A mai patit cineva asa?

A mai patit cineva asa? | Autor: sweetkarina

Link direct la acest mesaj

Poate k va cam stresez cu intrebarile mele dar acum am nevoie d putin ajutor.Iau Mercilon si totul a fost ok pana sapt asta cand am inceput sa sangerez si menstruatia trebuia sa vina abia peste o saptamana.Am tot citit ca se poate sa ramai insarcinata si daca iei anticonceptionale si ca atunci cand ovulul se implanteaza se poate sa sangerezi? As vrea sa stiu a patit cineva asa? Ce simptome a avut?Pt ca pe mine nu ma dor sani sunt doar un pic mai tari dar asta se intampla mereu cu 1 sapt inainte de a imi veni menstruatia.Dupa cat timp ar trebui sa imi fac un test de sarcina sa aflu daca sunt sau nu?!

Roxana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Poate e doar o singerare - eu am avut asa mai tot timpul cit am luat Logest - mi s-a explicat ca sunt A/C mai usoare si este posibila singerarea si intre menstre.
Testul de sarcina functioneaza din cite stiu la 2-3 zile de intirziere a ciclului, depinde de tipul de test.

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu nu cred ca poate fi sarcina atata timp cat ai respectat instructiunile.
Si mie mi se mai intampla sa sangerez intre cicluri cand luam AC.
Ca sa fii sigura cand ar trebuie sa vina menstruatie fa un test de sarcina(ar fi mai bine din sange).

Succes!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu zic sa stai linistita ca nu are cum sa fii gravida. Si mie mi s-a intamplat asa ceva in perioada in care luam pilule.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Ideea e ca nu e prima luna si le-am luat cum trebuie doar in 2 zile am luat pastila cu 1 ora mai tarziu,alcool am consumat la un chef insa f putin.Am fost si racita si am luat ibuprofen dar din cate stiu eu nurofen nu este antibiotic ci doar antiinflamator si calmant.Plus k sapt trecuta am fost sub un stres continuu.Ar fi putut influenta toate astea?Apropo sangerarea nu e abundenta,are loc doar in interiorul vaginului, in afara rar cate un picur.Sa fac un consult mai bine,nu?Ms celor care mi-au raspuns.Mi-ati mai luat o piatra de pe suflat...asa putin

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Si eu am avut aceeasi problema, si tot Mercilon foloseam.
Sangerarea inter-menstruala nu era deloc abundenta - cat sa ai totusi nevoie de un panty liner, si dura cam o saptamana...

Am fost la medic si mi-a explicat ca pilulele acestea furnizeaza aceeasi cantitate de hormoni tot timpul, pe cand organismul are nevoie de cantitati variabile.

Vezi daca si luna urmatoare patesti la fel... si daca da, mergi la doctor pentru a iti indice alte anticonceptionale.

Mergi la inceput

Am revenit si poate ca acum mai ingrijorata...pana acum m-am impacat foarte bine cu anticonceptionalele astea insa scurgerea asta continua si a devenit maronie si e destul de multa.Acum am zis ca astept sa imi vina menstruatia si pe urma dau fugutza la medicu meu sa il intreb ce se intampla plus k e cazu si pt un control.Am citit atatea lucruri p forum ca in curand o sa innebunesc.Deja mi-am indus in cap ideea ca poate sunt insarcinata...Eu sper sa fie bine.E normal ca sa fie scurgerea aceia maronie?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Tizo eu zic sa te linistesti pentru ca sigur nu esti insarcinata. O sa vezi ca vor veni "uratzii"! Dar neaparat sa mergi la doctor si poate iti schimba pilulele.. probabil tie nu-ti fac bine.

Hai linisteste-te!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Cred ca am sa innebunesc pana duminica...sani imi sunt extrem de moi si parca simt nevoia sa ma duc la baie din 5 in 5 minute...incerc eu sa ma linistesc spunandu-mi ca nu am cum sa raman insarcinata luand anti dar nu stii niciodata si numai un bb nu imi lipseste acum..Ms d sprijin fetelor...sper sa fie bine...Apropo as putea face testul si inainte sa vina menstruatia?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ca sa raspund si eu la o parte a intrebarii, da, se poate sa sangerezi la inceputul sarcinii, cand se produce nidarea (parca asa ii spune), adica se fixeaza ovulul in uter.
Eu am patit asa la prima sarcina, am crezut ca mi-a venit menstruatia (desi era ceva foarte slab si diferit fata de cea obisnuita), chiar in prima luna s-a intamplat. M-a tinut mai multe zile, si pana la urma m-am dus la dr crezand ca sunt bolnava.
Era de fapt bebe.

Dar cum tu iei A/C, cred ca e putin probabil sa fie sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am patit si eu asa ceva acum vreo 2 ani.Luam Novynette de vreo 8 luni fara probleme, si pe la jumatatea foliei am inceput sa am o scurgere maronie. M-a tinut vreo saptamana cred.M-am panicat si eu, si m-am dus la ginecolog. Mi-a zis ca din cauza concentratiei mici de hormoni.Mi-a schimbat pastilele cu Desorelle.Si....cred ca in timp ce luam Desorelle, dupa cateva luni, am avut la 2 saptamani dupa menstruatie o scurgere de vreo 3 zile, dar de data asta cu sange, exact ca si menstruatia.Dar...nu m-am panicat, punand-o pe seama unei anestezii facute la stomatolog (nu stiu daca a avut legatura ) Am revenit apoi la Novynette, deoarece Desorelle imi dadea dureri de cap.
De multe ori am simtit tensiune in sani cu o saptamana inainte de a termina folia. Si ma si dureau.
Si ca sa te linistesc, de cand iau pastile mi-am facut vreo 3-4 teste de sarcina si intotdeauna au fost negative.Eu la inceput,intram in panica, daca menstruatia intarzia 2-3 ore, sau o jumate de zi.
Am patit o data ca m-am dus la farmacie, mi-am cumparat testul (era seara, si menstruatia ar fi trebuit sa-mi vina in dimineata acelei zile), am ajuns acasa (chestie de 5-10 minute), am intrat in baie,si cand sa-mi fac testul nu a mai trebuit, pentru ca menstruatia imi aparuse .
Daca ai luat pastilele la aceeasi ora, nu ai de ce sa-ti faci griji.
si sa auzim de bine

Mergi la inceput