebuie sa papam .

MonaI super alegere....am inteles ca e foarte frumos in Croatia. O luati si pe Sara?

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Lory2004

Anis mi-am insusit critica si am pus cateva poze cu Rares...voi mai pune si altele dar acum trebuie sa papam .

Lory am admirat pozele, si mi se pare mie sau Rares seamana cu tati??!?!?! Si vroiam sa te intreb ati fost la mici la Branesti?! Buni mici fac acolo

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

5+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Anis, sincera sa fiu, mi-a fost teama s-o cantaresc, nu stiu ce greutate are, poate-mi iau inima-n dinti diseara. Ceva, ceva a slabit, dar nu foarte mult, zic eu.

Lory , mi-a facut mare placere sa-l revad pe Rares, e tare scump. Si sunt cateva poze in care clar are mutrita de smecheras.
Da, noi mergem cu Sari in concediu.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput