A mai patit cineva asa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darry spune:

Am facut tratament cu Mercilon vreo 2 ani fara sa intrerup. Initial pentru chist ovarian (care mi-a trecut in 6 luni) iar apoi pentru contraceptie.... la asta nu a mai tinut!!!! Am ramas insarcinata folosind Mercilon. Nu mi-am putut da seama, nu ma steptam sa raman insarcinata, dar mi s-a parut ciudat ca atunci cand mi-a venit ciclul m-a tinut vreo 3 zile si nu am avut sangerare puternica cum era de obicei in a doua zi. Era chiar foarte slaba. Mi-am facut mai multe teste de sarcina pentru ca de obicei, si daca ramai insarcinata, la test nu se vede decat dupa 2-4 saptamani. La mine s-a vazut cam dupa 1 luna de la contactul sexual. Mult noroc. Darry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Vreau sa spun ca nici mie nu mi-a venit menstruatia si mor de frica ...insa nu au trecut 2 sapt de la ultimul c.s. si ink astept sa vina vineri sa fac un test...eu tot sper sa fie vreo dereglare pe fond nervos si stres pt k pana acum mi-a venit exact in aceeiasi zi de cand iau anti si acum ......plus k stiu k am facut-o in zilele fertile si sangerarea aia nu se mai opreste...ba e rosu sangele ba e maro ....nush ce sa mai fac.oare e concludent daka fac un test azi?

Roxana

Mergi la inceput

Am facut azi un test k nu am mai putut....eu parca vedeam si a doua liniuta dar prietenul zice ca am halucinatii.Acuma sincer care e probabilitatea sa fiu insarcinata?Da-ti un sfat ca mai este mult pana imi fac curaj si ma duc la medic.Menstruatia ar fi trebuit sa vina si parca a venit si nu prea...a fost ceva sange dar eu tot zic ca e sangerarea aceea pt k au fost doar cativa picuri.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

si eu am singerat intre cicluri de citeva ori.fara legatura cu data cind am inceput sa iau AC. EU iau de ani de zile.Din cite mi-a zis doctorul e normal.

Mergi la inceput

eu chiar nu pot sa cred k nimeni nu a trecut prin asa ceva.Eu chiar sunt disperata si vreau sa aud pareri, simptome de sarcina in afara de lipsa menstrei si greturi k alea nu le am si nici sanii nu ma dor,dar sunt diferiti fata de alta data,au noduli dar la exterior sunt moi...Sunt de-a dreptul cu moralul la pamant si nu imi pot face curaj sa ma duc la medic k oricum e prea devreme.Am o intrebare iti face medicul chiuretaj si daca nu ai 18 ani?Dar daca mergi insotit de un adult?Un mic ajutor ca eu deja nu mai cred ca e doar o dereglare,mai ales k menstruatia nu mai vine dar sangerez putin,colul e f ridicat si inchis si e intors parca, nu stiu ce sa mai cred...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mergi la doctor.Degeaba ne dam noi cu parerea pe aici,cel mai bine sa-si dea "cu parerea" un medic ginecolog dupa ce te vede.Vad ca a trecut deja saptamana si ciclul nu a venit..poti sa refaci un test de sarcina,acum ar trebui sa fie concludent..
Si eu am o intarziere de o saptamana,am facut trei teste pana acum si-au iesit negative,si dupamiaza ma prezint la doctor.dar la mine sant probleme ,cu ovare polichistice si asa mai departe..
Iti urez noroc!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Daca te duci din timp la doctor iti poate prescrie si niste injectii(in caz de sarcina), dar sper sa nu ai nevoie.
Daca e nevoie de chiuretaj, ce scrie pe frunte ca ai pina in 18 ani...se faceau pe timpu lui raposatu,dar acu!!
Bafta!!!

mama de baietzoi Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

karina, speram ca esti bine. O "pilula de a doua zi" n-ai putut sa iei?

Mergi la inceput

Daca luam si iau inca anticonceptionale pt ce sa iau pastila de a 2 a zi?Am facut un test de sange si a iesit negativ si cel de urina insa acum au inceput sanii sa ma doara!Care e faza cu 18 ani?Nu o sa imi faca chiuretaj daca am sub 18 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

improbabil sa fii gravida din ce descrii tu. simptomele de sarcina ... cam devreme, si sunt in mare parte in capul nostru. poti sa manifesti simptome fara sa fii gravida, din cauza stresului, sau poti sa fi gravida si sa nu ai mari simptome de declarat. simptomele apar in general cam in a treia saptamana de sarcina. de cate ori imi era frica si mie ca sunt gravida mi se parea ca ma dor sanii etc, si cand am fost gravida habar nu am avut nici de greturi, nici de vomat, nici de dureri de sani.

fa sau refa un test de sarcina ca sa te linistesti. din cate imi aduc aminte cam dupa 6 zile din momentul conceptiei pot sa confirme sarcina. asta depinde de test, scrie pe prospect.

... si puiuta 08.05.05

Mergi la inceput