Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)
Raspunsuri - Pagina 13
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, CATRINA! Esti o scumpa si-o frumoasa (poza-i bestiala), sa fii sanatoasa, desteapta si sa ai mult noroc in viata! Si scuze de intarziere, dar eu sunt un zombie umblator, am inceput numaratoarea inversa cu licenta, in sfarsit am dus proiectele la legat, am legalizat acte (ca-s dusi cu capul, dupa 5 ani de facultate, ne cer certificatele de nastere, casatorie legalizate), maine platesc taxele si ne inscriem.
Copilul meu e derutat, ba ieri au venit ai mei sa stea cu el o ora si i-am sunat ca am multa treaba cu actele, asa ca l-au luat la ei, aseara l-am adus acasa, azi iar l-am dus pachet si l-am lasat urland la usa "mamiiiii, mamiiii, hai baby, nu bomboaine, nu carne, nu tzuc, hai baby!" (ca l-am pacalit ca plec sa-i iau de toate alea).
Mai mult, ca sa vedeti ce fraiere suntem unele dintre noi, muncesc ca disperata doua luni sa-i fac licenta si barbatului si ieri mi se plange (foarte serios) ca ii este dor de mancare gatita buna, ca eu gatesc numai ciorba de o vreme si felul doi, diverse chestii rapide. Si cum sa va spun, eu sunt chiar sclava cu gatitul, chiar o fac cu pasiune...
Sa nu te duci cu cercul depaaaaarte, pe campii ?
Hai ca m-am plans destul, fug ca mi se ard cartofii prajiti ! Glumeam, of course, ca azi isi mananca unghiile....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
roxanaz spune:
ha! Robi sosu' matale ar merita o lectie...adica o zi fara ciorba, fara nimic. sa gateasca el sau sa comandati take away. maaaaaii sa fie! in alta ordine de idei bafta multa la licenta sa fie numa' de bine!
mah nici io nu mi-am luat-o in freza azi, ieri a fost o zi mai naspa de exemplu. dar se poate remedia! deocamdata sunt in faza de melancolie blegoasa ca plec si imi las iepurashu singur....si mor de doru' lui deja.
nu jtu daca mai intru azi.....asa ca va pupez in corpore si aveti grija, sa fiti cuminti pana ma intorc!
carmenp spune:
si la mine fu crunta ziua de ieri numa` ca io am descoperit pe la 16 ca am luat chilotii pe dos si-am banuit ca asta-i motivu`
quote:
Originally posted by roxanaz
ha! Robi sosu' matale ar merita o lectie...adica o zi fara ciorba, fara nimic. sa gateasca el sau sa comandati take away. maaaaaii sa fie! in alta ordine de idei bafta multa la licenta sa fie numa' de bine!
mah nici io nu mi-am luat-o in freza azi, ieri a fost o zi mai naspa de exemplu. dar se poate remedia! deocamdata sunt in faza de melancolie blegoasa ca plec si imi las iepurashu singur....si mor de doru' lui deja.
nu jtu daca mai intru azi.....asa ca va pupez in corpore si aveti grija, sa fiti cuminti pana ma intorc!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
roberta, la cantina-n puschin se maninca bine, a testat pasaroiu` bashca de cind manica acolo a facut o burta zici ca-i distrofic
quote:
Carmen,Ilinca&Ionut
roller025 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
si la mine fu crunta ziua de ieri numa` ca io am descoperit pe la 16 ca am luat chilotii pe dos si-am banuit ca asta-i motivu`quote:
Carmen,Ilinca&Ionut
Carmen,
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
mitzura spune:
Saluti a tuti!
Am vazut si eu poze faine cu fetite si baietei, care mai de care. Toti frumosi!
S-o iau in mod organizat:
Cu apa: ultimul prilej de scandal la noi, este ca vrea "fâs-fâs", adica pulverizatorul cu care stropesc eu rufele cand le calc. E mic, albastru, usor de manuit si scuipa apa, deci, o nebunie! faza e ca se stropeste ca naiba daca i-l dau, si uda totul in jur. Azi l-a apucat inainte de a pleca in parc. I l-am luat ca sa-l imbracam de plecare. N-am reusit sa rezistam la plansete suficient, nici eu nici buna-sa, asa ca i l-am dat inapoi si pana in parc, s-a facut ciuciulete.
Cu termopanele: Cristal, da' ai intr-adevar multe! Asa ca pretul probabil se justifica. Mie mi-a cerut 800 pe mult mai putin. Faina casa aveti, dupa cum o descrii, s-o stapanaiti sanatosi!
Cu SMS: ca sa vezi de la cine erau cele doua sms-uri! Alice, nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea fi cineva cunoscut, ca mai primesc diverse, asa, din greseala.
Robi, bafta multa la licenta!
Apropos de gatit, la noi se intampla cam asa. Stau cate 4 ore in bucatarie si fac mancare buna si vine sosu acasa si ma loveste: "iar ai gatit?!? Ti-am spus sa nu mai pierzi timpu cu gatitu, ca cumpar eu din oras!" Imi vine sa-i sar la gat cand il aud.
Roxi, cat stai? poate ai timp si de ceva distractie. Cu doru, stiu cum e!
Carmen,
diana21 spune:
Pai, Cristalina, in cazul asta, zau, nu te costa mult termopanele. Numai plasa de tantari costa o groaza, sa stii!
Mobila noastra (vine maine, uraaaaaa), e de la Neoset. Dar, parca intreba Roxana, la Mobexpert e mai ieftina (aceleasi pisese pe care le-am luat noi) costa in total, cu tva cu tot, 17 milione. La neoset e mai scumpa, da si mai de calitate, adica finisarile sunt perfecte si materiale super. Rox, nu stiu ce model sa-ti spun ca e aia de la Mobexpert, daca vrei o intreb pe prietena mea si-ti comunic.
Roberta, bravo, ia lasa-l sa pape niste rabdari prajite bine, poate ca-i plac mai mult decat ciorbitele. Si noi folosim armele papica si vase murdare cand ne suparam!
Alice, super tare faza cu mesajele. Hi, hi, hi!!!
Papadie, cred ca a inceput perioada cea mai frumoasa cu piticii, chestiile astea merita sa ramana scrise, mai ales ca tu ai si talent de povestitor. Pupici pe obrajori piticilor!!!
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
roberta04 spune:
Carmen, esti de belea, scuzati expresia dar rad de una singura de faza cu chilotii ! Ia sa ma uit si eu daca n-am ceva pe dos, in afara de creier! Si sa stii ca i-am propus si eu individului - coleg de camera sa manance in oras si s-a uitat la mine luuuuung, ca dupa vreo 10 ani lucrati in crashme, cica-i satul!
Da' cred ca-l mustra constiinta, ca m-a sunat acum 5 minute sa-mi zica ca a luat creier si face el azi creier pane, mey, mey, si bineinteles ca nu m-am putut abtine si i-am zis sa-l manance el, ca are nevoie!
Ma mai suportati cu atata plans?
ROXI, drum bun, banuiesc ca pleci in vacanta, daca nu-i asa, scuze, da-s chiar dusa rau cu capul, visez si noaptea ca prezint lucrarea in fata comisiei si ca ba nu am voce, ba nu stiu nik...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
philip spune:
da' chiar, unde pleaca rox? parca zicea ca la greci, da nu acu...hm, sa ne lamureasca si pe noi careva...
am vazut moatza care seamana leit cu mami ei si bianca cea zambareata, f bine ca are prieteni ca asa invata si ei sa se socializeze.si pupi are un baietel vecin numai ca nu-i convine soacra-mii sa faca prietenie cu el pt ca bietul de el are o problema cu ficatul, tocami ce i-au facut transpant saptamana trecuta si s-a dezvoltat mult mai incet...ma uit zilnic la casa lo0r, poate apar sa-i vizitam...
mey, pozele-s mai mult fara pupi pt ca sambata ni se descarcasera acumulatorii si am facut numai vreo 3 in care apare si el, apoi restul le-am facut duminica, cand am fost numai noi 2 porumbei cat dormea el la pranz.
carmen, is bronzata vag, asa cat ma prinde in masina pe drum. hehehehe, nu, n-am decapotabila
cristal, avion a primit de pomana, unu mic ca l-a si pierdut pe drum
azi l-am dus eu la gradi si-a plans iar...sper sa-si revina in 2-3 saptamani
ieri cand s-a dus tati sa-l ia, topaia pe patuturile celorlati care se pregateau de nani. cica era fericiiit. de saptamana viitoare il lasam si noi sa doarma.
ah, soacra pleaca pe 15 iulie.
va pup
sanatate la mucosi
ps am luat si noi raceala, ca sa vedem cat de tare sufera copilu'
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Am citit...am ris...mey faza cu chilotii pe dos m-a dat gata!
Am vazut-o si pe Mielu...
Anca cum 1/2 de ora? Asa de lent v-ati propus sa faceti tranzitia? Eu tin pumnii....Si asteptam detalii...mai ales io
Ioana..stai linistita si eu mor de frica...eu am o singura problema...daca nu fac fata financiar?
Eu ce sa zic Cristalule....70 de mil..mie mi se pare fff putin...dar asta pt ca eu primesc salariu in dolarimerci de detalii....
Lia succes la doctor!
Alice tu nu incepi serviciul?
Roxi ..congres placut!Irina sa ne dai raportul daca Roxa este cumintica!
De Lumi ce mai stiti?
Daria azi unde esti?
Roberta...tin pumnii..mai este putin si se termina stresul cu licenta...si vin altele
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.