All about Constanta (77)
Raspunsuri - Pagina 5
emaaimee spune:
fetele,cum e obiceiul in Cta daca ai fetita se taie motul sau se rupe turta?mie si sotului ne-ar conveni sa rupem turta k Oani e creata si nu vrem sa ii clintim nici un fir nici macar in milimetriidar vad k la noi in familie tot trag cu motzul.pe care il avem programat la inceputul lui august cand o sa bag si ziua mea in propozitie dk tot e lumea adunataio schimb prefixul si vreau sa merg undeva cu sotul dk imi iese intarcatul de tot.recomandati-mi si mie niste locuri/munte si de preferat dk aveti poze de acolo sau site cu poze k vreau sa fac rezervare.
mersic anticipat
o sa pun poze curand cu aniversarea drei mele.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
iulyp spune:
La multi ani Bianca, sa fi sanatoasa si sa aduci multe multe bucurii parintilor. Distractie maxima la petrecere.
Emaaaime ai dreptate v-am incurcat. Era vorba de Arzu ege. Eh ce sa fac si io, va mai incurc, da lasa ca o sa va invat io odata si odata nu?
Cornelia deocamdata bebe mik e cumintel, un puturosel si jumatate, prefera sa doarma decat sa manance, de aia mi-a si luat putin in greutate ca m-a indus in eroare. Daca am vazut ca e linistit chiar daca suge putin eu am zis ca papa el repede si se satura si cand colo el prefera sa doarma cu stomacul gol, cu o picatura de laptik in el. De aia mi-am luat si pompa si ite asa ii dau la bibe laptik de-al meu plus copletare.
iulyp spune:
Emaaime stiu ca la fetite se taie motul. Da vrbesti cu nasa si il taie simbolic, adika se preface ca-l taie da nu se atinge de carliontii printzesei tale. Bafta multa.
emaaimee spune:
Aura,mersi,am vb cu nasa de cand s-a nascut mica pe tema par taiat de motz si o sa ii ia din spate un motz in milimetrii.de fapt,sotul i-a zis k el vrea musai sa ii faca fetii codite
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Aura,vezi k bb mic trebuie ciupit usor de picioruse,manute,nasuc k sa nu adoarma repede si sa pape.si sa il tii cat mai dezbracat,chiar in pampers acum cat e cald k la fel adorm rpd bb dk le e cald tare si isi pierd interesul pt papa.pe mine asa m-au sfatuit in maternitate si a functionat.Oani inca mai papa san si am alaptat-o exclusiv pana la 6 luni.dk nu ai destul lapte oricum nu te stresa,atatia bb au crescut bine si cu formula
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
CRIXIA spune:
LA MULTI ANI BIA MICA! BUCURII SI SANATATE!
Tatiana nu te supara pe noi, dar fii-mea e plecat de cateva zile cu bunicii! Singura nu vin, ca ma apuca pe acolo! Si-asa de abia rezistam in casa fara ea, dar daca mai vad si mamici cu copii...
Noi poate ne vedem in parc!
Pupicei multi sarbatoritei!
mirelaionut spune:
"La multi ani", Bia!! sa fii sanatoasa, vesela, cum esti tu de obicei si sa-ti asculti parintii!.Ne pare rau ca nu am putut fii alaturi de tine, la "popii", dar noi recuperam, oricum.
Tatiana, sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatosi toti trei si va doresc numai bucurii. Va pupam dulce!!
spanu.mirela
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
Bia iti uram inca odata sa cresti mare si frumoasa. LA MULTI ANI!
Tatiana ne-am simtit ff bine la petrecere. Pun si "cateva" dovezi aici.
Incerc sa fac un album si pe dotPhoto, cand il termin il pun si pe el.
O seara frumoasa tuturor!
Edit ca sa pun si www.dotphoto.com/Go.asp?l=onticadc&P=&SID=96424&Show=Y" target="_blank"> albumul promis, sunt aceleasi poze, dar prezentate mai "artistic".
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
Cornelia spune:
Multumim mult Tatiana. Ne-am simtit f. bine la petrecere!
Camelia, pozele sunt f. frumoase. Multumim.
Am pus si eu pozele de la petrecerea Mariei.
Pupici!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
roxanaz spune:
buna dimineatza!
back to work dupa scurta vacanta.
la multi ani tuturor sarbatoritilor de saptamana trecuta si de ieri! sa cresteti mari si frumosi!
eu sunt inca in revenire....m-am dezobisnuit de trezire asa devreme.
revin!
o zi frumoasa tuturor!