Manele !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

ce sa fac nanami...ocupata sa ma cert cu sotul..si in plus suntem in amenajari...
na ca ascult nicoleta guta....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

scuze de ce te certi cu sotul? dar nu mai fi suparata , daca esti ocupata te intelegem

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

cred decat sa fiu ocupata cu amenajarile mai mult sunt ocupata cum sa fac sa nu ma mai cert cu el...am spus ceva despre socrul meu si el nici macar nu mai vorbeste cu mine...si m-am suparat ....acuma a plecat acasa...ca sunase maica-sa...offf....

Poze

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by voicu_bebi

cred decat sa fiu ocupata cu amenajarile mai mult sunt ocupata cum sa fac sa nu ma mai cert cu el...am spus ceva despre socrul meu si el nici macar nu mai vorbeste cu mine...si m-am suparat ....acuma a plecat acasa...ca sunase maica-sa...offf....

Poze

[/quote]

vai ... mami las ca trece , nu mai fi suparata ... baga o manea sa treaca supararea

eu te pup si....multa bafta

mamica de terorist

Mergi la inceput

da sper...ascult manele de suparare...din alea plangacioase....ca na am o stare ....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

nanani cum fu ? faina asa-i ? si io's p'acilea , cand p'afara cand pi 'nuntru , ma-nvart ca un titirez !
voicu_bebi lasa nu mai fi sucarita , nu le pune toate la inimioara , hai te ! si pazea la sot ca vine io si-l daca te mai supara cu ceva in loc sa te fugareasca ptr altceva si el , na ca doara-i mai frumos , nu ptr prostii d'alea cu socru si toate cele , mey !
pupilici dragi la toate !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

aileene...se pare ca nu ii mai place nici sa ma mai fugareasca pt altceva...nu m-a mai fugarit de ceva timp....eeee asta e ce sa0i faci....poate nu ma mai place

Poze

Mergi la inceput

aileene fu tare faina voicu bebi hai sa te inveselesti aici cu noi . da-i incolo de barbati,,, eu l-am trimis la munca , noroc ca nu traieste soacra-mea

mamica de terorist

Mergi la inceput

ma-ti lasat aici singurica

mamica de terorist

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by aileene

nanani cum fu ? faina asa-i ? si io's p'acilea , cand p'afara cand pi 'nuntru , ma-nvart ca un titirez !
voicu_bebi lasa nu mai fi sucarita , nu le pune toate la inimioara , hai te ! si pazea la sot ca vine io si-l daca te mai supara cu ceva in loc sa te fugareasca ptr altceva si el , na ca doara-i mai frumos , nu ptr prostii d'alea cu socru si toate cele , mey !
pupilici dragi la toate !

[/quote]

unde esti draga? mai zici si ca p'acilea hai ca am innebunit aici singura
oricum sa va fie rusinica ca ma-ti lasat singurica si ma cert cu calc.

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

nanani iaca mi-s aici , da nu pot ramane din cauza ca am fost plecata la vecinutii mei si m-am intors acasa , doar sa iau ceva si am trecut sa vad ce mai faceti , da cand colo numa si tristeti , cu draga de voicu_bebi , hai draguta lasa-l incolo de barbat ca bine zice nanani , ei barbatii is cam intorsi cu -n sus cateodata si tot noi trebuie sa le iertam , da ia intoarce-i tu atunci cand are si el nevoie , ca dara nu va deveni preot ca sa nu-i mai trebuiasca mama draga ! hai sa tragi o cu spuma care sa-ti lase mustacioare groase albe in compania noastra , nu fii tristuca , da ?
Iar tu draga nanani vezi sa nu intrecdi "masura" hic hic hic ..... pana vezi fluturasi !
Va tzuc asa ca-n Banat...una de-aia cu zgomot SMAAAAAAAAAK SARA BUNA FETELOR Ma intorc si eu ca uitasem dupa ce venisem , ah...da : MANELELE sa le-auda tat natu'...si frantzuzu , ca nu-i strica , noroc ca casile nu-s asa de apropiate una de alta ca altfel nenea politzaiu nu-i departe ! PA

Mergi la inceput