Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
Madutza10 spune:

sarbatoritilor de azi!
Ilenutza ,noi nu am avut tupeu sa plecam prea departe cu bb desi am fi vrut ,ne gindisem chiar la Spania ,ca ne dorim de mult sa merem dar se va intimpla la anu' ,anul asta mergem la mare in Romania ,la o super vila pe malul apei ,e o priveliste deosebita si conditiile sint super !
Noki ,felicitari pentru Sarah plimbareata !
Noua calciu nu ne-a dat ca avem prea mult ,fier nu avem dar nu ne-a dat inca ,mai asteptam ,noi am facut analize deci stim sigur ce ne trebuie si ce nu !Canuta-om -sucit are dreptate ,nu stiu dc dau calciu ,fier daca nu exista niste analize care sa arate ce au nevoie ,asa imi daduse si mie Multisanostol cu calciu ,cica n-are calciu si-mi scosese Vigantolul ,asta pina am facut analizele!
Gandacel ,cu picioarele strimbe nu-i problema ,nepotica mea pina la un an si ceva era super cracanata ,trecea porcu' cu dovleacu' ,era sormea disperata dar dr. i-a recomantat sa mearga la mare de cite ori poate vara ,chiar si doar un weekend ,intr-o singura vara si-a revenit complet ,are acu' picioarele super drepte!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
Noki_Lara spune:
Dayssy- am scis mai devreme. Mai sunt ceva, in scadere, asta e clar, dar mai dureaza. Am vorbit aseara cu soacra mea care e asistenta pediatru si mi-a zis ca o saptamana, maxim 2 ma mai pot astepta. Deci rabdare si tutun!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
madau spune:
Buna fetele...nici azi nu am timp ca tre sa ma duc sa-mi pun steriletul asa ca am citit acu pe mega diagonala, incerc sa zic si eu 2 vorbe..3 prostii

1.Felicia ieri m-am umplut de urticarie
. Ma adresez in special tie ptr ca stiu ca si tu ai avut de curand asa ca stii ce bine e
. Toata noaptea nu am dormit de mancarime, asa ca azi sunt zombie. Ca tot ma laudam zilele trecute ca n-am mai facut de 2 ani.
2. Gandacel si eu ii dau Mirunei calciu 10ml/zi, timp de 10 zile pe luna. E ok sa-i dai asa, eu am vb si cu dr. Jianu cand am fost cu pitica la ortopedie si chiar mi-a zis atunci ca daca nu-mi da pediatra sa-i spun eu sa-mi creasca doza. Cica au mai multa nevoie de calciu in perioada asta, plus ca se fixeaza mai greu cu Vigantolul, el recomanda D3 injectabil.
Fier luam si noi de 2 luni, cate 5 pi/zi, timp de 20 zile pe luna. Am citit in "Mami", numerele trecute ca bebelusii incep de la vrasta de 5-6 luni sa-si epuizeze resursele acumulate de la mama, si e nevoie de supliment. Ca deocamdata nu mananca atat de multe alimente bogate in fier cat ar trebui.Deci eu zic ca e OK. Cel putin eu ii dau asa, rau nu-i face.
3.Dordiabine ai intrat in clubul "cazaciosilor"
. Mai bine lipseai!!! Bine ca a trecut cu bine...

4.Noki felicitari ptr Sararica plibareata de acum. Fii cu ochii in 4

Gata, sper ca n-am uitat nimic, mai intru pe seara sa va zic ce si cum cu steriletul...nu stiu daca intereseaza pe careva..dar eu tot va zic..asa ca idee.
Pupici la toate
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
dienutagraviduta spune:
canuta draga, ce pot sa iti spun mai mult decat ca genul acesta de mesaje cum a fost al tau "mancam cate 200g de icre negre la o masa singura cand eram insarcinata" imi insulta ... inteligenta ... si cred ca nu numai mie.
chiar daca asa o fi, si tu ai obiceiul sa mananci caviar cu ... canuta, te sfatuiesc sincer sa nu mai faci publica treaba asta; fiindca cine te aude, nu zice "doamne, ce venituri o avea fata asta de haleste cate 150 de euro la o masa" - (http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t54800.html - preturi la caviar), ci zice "doamne, cred ca fata asta a castigat la US Lottery si habar n-are ce sa faca cu banii; probabil si-a luat si vre-un colier de diamante ca sa fie frumoasa cand se duce sa ridice indemnizatia de la posta !"
sau poate ... ia vezi articolul asta : http://www.cariereonline.ro/index.php?m=article&article_id=390
hai ca copiez aici ideea principala :
"Stim cu totii, icrele negre sunt o delicatesa, dar, din pacate, sunt cam scumpe. Nu si pe malurile Dunarii, insa. Un borcan de 400 de grame cu icre negre costa aici cam 400.000 de lei vechi. Ieftin ca braga. Le gustati si chiar par icre negre. Luati trei borcanase, sa le mancati dimineata, la micul dejun. Dar, ghinion! Dupa vreo doua ore, icrele negre se transforma intr-o pasta cleioasa. Mai mult, descoperiti in fiecare borcan cate un cartof mare. Si acum, explicatia: acelea numai icre negre nu sunt. Sunt... o materie de plastic, care, amestecata cu apa, da ceva asemanator icrelor negre. Sunt asa-numitele icre negre artificiale, care sunt comestibile numai in prima jumatate de ora de la producerea lor. Caviarul saracului. Dintr-un pliculet se face, in mod normal, un borcanas de substanta. Dar, cu un cartof plasat strategic in recipiente, se pot umple trei borcanase. "
copyright Adrian Bujenita ...
Buluci spune:
Fetelor, n-am citit nimic de la cap 66!Am ajuns in Romania si am debutat foarte nasol:rinofaringita acuta, e plin de secretii,facem tratament acasa cu ospamox,ambroxol si niste picaturi Ophtamesone!Eu chemasem pediatru(un medic de la Grogore Alexandrescu)doar ptr un checkup,si putin hiriit din piept cind papa fructe!Mi-a zis ca nu au coborit foarte jos secretiile si nu va mai avea nimic dupa 5 zile tratament!Problema e, ca sunt blocata in casa, si nu pot alerga ptr acte!
Oricum , mi-a fost dor de voi si abia asteptam sa va dam vesti despre noi!Din pacate vesti proaste!Speram sa ne simtim mai bine si sa ne putem vedea!N-am putut sa sun pe nimeni,caci m-a bulversat prima raceala a lu' fiimiu si sunt toata un sac de nervi, ca trece vremea si nu stiu de voi rezolva intr-o luna tot ce am de facut!
Am scris tare repede , fara emotioane si eventual cu greseli!
Scuze!
Va pupacesc!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
catutza spune:
Noki , felicitari penrtu Sarah ! Asta da realizare.Am si eu o intrebare la tine : tu o lasi direct pe covor sau pui ceva peste covor mai moale? Te intreb asta ca si eu vreau sa o las pe covor dar in primul rand i-mi e treama ca daca va cadea se va lovi ca e tare podeaua si asa ca ma gandeam sa-i pun o plapuma (ca oricum o am de ani de zile si nu o folosesc ca e cald la noi in casa, si iarma am peste 24 grade!).
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
mara95 spune:
Buluci , imi pare tare rau sa aud asa ceva despre piticel, insanatosire grabnica si sa ne tii la curent!
Marti facem si noi vaccinul de 6 luni!!!!
Noi luam doar calciu si mai rar vit C.
De cand a cazut bb din pat sunt intr-o continua stare de nervi, daca plec de langa ea imi imaginez tot felul de lucruri nasoale si nu scap de durerea de stomac.Deja am arsuri.Cred ca trebiue sa ma calmez, dar parca nu-s im stare.Sunt constienta pot urma si alte patanii, dar ma ramas marcata de la prima...
Referitor la picioare:mami are picioare drepte, tati e cracanat de la karate si bb se pare ca le are in x, picioarele de origine ale lui tati... 
catutza spune:
Dienuta , se vede mama ca esti sora lui Pisi (care vad ca nu mai vrea sa mai ne viziteze), zgarii rau cand te calca cineva pe coada
(prietenii stiu de ce!)
Cristina.B , ma intristeaza vestile pe care ni le dai, pupici multi pentru Simon ca sa se faca bine ! Iar pe tine te asteptam cu vesti bune si cu ....impresii despre Bucuresti (cum ti se pare dupa atata timp?)
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Noki_Lara spune:
Dienutza- asteptam cu sufletul la gura reactia ta si iat-o!

Suuuper tare!
Buluci- imi pare rau ca ai calcat cu stangul pe meleagurile romanesti. Pe aicea e clar ca bantuie viruzele...si in parc la mine sunt copilasi bolnaviori!
Sanatate multa lui Simonica!
Catutza- io o las direct pe covor, ca e grosutz. Plus ca noi deja de cand misunam - de vreo luna - ne-am perfectionat stilul de cadere, asa ca isi trage cumva capul cand pica pe o parte. Acuma insa, la noua descoperire cu ridicatul in picioare o sa fie mai nasol, ca va pica mai de sus, asa ca o s stau mai mult in jurul ei. Votez si io pentru plapuma. Io cred ca o sa folosesc o patura groasa in sufragerie, unde nu am covor, doar parchet laminat si ar fi cam nasol sa dea cu bostanul de el. Buna idee mi-ai dat, deci!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah