Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-130

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Felicitari fetelor!!! Ce ma bucur sa vad atatea gravidute.
Cristinna nu ma uita si pe mine. Ca si eu stau pe aici cu mainile intinse ca sa mai iau gravidute dupa mine.

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

BUBULINA, bravo, fetita, ai biruit! Stii de ce nu te-ai gindit deloc? Pt. ca te-am ametit eu cu lista aia. Acu, na, ca tre sa te muti pe tine! Sa stii ca venim si noi din urma, pastrati-ne loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Bubulina inca o data FELICITARIIIII!!!...sa fie intr-un ceas bun scumpa mea si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mincacios ...Dumnezeu face minuni!...si tu ne-ai confirmat asta!....
FELICITARI si pt celelalte gravidute!

Pupici pt toate fetele,vechi si noi,gravidoase si viitoare gravidoase ...eu Ziua 4...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Kateryna scumpa , sunt mai senila acum ce sa fac. Cu cat mai multe manute de intinse , cu atata cresc sansele sa prinde cat mai multe fete de aici
Mishu, Iepu, Amely, melu, Picca sa ma apucati de manuta cat mai repede.
Va pe toate

Cristinna 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Cristinna, te-am iertat

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Hello,

Oau! Ce de gravidutze!
Felicitari, si sa fie intr-un ceas bun: menbeng, bubulina, tzuchi.

Haideti ca usor-usor "rupem randurile" si ne reunim la mamici.

Pentru cine vrea sa vada ultimele poze cu bebe (la echo morfologica acum 4 saptamani) si cu burtica (saptamana trecuta) poate intra la Pozici. In felul acesta va puteti da seama ca timpul pur si simplu zboara: parca mai ieri ma minunam si eu in fata unui test de sarcina pozitiv.

Adriana 23+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Uaaauuu, cate vesti bune.
Chiar daca nu prea scriu pe forum va urmaresc in fiecare saptamana. Si cand sunt pe cale sa-mi pierd speranta mai vad cateva gravidute pe lista si mi se mai ridica putin moralul. Sper sa se intample minunea si la noi, celelalte care asteptam cu manutele intinse la DD dupa bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Am revenit cu vesti. Am fost la medic si pus la eco. Se pare ca bb e bine, dar e prea mic, dar uterul este ok dezvoltat. Cand a vazut bHCG a exclamat: "pai asta pare a fi o sarcina!!!" in conditiile in care pe fisa scrie metroanexita, chist si ultima oara venisem cu spermograma dezastru. Normal ca omu saracu s-a cam mirat, dar este si va ramane un super dragut.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Buna fetelor, am venit doar sa urez noilor FELICITARILE MELE DIN SUFLET bafta multa si sa aveti un sanatos si voios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele..felicitari..bubulina..tzuchi...megbeng......
adriana mica..vazusi pozele...dar testul de sarcina cum se numeste?
am si eu o intrebare cat trebuie sa fie HCG ca sa fie sarcina adica ce valoare ar trebui sa aiba...?
va pup...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput