Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Gata: am venit de la dr. si au rosu in gat amandoi. Sa speram ca va ramane viral. Practic am luat reteta de antibiotic just in case, pt ca urmeaza we...

Multumim de urari.

Ubi, Liviana, drum bun!

Lavinia, sanatate multa Nataliei!
Al meu are mare grija de copii, se trezeste noaptea, insa nu-i scoate afara singur decat f. rar si nici nu gateste/ajuta la gatit. (Acu` v-am spus tot .)Eu m-am consolat: barbat perfect nu exista si nici n-ar avea farmec sa fie asa zic eu...

Crinuta si eu cred ca te-ar prinde cu mai mult blond, dar nici asa nu-ti sta rau.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ubi,jupanul e libanez fenician druz.

Erica,al meu face piata si gateste ireprosabil.Dar ce lasa in urma.....noroc ca am menajera,caci el daca gateste 2 ore eu spal 3 dupa el.Da e priceput!

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Kris multumesc mult pentru lista de medicamente recomandate de dr Stanciu, am sa cumpar azi si ii dau si eu

Erica multa sanatate copiilor! Cind iti dai seama ca trebuie sa le dai antibiotic?

Eu sint suparata ca lui Vladut tot nu i-a trecut raceala. Are muci grosi si parca nu mai tuseste des, dar are tot nasul infundat . Nici eu nu i-am dat antibiotic, pentru ca nu a facut febra, dar nu stiu daca am facut bine si daca nu trebuie sa ii dau pina la urma Nu am mai fost la alt doctor si imi pare rau

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Fetelor, revin si eu dupa alta lunga absenta, cu scuze ca n-am timp sa citesc din urma ce ati mai scris.am fost in concediu,la mare, pe urma am avut probleme cu calculatorul, apoi pur si simplu n-am avut timp
Poate o sa ziceti ca sunt nebuna, dar am sa va dau o veste: la noi vine al patrulea bebe. Am tot zis sa nu ma laud pana nu ajung la doctor, sa stiu sigur cum stau, dar mai e mult pana atunci si nu mai aveam rabdare, imi vine sa spun la toata lumea. Sper sa fie totul bine. Copiii sunt si ei incantati, singura problema e ca ei si-ar dori gemeni

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci Amaya. Din pacate pt mine, nu pot ramane insarcinata pt ca nu am ovulatie. Pt a-l avea pe Matei a fost nevoie de un tratament special. Asa ca...degeaba e la liber, caci fara tratament, n-am nici o sansa. Insa nu ne grabim.
Din pacate Matei tot nu doarme, se trezeste in continuare f devreme pt a recupera pe la ora 9 ce a pierdut peste noapte. Sotul e terminat de oboseala iar eu imi fac griji caci luni va trebui sa plec noaptea la ora 3 catre Grecia. Sper insa sa fie bine....
Adita, felicitari! Totusi o a 4-a cezariana n-ar fi periculoasa? Sau de data asta vrei sa nasti normal?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Liviana, ginecologul a zis ca nu-s nici prima, nici ultima femeie cu patru cezariene. Crinuta spunea ca pe la ei se fac si 10, asa ca nu-mi fac prea multe griji. in schimb parintii sunt foarte ingrijorati, nu prea am succes in a-i convinge ca nu-i riscant

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Adita, FELICITARI!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebe sanatos. Mare curaj aveti cu 4 copii. Nasa mea are 4 si imi spunea cat este de greu, dar si frumos.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Amaya, felicitari si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Adita mama curajoasa ce esti, multe felicitari, sarcina usoara si sa fii la fel de puternica in continuare. Citind veste pe care ne-ai dat-o, deja ma simt asa, meschina si egoista cand spun ca , vai de mine, nu sunt pregatita ptr bb2, mai am una alta de rezolvat si asa mai departe. Bravo tie!

Noi azi am venit shontac-shontac din parc, ptr ca ni s-a stricat "super" carutul sport pe care l-am luat acum 5-6 luni. eram in dubiu daca sa il mai car dupa mine sau sa il abandonez sa imi iau copilul si sa plec Maine merg in oras dar cred ca nu ii voi mai lua carut, trecem la tricicleta, oricum voiam sa ii iau. Imi era foarte usor cu carutul si nu eram pregatita sa renunt la el dar ne vom adapta...

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Doamnelor care va pregatiti de alt bebe, jos palaria!
Sarcini usoare!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput