Ce parere aveti despre suzeta?
Raspunsuri - Pagina 4
lucia_cs spune:
quote:
cand plange inseamna ca ii e foame,il doare ceva,e ud sau vrea atentie!
Daca ai incercat totul si ajungi la concluzia ca-l doare ceva, e mai bine sa-l lasi sa sufere?
quote:
cel mai simplu este sa ii indesam suzeta cand copilul ne deranjeaza plangand!!
Motivul pt care un planset de copil deranjeaza majoritatea mamelor este ca atunci copilul sufera.
quote:
eu sunt impotriva suzetei nu neaparat pt ca afecteaza dentitia ci pentru ca este un surogat!!!
Surogat sunt si degetul boucerul, leaganul (swing), si alte metode de calmare...
Lucia, mami de Evelyn si sotie de Csaba
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
RaluD spune:
Pisicuta, e excelent ca Matei nu a vrut suzeta si nici nu suge degetelul si ca e cuminte.
Esti o mamica norocoasa.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
Felicity spune:
Pro suzeta!!!
Copilul care plange din alte motive decat acela ca doreste sa isi satisfaca nevoia de supt, nu va accepta suzeta si nu se va opri din plans. O va arunca din gurita si va plange in continuare, pana e hranit, schimbat, etc. Copii stiu exact de ce au nevoie.
Noi o folosim doar la somn, il calmeaza si adoarme linistit. De cum ii ofer suzeta, inchide ochisorii si intra in lumea somnului.
Celor hraniti in exclusivitate la san nu li se ofera suzeta pe motiv ca vor refuza sanul, sau ca mai bine stau la san si sug si mananca, dar e stiut ca un copil te foloseste de suzeta, chiar daca e la san....au nevoie sa suga doar, ceea ce americanii numesc "non-nutritious sucking"! Suzeta nu va interfera cu sanul cand ei doresc "nutritious sucking"
ionasiu spune:
Sunt pro suzeta,nu strica nici dentitia nu face nici alte probleme,fetita mea are 1 an si prefer sa ia suzeta decat sa suga degetul ,de care mai greu se dezvata fiindu-i tot timpul la indemana.Eu i-am cumparat suzeta NUK,speciala pt dentitie ,se gaseste pe intervale de varste.
didita spune:
Pro cu conditia sa o accepte! Ai mei copii au vrut-o, ai mei parinti Nu! socri la fel! prin urmare le-am last copii in grija o zi si bineinteles ca le-au dat suzeta, ca n-au reusit sa-i calmeze altfel, desi sunt atotstiutori!!! (din pacate copii nu erau la curent)
Eu nu am nci un fel de complex ca le-am dat suzeta, si nu ma simt nici mai putin desteapta pt ca le-am lasat-o si dupa 5 luni!
didita
MaryP spune:
quote:
Originally posted by ionasiu
Sunt pro suzeta,nu strica nici dentitia nu face nici alte probleme,fetita mea are 1 an si prefer sa ia suzeta decat sa suga degetul ,de care mai greu se dezvata fiindu-i tot timpul la indemana.Eu i-am cumparat suzeta NUK,speciala pt dentitie ,se gaseste pe intervale de varste.
ady
Poti sa imi specifici exact de care? Pls!
POZE CU RAZVAN MIHAI
mira_m spune:
Eu m-am distrat, oricum, cu termenii!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
alexuta2005 spune:
Eu sunt pro suzeta!
Alexia a avut una din prima saptamana. Era singurul lucru care o calma atunci cand o durea burtica. Incepuse sa-si suga degetelul si atunci m-am speriat si i-am dat pe suzi. Oricum decat degetul mai bine suzeta.A acceptat-o imediat fara mofturi.
Acum nu adoarme fara suzi, o are in patut, cand ii e somn si-o baga singura in gurita.O gaseste si noaptea daca are chef de rontait.Dupa ce adoarme sau cand se plictiseste o scoate singura. E asa de dulce!
Nu sta toata ziua cu suzeta in gurita. Nici nu vrea ea, cand se plictiseste o arunca.Mi-a fost de folos pe timpul rece, cand iesam la plimbare Alexia avea tot timpul gurita deschisa, asa ca suzi (cred eu ) a ferit-o de rosu in gat.
Acum Alexia are 8 luni, dupa un an o sa renuntam la suzi. Cred ca o sa o pape catelul.
poze