Mamici de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MONIQUE_NEW, ,,. Am baut o cafea si se pare ca s-a trezit si bebe. O cafeluta mica, mica si slaba, dar se pare ca in sfarsit s-a trezit si lenesu' asta de copil. adevarul este ca toate aceste vesti ingrozitoare te fac sa te indoiesti de orice, si parca ti se intampla si tie si iti faci tot felul de griji.

26+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Gripo bine ca l-ai simtit pe bebe nu e bine sa ati faci griji chiar daca tu nu il simti ziua ,el se misca poate cand faci tu nani,

Fetelor pe mine din saptamana 24 ma cheama din doua in doua saptamani la control,si la prima sarcina tot la fel a fost, si voi faceti control din saptamana 24 tot din doua in doua sapt? va p
upic pe toate

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Am intrat sa va urez o saptamana usoara. Am adaugat in albumul comun ultimele noutati (burtica la 23 de saptamani si bebe la 20 de saptamani).
Si pe mine ma deprima cand aud ca este posibil sa se intample un necaz si la varsta avansata de sarcina; dar incerc sa ma incarc cu optimism si cu increderea ca poate medicul meu stie ce face si nu voi avea parte de surprize neplacute.

Salutari

Adriana 23+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELI, pe mine ma cheama o data la luna.

26+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eli, si eu merg la control o data pe luna. Din august voi merge la 2 saptamani.

M-am invrednicit sa fac si eu poze cu burtica la petrecerea lui Ius.

O zi buna!

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Da MamiLili...dr Radoi a fost si medicul lui Ale.Oricum, daca ce a patit Cristina a fost din vina lui...asta nu o vom afla nici noi si nici ea, niciodata...cred.

Inni 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Multumesc fetelor pt .raspunsuri,am intrebat pentru ca am o prietena in Iran si ia tot odata la luna merge,am vrut sa vad daca si voi tot la fel mergeti,probabi aici e altfel Va pupic

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Citesc de aici, nu direct de la mamici de iulie-august, despre vestea atat de trista cu bebelusul Cristinei. Poate e vina medicului, cine stie. E intr-adevar cumplit ca se intampla tragedii si la o varsta atat de avansata a sarcinii, cand mama e atat de aproape de momentul in care isi putea tine copilul in brate. Toate suntem mult mai afectate acum de astfel de vesti, cand ne putem pune foarte usor in locul femeii respective. Ce sa va spun? Cat despre mine, la atatea grozavii citite pe forum, ajung sa ma intreb daca se mai nasc copii sanatosi zilele astea!!!! E o exagerare si un tip de gandire catastrofica, stiu, si incerc sa imi tin in frau imaginatia si temerile. Dar uite, la mamici de martie-aprilie au fost atatea tragedii cu bebelusii la peste 30 de spatamani, si exemplele nu se opresc aici... Adica, statistic, la 100 de mamici, sa spunem, un numar de 2-3 bebelusi va avea o soarta cumplita? Doamne fereste, stiu ca spun prostii (si sa nu se supere pe mine fetele cu statistica matematica). Eu am ajuns sa ocolesc in totalitate subiectele cu potential negativ de pe forum. Cand citesc "Ajutor, sunt disperata!"nici nu deschid subiectul. Poate suna a egoism dar sunt atat de afectata de vestile rele si sufar de parca s-ar intampla unei persoane apropiate mie(ca sa nu mai spun ca ma identific si eu...) incat am decis sa nu mai citesc, pe cat posibil.
Gripo ma bucur ca te-ai linistit. Se intampla tuturor. E doar teama noastra de mamici grijulii

Eloise 21+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Multumesc fetelor ptr parola. Am primit PM. Ma uitam de zor la chesti dragute.

Ma ingroziti cand vad ce preturi sunt pe la voi in Bucuresti, mai ales ca tot timpul aveam impresia ca voi aveti avantajul multor supermarketuri cu preturi mici. La noi un patut de lemn, bineinteles nu lemn masiv e 700.000 iar salteaua cu plapumioara maxim inca 700.000. Deci zic eu super convenabil fata de preturile care le spuneti voi. Eu sunt o fericita in privinta asta ca deja am 2 patuturi din lemn, ca am 2 surori care au nascut acum 2 ani cam in acelasi timp, total echipate, si ar mai fi si finica mea care are patut din cel cu plasa dar inca mai doarme in el, insa pana la toamna mai e destul, nu se stie. Si carut am unul in stare destul de buna, hainute de asemenea am ceva ceva... Si eu sunt superstitioasa mai ales de cand am pierdut cele doua sarcini, dar tin totul la mama nu la mine in casa si e ca si cum nu am nimic. Cand va fi aproape dse termen o sa o iau pe mama si o pun pe ea sa cumpere cu banii ei tot ce imi trebuie si dupa ce nasc ii dau banii inapoi pe tot, dar ca sa fiu eu impacata cu gandul ca nu am luat nimic eu ptr bebe. Stiu ca eu acum un an cand am botezat am fost in Bucuresti la Dragonul Rosu si am cumparat f multe hainute bune si ieftine ptr finica mea, chiar si carucioarele erau mult mai ieftine decat prin oras. Asa ca poate voi ajunge si pe acolo prin toamna desi trebuie sa traversez tot Bucurestiul, dar oricum o cam fac ptr a ajunge la doctor din 2 in 2 saptamani, asa ca un drum nu-i bai. Si acum daca stau si ma gandesc cand va aparea bebe trebuie sa am toate hainutele spalate si calcate, ca doar nu i le dau asa cum le-am luat din magazin, si trebuie sa se ocupe cineva de asta inainte, deci ceva ceva trebuie luat dinainte, nu?

In legatura cu zugravitul, daca nu va zgarciti prea tare apelati la firme care lucreaza cu cel putin 4-5 oameni, nu la particulari care vin dupa-amiaza cateva ore si va tin o luna ptr o camera si un hol, plus ca ala va cere toata ziua mancare, bautura, pe cand cei de la firma pleaca ac tot omul cu mancarea dupa ei la servici si stau de dimineata pana seara. Eu am zugravit asta iarna baile, bucataria si un dormitor in 3 saptamani, in conditiile in care baile erau dezastru social, au durat cam 2 saptamani cel putin.

Doamne, vestile astea triste ma darama de tot. Saraca Cristina_ana, ce o fi in sufletul ei...Ma rog ptr ea sa fie puternica sa poata sa treaca peste aceasta tragedie. Eram si asa cu morcovul in .... rau de tot ca vineri m-am apucat sa spal pe jos si de atunci am niste contractii de mor si nu prea vor sa cedeze la nimic, desi am luat si no-spa si gynipral si sup cu scobutil, degeaba, toata ziua am burtica tare tare si si dureri in partea de jos si pulsatii puternice de ma zguduie cu totul. Cred ca ar trebui sa ma intorc cat mai repede in pat. Sper sa mai cedeze putin ca nu mai vreau la spital si pama miercuri cand ajung la eco morfologica mi se pare ca mai e atat de mult.... Tot cu Dr Radoi a nascut acum 2 luni o prietena de-a mea care mai pierduse o sarcina si s-a purtat exemplar... Nu stiu ce sa zic... Poate ca e vina si a lui, uite de aia eu nu las totul pe mana dr. Cum simt ceva in neregula cum ma prezint la dr. Si daca am ceva dubii pana ajung la Bucuresti dau fuga aici la un eco, macar sa ii vad inimioara batand si tot ma mai linistesc. Iar la dr ii pun o intrebare de 10 ori daca nu pricep raspunsul. Chiar ma uitam pe un topic legat de varsta la care au nascut si observam cu stupoare ca f multe fete nasc la 41-42 de saptamani. Oare de ce stau atata? E normal? Eu daca as ajunge la 40 de saptamani direct la spital as fi sa imi provoace nasterea. Asa cred eu ca e normal. Nu stiu, poate gresesc.
Am scris asa de mult ca am si amortit in scaun, asa ca va las si fuga in patut. Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa.
tanima 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Si pe mine m-a intristat teribil vestea despre Cristina e tare trist.. acum si eu ca si Gripo ma gandesc la tot felul de chestii, am citit pe net ca copilul trebuie sa miste de cel putin 10 ori intr-o ora - verificarea se face intinsa in pat, o data pe zi pina la sfirsitul sarcinii; se consuma 1 pahar de lapte sau ceva energizant daca aceste miscari nu pot fi numarate timp de 1 ora; ca miscari se considera orice lovituri sau fluturari usoare..eu n-am stat sa numar, dar nu cred sa se miste asa mult intr-o ora, cel putin la mine nu se misca asa de mult

28

Mergi la inceput