INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

nucutza, pai nici noi nu prea stam bine la cap. energie si rabdare;
totusi, temperatura aia spune ceva;
uite, la mine a crescut de la pregnyl de la 36.5 cat aveam zilnic pana la inseminare, la 36.9;
apoi a scazut cate un grad, a ramas la 36.7; in momentul in care a scazut, am stiut ca nu s-a intamplat nici o minune; oricum nu aveam nici un alt simptom;
ieri am fost la un dr. de incredere (sper) si foliculul l-am vazut ca nu sparsese; este neviabil ca a luteinizat de la pregnyl, mi-a zis dr.

eu am incredere in temperatura asta a ta
Doamne-ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

dj_mama stiu ca ai avut un folicul de 18.5 care a crescut pana a doua zi la 22 mm ( asa cum am prevazut), dar nu mai tin minte cand ai facut pregnylul. In ce zi erai si la cate zile ai ciclu de obicei? Te intreb pentru ca mi s-a intamplat si mie asta cand faceam pregnylul in jurul val. de 18 mm. Nu se spargea! Cred ca-l faceam prea departe de ziua presupusei ovulatii naturale.

gabi

Mergi la inceput

LA INDICATIILE DR. am facut in zi 13 cand era de 18.5; ieri la 3 zile, adica z17 era tot acolo
verifica si tu la eco daca ti-a spart
e bine de stiut ca strategie de viitor sa mai insisti la dr. sa iti accepte si observatiile tale

cu ajutorul progesteronului ultimele 2 cicluri au fost de 28 si 27 zile
de-a lungul vietii mi-a variat intre 29-32 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

DJ, ce m-as face eu fara voi? Si pe mine ma intriga TB, dar ma gindesc ca la bafta mea, oi fi inhatat vreun stafilococ, ceva. Oricum, AMR 4 sau 5. Mai vedem. Ce ma enerveaza cel mai tare la pb. noastre e ca tre sa asteptam luna de luna, sa ni se para ca parca de data asta... Daca ar putea fi ca la dentist: iti scoate maseaua si stii una si buna. Nu trebuie sa astepti nu stiu cit ca sa vezi rezultatul. Poate o sa se inventeze cindva testul de a doua zi. Oricum, va fi prea tirziu pt. noi, dar ar fi interesant.

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaa!
si am sa va mai zic la urmatoarea menstra cat mi-a consumat mie aceasta stimulare din rezerva ovarian
luna asta am avut 16.75;
dr de ieri mi-a atras atentia ca o consum prin stimulari
probabil ca prin asta doar grabesc menopauza; mey, mai trebuie sa fiu uimita de programul perfect cu care ne nastem?
pai nu degeaba in ultimul an mi-a intarziat de 3 ori mai multe zile; era perfect justificat in favoarea mea, adica mai bine cicluri mai lungi decat deloc, asta impingand mai incolo menopauza;
basca ca dupa o pauza de 3 luni, ovarele se odihneau si poate mai si sparcaiau foliculashi
ne gasim noi destepte sa corectam natura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

DJ_MAMA multumesc mult pentru sfaturi! Stii ca eu nu stau mult pe ganduri, asa ca m-am programat deja la Med New Life la dr. Anca Ghervasie, pt. Luni 19.06. si pica exact in z11, asa ca in felul asta fac si o monitorizare. Am facut deja analizele din z4 la Medicover si o sa-mi iasa pe 16.06. asa ca o sa merg si cu analizele la zi. Daca vor fi ceva foliculi pe acolo, sper sa fac si o inseminare pe ciclu natural, pt. ca deobicei ovulez normal. Daca nu, macar o cunosc pe aceasta dr. si poate ma programeaza luna viitoare. Si apropos fetelor, nici eu nu prea sunt adepta stimularilor, eu nu am facut pina acum nici o stimulare si am deja doua IAS facute cu dr.Moisa, pe ciclu natural, nereusite, bineinteles. Va pupic si sa auzim de cat mai multe INSEMINARI REUSITE luna asta!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Ioana, sper din toata inima sa nu fie cazul sa ma boscorodesti ca am venit cu aceasta info; si eu ma programasem la d-na dr. din lipsa de optiuni dar ieri mi-a iesit nesperat o programare la un medic care m-a potolit cu stimularile si contramandez aceasta intalnire
direct eu n-am nici o alta info despre aceasta echipa dar la tine era din scurt;
Doooooamne-ajuta sa fie intr-un ceas bun !

Mergi la inceput

am o intrebare:
am cules de pe net despre corp galben:
în fiecare lună, începând cu pubertatea și până la menopauză, un folicul secundar devine folicul matur, care este cel mai voluminos. Acesta conține în interior ovocitul.

După eliminarea ovocitului, foliculul ovarian matur se transformă în corp galben, care are rol secretor, secretând progesteronul.
Corpul galben devine in final corp alb care are țesut cicatricial.

intreb: corpul galben se desprinde de pe ovar dupa ovulatie, imediat? daca e normal sa nu se desprinda atunci se vede la eco ca e chist sau corp galben? sau e unul si acelasi lucru?
eu credeam ca se sparge cand elibereaza ovocitul, de-aia tot intrebam de spart;
nu mi-era clar cu corpul galben
ma lamuriti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

DJ-MAMA multumesc pentru urari! Nici eu nu stiu mai nimic despre dr. Anca Gherasie, dar ma bucur ca lucreaza la un centru privat! Consider ca poate fi vorba de mai mult profesionalism acolo si mai multa curatenie. M-am saturat de spitale si cabinete particulare murdare. Prefer sa fie putin mai scump, dar sa lucreze oamenii mai pofesionist. Eu de exemplu, admir foarte mult pe cei de la Synevo(Medicover) pentru felul cum lucreaza si cum esti tratat acolo.
Si nu ne spui la ce medic te-ai programat??? Sau e secret??? Referitor la intrebarea ta, nu stiu sa te lamuresc, i-mi pare rau!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna, fetelor,

Am vazut ca sunteti interesate de dna doctor Anca Gherasie. Eu sunt sub supravegherea sotului dansei la CFR2, dar ea este aceea care mi-a facut 2 IAS-uri la Med-New-Life (slava Domnului ca m-a trimis la clinica, urasc spitalele). Vreau doar sa va zic ca mie mi s-a parut OK, chiar daca nu am obtinut nici un rezultat cu inseminarile. Culmea este ca dupa al doilea IAS am zis ca hai totusi sa fac si HSG (nu-l facusem pana atunci pt ca stiam ca spermograma nu e buna si puneam insuccesele pe seama acestei cauze) si in luna aia s-a intamplat minunea ... Fara nici o inseminare... Din pacate... Minunea mea nu a durat decat 6-7 saptamani... Acu' imi adun fortele si astept sa treaca 2 luni ca sa pot s-o iau de la capat... Voi reusi, stiu asta...

Mergi la inceput