Invataminte de la: ASPIRANTE PESTE 40 de ANI

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Mariee, esti f. sensibila ....
Apreciez mult implicarea ta in problema aceasta a mea; probabil ca te documentezi in acelasi timp si pt. tine

Eu nu stiu nimic despre DHEA; tr. sa dau cautare cu google; am si ceva de lucru ... dar aflu eu
sa traiesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

bonjour!

Eu tot ce stiu despre DHEA este ca in SUA e "pilula" miracol impotriva imbatranirii!!! Se pare ca rezultatele sunt excelente in asociere cu activitate fizica zilnica!! Pentru ca efectele secundare nu sunt prea bine cunoscute, fiind descoperita de putin timp: max 10ani se pare... in Franta nu se comercializeaza inca, dar cei interesati cumpara fara pb p Internet din Anglia: ca si mine care am luat pentru bunici!!! Asa ca acum am sa "atentez" la sertarul cu medicamente al bunicii!!! :-):-):-)

Am rugat o p Brenda de la Naturiste sa ne dea mai multe informatii, poate ne ajuta!!!

va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

mariee

foarte special si deosebit lucru...sa-ti iubesti copilul inainte de a se naste...inconstient ,fac de ceva vreme lucrul acesta, eu chiar ii vorbesc...am innebunit oare?

gabi
eu am radiat intotdeauna la vederea unuia "mic".intotdeauna mi-au placut bebelushii, dar asta nu m-a facut sa-mi doresc si eu unul...parca niciodata n-am avut "varsta" potrivita pentru propriul copil, parca nu "traisem" suficient asa cum imi doream...am muncit enorm, de tanara ca sa-mi asigur o viata cat de cat decenta si n-am avut parca vreme sa-mi dau seama ca timpul a trecut...pentru mine, mai repede decat pentru altii...m-am trezit acum, mai in varsta cu 13 ani...parca as fi facut un salt in timp si n-am avut vreme sa traiesc, sa ma bucur de tinerete asa cum au facut cei de o varsta cu mine...
dar nici nu pot spune ca am facut parte din categoria femeilor care spun ca nu vor copii, era ceva de genul" cand voi avea copilul meu..."...cred ca n-am avut vreme sa ma maturizez...ba nu...matura am fost de mica...n-am realizat ca timpul trece, asta e...

dj mamam
sa nu ma certi...eu vin aici la "tine" sa-mi vars din cand in cand sufletul...sunt lucruri doar spuse sufletului meu si voua...restul oamenilor sunt prea grabiti sa asculte asemenea "plangeri"
nu sunt nici trista nici vesela, nu-s deprimata si nici melancolica, doar simt nevoia cum spuneam sa ma "spovedesc"...

pup toate fetele dragutze

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Spovedeste-te, ma fille, spovedeste-te

Mergi la inceput

noela si eu simt la fel!!! La un moment dat incepusem sa scriu: un fel de jurnal dar in care ii povesteam doar lui ce cred, ce simt sau pur si simplu ce am mai facut!!!!

gabi, dj_mama

we placut la toate fetele sensibile

Mergi la inceput

am gasit acest articol interesant despre Infertilitate si ovare "imbatranite" pe care vi-l impartasesc!!!

http://www.centerforhumanreprod.com/premature_ovaries.html

pupici

Mergi la inceput

din nevoia de ordine, dar nu numai, am deschis un nou topic avand ca subiecr FSH:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78472

Nu numai eu sunt preocupata de a obtine informatii si pareri ci am vazut ca mai au oarece nelinisti si fetele care au mai multe stimulari consumate si isi pun intrebarea in ce masura acestea le-au afectat valoarea FSH

Mergi la inceput

dj_mama esti plina de energie!!!!

Felicitari!!!!!!!!!

Mergi la inceput

nu merit aceste aprecieri dar iti multumesc pt. entuziasm
ti-am mai zis eu ... Pentru mine poate ca este prea tarziu dar e bine sa ramana in baza de date a forumului, toata munca asta a noastra spre folosul celor care vor veni;
Topicul cu linkuri al OaneiB este painea si cutzitul vorba unei prietene de aici de pe forum.

Mergi la inceput