Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Teo , bine ai revenit ! Sper sa intrii mai des .

Gandacel , si noi ii dam Biancai 10 picaturi de fier pe zi.Cred ca majoritatea medicilor recomanda fier din diverse motive.

Ela , sa stapaneasca Daria sanatoasa cardul si sa-l foloseasca cat mai util!

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata la pranz!

Sa ma laud, ca am cu ce: Tititlika s-a ridicat singurica pe piciorusele proprii, da nu tinandu-se de marginea patutzului, ca ea acolo doar face nani, nu se si joaca, ci de marginea exterioara a premergatorului. Adica misuna prin camera in 4 labe, ca de obicei, a dibuit butoanele de la partea superioara a premergatorului, s-a ridicat prima data in genunchi sa ajunga la ele, nu a putut, si apoi tusti! in picioare! A stat cateva secunde si era sa muste bunatate de tranta daca nu eram io s-o tin, ca pe ea nu o mai tineau bietele sticksuri de 7 luni jumate! Asa ca am intrat intr-o noua era!

Fetelor cu concediul, ma bucur mult pentru voi...io nu cred ca pup anul asta. Poate un week-end la mare, daca am noroc. da' las ca traiesc din povestirile voastre!

Gandacel- io Ca ii dau lunar, dar numai 5 ml pe zi. Nu am auzit niciodata de doza de 10 ml, si noi am fost cu inceput de rahitism, deci iti dai seama ca mi-ar fi dat dr. mai mult mie decat voua, profilactiv. Deci NU LUA 10 ML, E PREA MULT!!!! Cu fierul, alta prostie: 20 de picaturi este ENORM!!!! In primul rand ca nu se da profilactic, ci numai daca are anemie descoperita - analize, galben in interiorul okiului, chestii. Apoi, se incepe treptate, crescand doza, nu buluc cu 20 de picaturi. Deci, sfatul meu propriu: sari si peste fier. Si mie mi-a dat dr de familie, i-am tras o injuratura in gand si evident ca nu-i dau.

Multumesc fetelor-dragutzelor care s-au preocupat de sanatatea lui Titilici. Suntem pe drumul cel bun, mai avem mucisori, dar mai putini...eee...trece ea si raceala asta nenorocita!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Bravo titilika, bravo titilika...!!!!!
Sa va traiasca Noki!!!! Ai fata mare acum, abia astept sa ne mai povestiti de progrese din astea.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Ilenutza- ca tot intrebai de locuri frumoase, daca ai ales Turcia, ceea ce din punctul meu de vedere e suuper - acolo mi-am facut luna de miere- unde mergi? in ce statiune? Io te-as sfatui sa alegi Bodrumul. E mult mai frumos decat Kusadasi-ul, cel putin mie mi-a placut mai mult. Sigur ca daca aveam bai, anul asta mergeam in Antalya, e urmatoarea e lista. Dar n-am...

Teo- ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viatza! Te cred ca e dificil si cu munca si cu bb acasa. Mie mi se pare dificil numai cu bb acasa, darmite si cu serviciu!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Multumesc de raspunsuri!
I-am zis doctorei toate astea, Dienutza, ba mai mult, am si analize bebe la 4 luni jumate. Hemoglobina 13, f bine zic eu, iar calciu la limita superioara. Stie si toate astea! Dar a insistat. intr-adevar, fe mi l-a dat de la cabinet, nici macar din farmacia policlinicii...
Fierul mai si constipa... Calciu zice sa-i dau ca are picioarele strambe!!! Dupa ce i-am spus f clar ca are EXACT forma picioarelor soacra-mii, plus ca si eu am picioarele strambe (nu chiar asa grav, dar oricum...), si mama a avut aceeasi forma ca mine. Deci se mosteneste, cred eu. Raspunsul doctorei a fost: cu atat mai mult, daca le aveti asa, nu trebuie sa-l lasam si pe bebe la fel!". Maaaai, eu ma uit in familia mea si vad ca barbate-miu are mainile ca maica-sa, eu le am ca mama, sora-mea ca tata, nasul tot asa, tipar dupa unul din parinti, fii-miu are o gropita ca o matusa... De ce crede doctora ca forma picioarelor ca ale soacra-mii se va modifica daca ii dau calciu?!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Si zau ca m-am ramolit! De o saptamana tot uit! La un moment dat am facut un sondaj daca fetele sunt mai galagioase decat baietii, daca tipa mai tare si mai ascutit! Ce credeti ca s-a intamplat incepand de a doua zi dupa intrebarea mea? A inceput Bogdan al meu sa traga niste chiuituri... de-ti tiuie urechile! tare, cu voce ascutita, pe frecvente inalte. SI il distreaza asa de tare!!! De cate ori este fericit, tot asa tipa, de-mi vuieste capul. Dar e un scump!. M-am obisnuit acum si-mi place. Ma distrez pe strada iar ieri, cand am fost la doctor, intorcea lumea capul dupa el. Ieri i-a facut cineva o poza, asa de tare i-a placut!!!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua,

Gandacel forma picioarelor nu se modifica prin luat de calciu ci prin masaj. Mie mi-a zis dr bun de aici ca tre sa-i masez picioarele in fiecare seara pana la varsta de 1 an. Avem 7 luni si deja suntem mult mai bine. Noi calciu si fier n-am luat deloc si nici nu cred ca o sa luam. Mergem doar pe masaj cate 20 de miscari pe fiecare picior. Poti incerca si tu sa vezi ce efect are.

La multi ani sarbatoritilor zilei de 16.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Gandacel - mai, nici io nu am mai auzit de asa ceva. Si noi facem ceva masaj de indreptare picioruse. perfect de acord cu tine ca forma se mosteneste din familion. Fii-mea a luat-o de la tat-su, din pacate!Dar cel mai efecient este masajul in apa, la baitza, ceea ce din motive de uitare, io nu prea practic!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

draga Gandacel,hai k ma bag si eu in vorba, nu de alta dar vad ca Bogdanel e nascut in aceeasi zi cu al meu ca bradu.
Mie doctora nu mi-a dat decat la 4 luni jumate un pic de calciu, si acum la controlul de 6 luni mi-a zis ca nu-i mai da, pt ca la ce alimentatie are el isi ia destul Ca+Fe, si nu vrea sa forteze inchiderea prea rapida a fontanelei. Daca ai asa mari dubii in privinta recomandarilor date de drita ta, cere o a doua parere! Mai ales ca puiul tau arata asa de bine Cat despre picioare, fa-i si tu cand va jucati un pic de masaj, de la exterior spre interior si de sus in jos, pe mine asa m-a invatat doctora, k si al meu le avea cam strambe, cum a stat el in burtica acolo, si s-a rezolvat muuult problema.
Sincer, eu nu i-as da la al meu toate cece, mai ales k si mie imi fac rau vitaminele....

Avem poze noi!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Noki cum e cu mucisorii ca n-ai mai zis nik de ei?

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput