INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Mai intai vreau sa va mai aduc aminte ca stiu sa scriu si corect gramatical dar castig timp daca scriu ca pe mess. doar cu litere mici si nu mai corectez textul de tot soiul de greseli; stiu eu ca la iarna voi avea mai mult timp sa scriu si cu floricele dar atunci nu voi mai fi decat chibitz pe langa voi sau deloc, pt mine fiind la acea ora un capitol incheiat;
INFO:
1.- dr.cocei este la cabinetul NORD-MEDICA in grivitei la nr.156,sc D,et.2,ap.108.
tel:2231906
este in cabinet cu doc.Niculescu.daca suni o gasesti pe asistenta lui sau pe cea a doctoritei cocei
cabinetul pe care-l imparte cu niculescu este pe calea grivitei, imediat cum treci de gara numeri 5 stradute (care se fac la dreapta) si dupa cea de-a 5-a tragi pe dreapta, imediat este scara blocului unde e cabinetul, etaj 2...

2.- varianta 2, cabinetul particular al lui Marinescu, str.Aviator Mircea Zorileanu nr.44 sector 1 tel.2243127

Ioana, vad ca patesti exact ca mine luna trecuta; trebuie programare cu cel putin 2 sapt inainte ca sa prinzi loc; de aceea am ajuns eu cu inseminarea unde am ajuns pt ca a fost singurul loc unde era liber; mai, nu-mi pare rau ca oricum trebuia sa testez si varianta pe care am consumat-o; dar mai sunt si alte posibilitati nemediatizate aici;
Va spuneam ca luna trecuta n-am gasit loc decat la cocei pt z 8 deci prea tarziu pt stimulare; am pastrat atunci programarea pt ca voiam o parere in vederea fiv; am anuntat totusi renuntarea cu cateva zile inainte ca sa nu incurc oamenii
De aceea iti zic sa-I spui asistentei ca poate mai renunta fete si sa te bage si pe tine dar tu trebuie sa ai infatisarea inaite de menstra ca sa-ti faca schema dinainte, pe baza analizelor trecute; poti sa arati fara jena istoricul ca sunt multe fete de la moisa care vin acolo si nu e surprinsa
Sa suni si sa te programezi chiar si pt urmatorul ciclu (daca vrei musai la ea) ca poti sa contramandezi daca vezi alta varianta.

Tu insa ai nevoie urgent desi se pare ca n-ai nevoie de stimulare
gasesti loc liber pe 28 iunie abia;
ar mai fi o varianta la med new life la dr anca ghervasie si fac acolo inseminarea ci nu la cfr2 unde mai este d-na dr
Nu stiu cum e acest dr. dar trebuie testat; du-te tu si spune-ne si noua; hi-hi !!!
s-ar putea si eu sa ajung daca nu-mi ies azi niste ploi
costul este de 4 milioane dar e mai ieftina monitorizarea; prima infatisare consultatie+ECO=600.000, ECO monitorizare zile 10-13, etc cate 300.000 fata de 500.000 dincolo, deci cam tandea pe mandea
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

dj_mama, nimeni nu e judecat aici pentru cum scrie ci pentru ce scrie. Tu ne dai informatii foarte bune, nu-ti fa griji pentru greseli, toti facem. Nu-i un capat de tara.
Ioanatugs am vazut ca ai unele nemultumiri legate de M, poate mi le impartasesti si mie pe PM. Eu am cam spus nemultumirile mele legate de d-na dr.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Dr Cocei este o tinerica blonduta si frumusica? Cred ca am vazut-o demult cand eram pacienta dr Moisa dar nu prea am memoria figurilor.
Nu am inteles prea bine: face si ea inseminari, de capul ei, sau numai la indicatia lui Niculescu ?
M-ar tenta sa dau o raita caci cabinetul imi este in traseu si am auzit lucruri bune despre ea. A facut specializare in strainatate pe teme de infertilitate .. sau o confund ?!
DJ mama, preturile erau pentru care cabinet ?

Sorry, sunt la serviciu si citesc pe sarite ca nu am timp, da' nici nu ma pot lasa...

Mergi la inceput

preturile pe care le-am scris sunt de la MED NEW LIFE

La Cocei, din cat m-am informat, sunt: 800.000=consultatia, 500.000=eco, 3 mil= inseminarea
dar o puteti aborda si la spital; este dragutza si mai ales onesta, nu falsifica rezultate; eu asa stiu;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mmmmaaammmaa... DJ.
Spune-mi si mie te rog dr. Cocei face inseminare si fara dr. Niculescu??(chiar daca lucreaza amandoi in acelasi cabinet).Cum am mai zis, eu am vb. cu dr. Cocei ,in tinerete...dar eu doresc sa ma monitorizeze dr. Cristescu si sa imi faca inseminare dr. Cocei. Nu vreau sub nici o forma sa merg la dr. Niculescu...de aceea te intrebam.
Poate ai raspuns si la intrebarea mea.
Sar'na muuult!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

da, face fara niculescu
merge si cocei-cristesu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by dj_mama

da, face fara niculescu
merge si cocei-cristesu

Sar'na! Sar'na Muuult!!!

Pe mine ma dezamagit dr. Niculescu cam in aceeasi masura ca pe tine...dr.M.
Am pierdut anii buni..batand pasul pe loc.
si Multumesc inca o data!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

REGULAMENT:
verificati ecografic dupa inseminare ca ati ovulat sau macar ca a spart foliculul
la mine n-a spart si odata pregnilul facut, a luteinizat foliculul
folositi-va mereu din experientele altora

nu stimulati luni in sir
va epuizati alert rezerva ovariana fara de care iesiti la pensie inainte de termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

dj_ mama
F.F.F.F. bune sfaturile si indrumarile tale iti multumesc din suflet!!! Nota ZECE pt. ideea pe care ai avut-o. Astept continuarea... desi eram decisa sa merg pe mana unei doctorese m-ati cam facut sa ma razgandesc ...offf stiu ce vreau..nu vreau sa-si bata joc de noi nimeni...nu mai vreau sa fiu dusa cu zaharelul...de aceea eu am tot amanat momentul INSEMINARE.
Va poop pe toate aspirantele la statutul de MAMICA si va doresc sa vi se implineasca visul fierbinte cat mai curand posibil!!!
vreau sa aud cat mai repede ca sunteti-dutze!!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

DJ, nota 10!
Haideti sa va spun si eu. Nu m-am dus la aspirante, ca-s optimiste, stare care nu mi se potriveste si nu vreau sa le trag dupa mine. Azi Z24, TB 37.2. Test negativ, Z10 dupa ultima inseminare. In mod normal nu as fi facut testul, as fi asteptat pina la sfirsit, dar am vrut sa ma linistesc, ca tot mi se parea ca am niscaiva simptome. Asta e. Pe 27 am programare la dr. Speram sa-mi confirme vreun simburel, dar nu mai e cazul. Am sa vb. cu el sa stabilim alt plan de bataie. Voi de unde mai aveti atita energie si rabdare?
Sa aveti o zi buna, ca eu astept rushii.

Mergi la inceput