Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-130

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aliona: asa-i! nu mai sunt de mult stresata de venirea lui bebe astept relaxata, cand o fi, o fi!

melu meu: pe mine nu ma streseaza sa vad o singura liniuta, mi se pare mult mai mare stresul de a ma intreba in fiecare zi: o fi sau n-o fi! mai bine fac un test si vad ca nu e si ma linistesc si imi si place sa fac teste

liana: nu ne-am suparat deloc pe bubulina!!! cum am putea sa ne suparam???!!! ne-ai dat o veste minunata si o asteptam si pe ea cu mai multe detalii + reteta

fetelor, eu am facut doua teste in loc de unul azi dim: un Clear Blue si un barza: la ambele a aparuta a doua liniuta dupa mai bine de jumatate de ora si fffffff neclara iar eu am zis ca daca nu apare in primele 5 min voi considera testele negative, prin urmare mi-au iesit negative asa ca am liber la petrecut de zor si weekendul asta cand vor veni rushii

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bubuleana io nu-s asa de sigura ca a doua linuta aia a aparut asa,fara vreun motiv . Mai ales ca a a parut la amandoua si mai ales ca a aparut si la Clear Blue,care nu da rezultate fals-pozitive....Asa ca io zic ca mai putem spera....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Aliona am sa "muncesc" cu placere daca e vorba de trecut cat mai multe pe lista la cap. urmator. Succes la examene!
Bubulina nu te supara pe Liana ca ne-a spus ea! Sti doar ca vestile bune circula repede . Te asteptam pe la noi cu drag sa ne impartasesti impresii din starea ta minunata....

Va pe toate si va doresc o zi buna!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

mai fetelor, ce reteta ati aplicat de sunteti acu' toate ?
Spuneti-ne si noua ca poate s-o prinde si de noi!
Pup toate gravidutele si pe cele care vor fi in curand gravidute ( adica pe toate ).
bubuleana, eu zic s-o lasi mai moale cu , mie-mi suna si la tine a gravideala.
Bafta la toate si

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

Pupicei la toate dragutele!!!!
Am lipsit si eu ieri si ce gasesc?O lista care nu se mai sfirseste.....SA dea Dumnezeu sa nu mai fie nici o aspiranta,toate sa fim la odisee.Nu m-am abtinut si mi-am facut 2 berze,unul ieri dimineata slab pozitiv,unul azi dimineata,mai pozitiv ca cel de ieri(cu toate ca ,,pozitiv'' nu are grad de comparatie),dar aici imi permit sa-l folosesc,pentru a evidentia diferentele.
A 3 -a zi de intirziere si a 12-13 zi DPO(luna asta am ovulat mai tz prin a 16-17 zi-in jur de 2-3 iunie).Asa ca nu ma declar,deocamdata,graviduta cu acte in regula,dar cred ca am trecut de 50% procente de indoiala .Probabil ca voi mai face teste de sarcina in fiecare dimineata sa vedem ce va fi!!

Pupici inca o data,in special pt MEGBENG,super bine ti-a crescut beta-HCG-ul!!!
FELICITARI si sa aiba DD grija de voi(de tine si poate puiutii tai) si de noi toate!
O zi buna,fetelor!
Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Nu am crezut niciodata ca va veni si la mine clipa asta, am inceput sa fiu din ce in ce mai disperata intrucat sotul meu va pleca foarte curand sa lucreze in afara tarii si eu voi ramane singura
Dar Dumnezeu exista si asta as putea sa o scriu cu litere de o schioapa si as putea sa strig in gura mare, dar nu ar fi suficient.
Am avut o singura saptamana de concediu si am plecat departe, la niste prieteni foarte dragi. Era ziua 12 si eu eram la 10.000 m altitudine, aproape de cer. Si atunci am inceput iar sa ma rog cu ardoare. Restul zilelor au trecut repede, nu m-am mai gandit la nimik.
Si in ziua 28 si 29 aveam cate un test barza si feminina pozitive la 5 minute, iar ieri mi-a iesit bHCG 176 (aseara de emotie am scris la fete 173). Cand am luat rezultatul, imi tremurau asa tare mainile de nu va pot spune!!! Dar acum a trecut, si imi doresc sa fie bine pana la capat.
Va multumesc din suflet!!! Voi sunteti a doua mea familie, voi m-ati ajutat sa trec peste cele mai grele momente, cu voi traiesc si respir in fiecare zi. Pana la confirmarea eco si chiar si dupa, voi ramane aici cu voi si daca voi putea, o sa va iau pe fiecare de mana acolo, la Odisee. Va iubesc si va multumesc ca existati!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

bubulina1, este emotionant ce spui, si eu ma simt ca facand parte din aceasta familie si sper ca tot cu ajutorul fetelor sa pot spune si eu intr-o zi ca sunt.
Ai grija de tine si de bb si ajuta-l sa creasca mare.
A, si apropos, ia-o si pe pitzirica30 cu tine ca vad ca tare se mai indoieste de test. Noi stim sa nu ne indoim asa ca pupici la amandoua pe burtici.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Felicitari gravidute dragi, ma bucur din tot sufletul pt voi, sa fie cu noroc la toata lumea luna aceasta!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pai vazurati fetelor ce inseama sa stau cu manutzele intinse????
Megbeng, Tzuchi, Bubulina si poate bubuleana, pitzirica30! oau! felicitari!

Hai ca acum daca ne unum fortzele le luam si pe fetele care au mai ramas aici, pt ca presupun ca vazand atatea gravidutze sunt intr-o stare contradictorie: pe de o parte buna, ca se bucura pt noi / voi, pe de o parte proasta pt ca inca nu sunt si ele insarcinata. Dar hai sa ne unim fortzele si sa le tragem pe toate la Odisee!

Pupicei muuuulti de la noi Ingeras13+ fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

menbeng, bubulina, tzuchi felicitari si sarcini cat mai usoare si la termen. Bravo fetelor, nu degeaba am stat eu cu manutele intinse cu celelalte gravidutze (ingerash, miro, madana, catalina si oana)
Va asteptam si pe voi restul fetelor cat de repejor la odisee. Sa stiti ca mai este loc suficient pentru luna februarie si voi incerca sa tin "rezervat" pt voi

Va pe TOATE

Cristinna 9+

Mergi la inceput