Mamici de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
Chuny spune:
Eloise, la acelasi lucru ma gāndeam si eu aseara. De cānd urmaresc listele de mamici, am vazut intotdeauna macar o tragedie. E ca o loterie ...![]()
Eu ma simt foarte bine, va citesc in continuare in fiecare zi. Si as vrea sa ne vedem in noiembrie toate īmpartind poze si pareri despre bebeii nostri. O saptamāna buna !
Sibylle
saptamāna 23
Pozele mele
itzy-bitzy spune:
Neatza burtici!!!
Vad ca toata lumea este tulburata de vestea cea proasta. Si mie mi se pare inadmisibil ca in zilele noastre sa se intample asa ceva. Daca noua care mergem des la echo si suntem monitorizate ni se intampla asa ceva...inseamna ca unele gravidutze din mediul rural saracele...care nu au aproape nici o conditie...sunt si mai expuse la asemenea nenorociri. Nici nu vreau sa ma gandesc...
Ralucutza si Mephala v-am vazut pozele de la munte si de la ziua lui Iustin. Sunteti f. frumoase si ce burticutze aveti!!!.
Sambata am fost la niste prieteni in vizita si cand m-am dus la toaleta am ridicat bluza sa mai imi admir burtik ca tare-s mandra deh..Vreau sa va spun ca am izbucnit in ras cand am vazut cum arata. Era atat de caraghioasa, pt ca intr-o parte era mai bombata si in alta normala...dar tot asa stramba parca .Eu auzisem ca bb se mai misca si burtik ia diverse forme dar la mine nu am vazut asta pana acum, avand in vedere ca bebelina este ff delicata in miscari si lovituri...Oricum m-am amuzat teribil.

Tati nu a apucat sa vada...cred ca bb statea cu funduletul sau capul nu stiu ...
]
Am si eu o intrebare.![]()
![]()
Pana in a cata saptamana avem voie / este indicat
?
Va pup pe toate si va doresc numai bine.
Itzy-Bitzy
25+ cu
Ana-Maria
POZE
eloise spune:
Schimband registrul... Ramomar si MamiLili va multumesc pentru urari (cu intarziere...am fost plecata la parinti la Suceava in weekend) Si eu va doresc tot ce va doriti si voi in viata!
Sunt bucuroasa ca am primit atatea felicitari si ganduri bune, parca as avea o sumedenie de prietene noi, parca ati fi fost cumva si voi alaturi de mine la eveniment. Va multumesc tuturor. Cum spunea si MamiLili, cuvintele acestea, caldura asta conteaza enorm!
Anangel_Lexi ce mai faci? Nu te-am mai "auzit" de zile bune....sau sunt eu zapacita si am sarit postarea ta 
Eloise
21+ cu 
EU
Virsta bebe
Onutz spune:
Buna dimineata, burtici!
Va urez o zi si o saptamana buna. Eu fac eforturi sa gandesc optimist avand in vedere ca zilele astea am fost racita si, mai rau decat orice, Matei al meu este si el bolnavior.
Imi pare rau sa aud de bebelusul Cristinei, dar incerc sa nu imi fac ganduri negre. Tot imi amintesc de ceea ce mi-a spus dr. mea. Se pare ca in peste 95% din cazuri, sarcinile evolueaza fara evenimente si se nasc pe cale naturala bebelusi perfecti. In principiu, nici nu ar fi nevoie de doctor sa asiste la nastere, iar o moasa s-ar descurca perfect. Natura isi face datoria. Dar in celelalte cateva procente, daca ceva merge rau, atunci sa te tii.
Mereu ma gandesc la femeile de la tara, care fac foarte multa munca fizica. Au pe langa ele 2-3 copii, muncesc si la camp, au animale, casa si gradina si, culmea, mai toate fac copii sanatosi si frumosi, chiar daca nu fac ecografii, nu mananca banane sau alte fructe exotice si nu merg la ginecolog lunar.
Nu mai fiti ingrijorate, fiti sigure ca totul este bine si chiar asa va fi. Nu este o gandire stiintifica, dar functioneaza.
Eu am fost putin complexata si ma simteam teribil de vinovata cand citeam despre toate ecografiile 3D/4D si bateriile de teste si analize pe care le fac alte gravidutze. Nu spun ca e rau sa le faci pe toate, ba, din contra, stai impacata ca totul este bine. Dar poate e mai bine sa nu afli de atatea teste si analize, avand in vedere ca nu e nevoie sa le faci pe toate. Parerea mea....
Va
si multa, multa sanatate...
Onutz
24+ si
lui Matei
martha78 spune:
Itzy-bitzy, eu stiu ca e voie chiar si toata perioada srcinii, daca nu-s restrictii medicale sau ca din luna a 7-a ar fi indicat prezervativul pt ca sperma contine prostaglandine si se pot declansa contractiile respectiv nasterea
28 
itzy-bitzy spune:
Martha mersi pt raspuns
dar totusi nu cred ca e permis pe toata perioada sarcinii pt ca declanseaza contractii. Iar cu prezervativ stiu...chiar asa si facem ...inca demult...
Pupici
Itzy-Bitzy
25+ cu
Ana-Maria
POZE
katia spune:
Itzy-Bitzy, si eu stiu la fel....ca poti sa faci sport din asta toata perioada daca ai verde de la doctor. Si despre sperma stiam aceeasi chestie....ca e de evitat. Sa se contracteze muschii mi se pare normal...ca doar si tu te mai incordezi putin ca doar nu stai lata pus si simplu. Oricum asta nu inseamna sa practici nu stiu ce pozitii care te solicita...fizic vorbind. Mie dr mi-a spus ca pot sa fac prostioare dar asa mai ca la varsta lui nu ca la varsta noastra :) si eu m-am supus itru totul.....cred ca e singura prescriptie pe care am urmat-o fara sa ma abat ![]()
![]()
![]()
![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
ramomar spune:
hello burtici,
intru si eu abia acum; sunt acasa, am concediu medical o saptamana si asa bine e sa dormi pana la 10 ![]()
Inni
sigur e voie tantum verde in timpul sarcinii? caci inainte sa merg la medic (asta a fost joi)am mers la farmacie si am zis sa-mi dea tantum verde si farmacista mi-a vazut burtica si a zis ca nu e voie decat faringosept, iar vineri doctorita mi-a dat oropivalone, pe care nu il iau deoarece la prospect scrie la atentionari speciale sarcina si alaptarea, asa ca am continuat cu faringosept si bioparox pt gatul meu, dar nu sunt foarte bine nici acum. Ma supara noaptea mai ales.
- fetelor m-a ingrozit vestea cu bebele care a murit la 37 saptamani
. Nu-mi vine sa cred. Mi se rupe sufletul. Sa-i dea Domnul multa putere mamicii care, din pacate trebuie sa treaca prin asa ceva.
eli26
si pe mine tot la o luna ma cheama medicul la control, dar mi-a zis ca dupa 30 sapt. voi merge din 2 in 2.
itzy-bitzy
si eu mi-am vazut burtica deformata de cateva ori. Cat despre sex eu stiu ca daca nu ai probleme cu sarcina si contraindicatii poti sa faci chiar toata sarcina. Legat tot de sex trebuie sa va spun ca sotul este cel care nu mai vrea, ii e frica sa nu patesc eu si bebe ceva![]()
pupici la toata lumea!
23+ 
POZE
mai avem un pic...
MamiLili spune:
Buna ziua, burtici!
AndraPG, referitor la raceala ta, eu sunt de parere sa iei in continuare Oscillococcinum, te va ajuta. Iar daca te doare si gatul, poti lua niste comprimate pentru supt de Propolis cu Vit. C. De asemenea e foarte bun spray-ul Tantum verde, dar tinand cont de faptul ca nu exista studii cu privire la actiunea acestuia in sarcina, eu zic ca-i mai bine sa-l administrezi numai daca durerea si disconfortul din gat nu cedeaza in 2-3 zile sau daca crezi ca-i foarte necesar. Bea in continuare ceaiuri calde, lapte cald sau supe, hidrateaza-te bine. Ai grija sa nu-ti fie frig in casa sau in timpul somnului. Daca suporti, poti sa faci o baie calduta seara, cu putina sare mare de bucatarie sau sare de mare.
Inni, din ce am citit eu la mamici de iul-aug am inteles ca acea mamica fusese la medic cu doar 2 zile inainte de tragedie si a tras un semnal de alarma, adica a sesizat miscari fetale tot mai putine, iar medicul a trimis-o acasa ....... si uite unde s-a ajuns. Poate m-am pripit invinuindu-l pe Radoi...dar totusi cred ca are o parte de vina in toata tragedia asta.
O saptamana frumoasa si calduroasa tuturor!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
22 sapt
pufymic spune:
Buna burtici!
Tina pe mine m-a chemat la control peste 6 saptamani abia....dar tinand cont de drumul lung pana la Cluj si de faptul ca e totul ok si nu am nici un fel de problema mie imi convine....Iar daca simt ca nu e ceva ok fug si aici si imi fac un eco....dar sper sa nu fie cazul!
Itzy-bitzy daca nu ai probleme(gen contractii, dureri, sangerari) e permis sa faci sex toata perioada sarcinii! Dar cum ziceau si restul fetelor incepand cam cu luna 6 e indicata folosirea prezervativului fiindca sperma poate determina aparitia contractiilor....si nu cred ca vrea nici o mamica sa nasca prematur....
Eu la sarcina trecuta asa am facut si a fost ok....am nascut la 41 de sapt si 2 zile!
Onutz multa sanatate piticului tau si tie!
Sibylle ce mult e de cand n-ai mai dat pe aici! Tu cum mai esti?A trecut socul de dupa accident?
Carmen faina burtica!Si tortul...
!![]()
Adriana mica ti-am vazut si tie burtica!
....si bebele!Ce mortala e poza aia de jos in sus!![]()
Noi suntem ok, ne pregatim sufleteste sa ramanem singuri pana sambata ca iarasi pleaca Ovi in delegatie...
...bb mic e tot miscaret, Alesio tot nazdravan....deci bune toate!
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik