Bebelusi de iulie-august 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by hristina

, ce surpriza frumoasa in stup!

Ce bucurie pe voi!
Harnicuta , n-am ce zice!

Sa-ti fie de bine si sarcina usoara!

Si poate vine o mica, sa-i tina de urat bondarelului!

Multumim mult Kasi, asa ne gandeam si noi ca poate vine o mica, sa fie completa formatia

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

sarbatoritzilor de ieri SARA frumushika si TUDOR-ANDREI, sa fiti sanatosi si voiosi

sarbatoritzilor de azi, la fel si voua sanatate si voiosie

Un mare si un buchet de pt noricika noastra draga ANA (Cami) sa fii sanatoasa si frumoasa si sa cresti mare si voioasa

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Sanatate la pitici ca vad ca iar sunt bolnaviori printre noi. Imi pare rau, si putere la parintzi sa reziste, sa treaca cu bine

Laura, superbe poze, superbi copii, fff reusiti, iar tu esti la fel de superba. Pey mie treb sa-mi fie rusine, tu cu 2, si arati superrr

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

, cum te simti ? Esti OK? Ai fost la eco ? Hai cu noutati ca lesinam aici !

Noi suntem bine, gata cu mucii...nu stiu de ce a durat atat dar ne-am linistit.

Astazi vreau sa iesim pe afara.....sa stam mult pentru ca week-endul trecut a mancat foarte bine la aer !

Va doresc tuturor un week-end placut si va pupam pe obrajori.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Am pus un filmuletz de aseara cu dovada ca mergem in sfarsit, si 3 poze tot de aseara, sa vedetzi ce zambet de smecher am Va invitam...

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Inca nu am fost, am vb cu dr, si a zis sa mai stam o sapt sa-l vedem si la echo pe bb. Ma simt OK, parca mai bine ca la Luca, adek starile mele sunt variabile: acum sila, acum pofta, scarba, oboseala, si multe arsuri. La luca abia la 5-6 luni au aparut arsurile. Cam atat, obosesc si asta se stie de ce, si ma doare mijlocul, si sigur voi trage

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Noua mea semnatura, nu puteam sa nu ma laud

Am crescut atat de mult

BARZA 5+

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza eu si la Ingrid sia cum am murit de arsuri.Poate faci o fetita acum?Cine stie..

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Va scrie iar o mamica fericita, adica eu. Sariciului meu scump i-a revenit pofta de mancare(inca de aseara a baut 300 ml lapte, ca in vremurile bune), iar azi-dimineata a papat banana cu branzica si a baut suc de portocale. Bubitele au disparut aproape in intregime, cu toate astea mai stam vreo 2 zile in casa, sa nu facem rau altor copilasi.
Desi abandonaseram planurile de vacanta, acum le-am reluat, doc a spus ca roseola nu scade asa mult imunitatea cum o fac alte boli ale copilariei.
Asa ca am trecut cu bine, multumesc lui Dumnezeu, prin "botezul" primei boli, lucru pe care nu-l doresc nimanui.

Am uitat ieri sa felicit pe Laura pentru piticii ei care s-au comportat excelent la prima petrecere aniversara(am vazut pozele si adaug ca mamica lor pare o scolarita-pur si simplu copii intineresc pe unii oameni).

, pupam Lucutul pe care l-am vizionat mergand, e un grozav.

Am remarcat si revenirea lui Lory pe care o pup si trimitem bezele si pentru Rares.

Va pup acum, azi tati se va ocupa de pitica noastra, deci sper sa-mi fac timp sa mai stau la taclale cu voi.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna la toata lumea!

Mona ne bucuram tare mult ca Sara e bine. Am vazut-o in poze si a crescut foarte mult.......e o adevarata domnisoara!!! Ce planuri de vacanta aveti? O mai alaptezi pe Sara??
Eu m-am hotarat ca pana la 1 an sa-i mai dau laptic lui Rares, dupa sa renuntam. Si ne tot gandim cum sa procedem sa-l intarc....adica daca sa-l duc o saptamana la Pitesti la mama sau sa-l tin totusi langa mine. Problema este ca nu stiu daca voi rezista sa-l vad cum plange ....ofof tare greu o sa fie. Cea mai mare problema este ca nu vrea biberonul...nu vrea si pace...se joaca cu el...dar atat. De papat laptic nici vorba.

Albinutzza iti dorim din suflet ca acolo in burtik sa sa gaseasca o fetita! Ati fii o familie perfecta! Pupam bondarasul umblaret!

Brianamica va dorim plimbare placuta!
Si la toata lumea weekend placut!

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

Mergi la inceput