Manechiura si pedichiura

Manechiura si pedichiura | Autor: M&M

Link direct la acest mesaj

Va intreb si eu ceva, poate pare stupida intrebarea , dar am si eu acest piticut in acest moment pe creier. De unde stiti ca ustensilele cu care vi se fac manechiura si pedichiura sunt sterile la un salon de frumusete???
De exemplu, unde ma duc eu, tanti respectiva, vine cu instrumentele impachetate in pansamente, dar eu nu am de unde sa stiu daca intr-adevar le-a sterilizat inainte de a le folosi, desi asa imi zice, ca sunt sterilizate.
Stiu ca in tari mai dezvoltate se folosesc pentru fiecare client ustensile noi, dar la noi....

poze rochita civila
eu
diverse

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

In cabinete exista, de regula, sterilizatoare in care shade tot instrumentaru. Daca nu m-am infectat pana acu, nu cred c-o sa mi se-ntample de-acu incolo.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Cunosc 2 doamne care in urma cu 5 ani aproximativ au fost infestate cu hepatita B la un salon de cosmetica !!!!Nu fusesera bine sterilizate forfecutele sau poate nu or fi fost sterelizate deloc!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Saloanele sunt obligate sa aiba sterilizator pentru instrumentele folosite la manichiura si pedichiura.
Te poti uita in salon daca exista asa ceva, sau chiar poti cere sa se sterilizeze in fata ta instrumentele , si astfel stai linistita!
Dar , ca sa ajungem in Romania sa se foloseasca la fiecare client instrumente noi ...este cale lunga in primul rand si in al doilea rand CAT AR FI PRETUL UNEI MANICHIURI ?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_26

Cunosc 2 doamne care in urma cu 5 ani aproximativ au fost infestate cu hepatita B la un salon de cosmetica !!!!Nu fusesera bine sterilizate forfecutele sau poate nu or fi fost sterelizate deloc!!!

Si de la dentist poti sa iei sida! Acu 5 ani chiar nu cred ca se gaseau d-astea pe la noi. Si daca stam sa puricam asa, nici unghiile nu ni le mai taiem, nici masele nu ne mai plombam samd.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salonul la care merg eu are sterilizator iar inainte de operatiune sunt sterilizate instrumentele chiar in fata mea. Nu am de ce sa-mi fac probleme.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

quote:
Salonul la care merg eu are sterilizator iar inainte de operatiune sunt sterilizate instrumentele chiar in fata mea. Nu am de ce sa-mi fac probleme.

Pana se va ajunge si la noi asa, cred ca va mai trece mult timp!!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

quote:

Pana se va ajunge si la noi asa, cred ca va mai trece mult timp!!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Era vorba despre un cabinet cosmetic din Romania, nu de aici.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si la salonul unde merg eu au sterilizatorul la vedere si,de regula,cat stau putin de vb cu cosmeticiana ustensilele stau la sterilizat.

Edit:asta tot la un salon din Ro

Flori
Noi

Mergi la inceput

Pai si eu tot in Romania ma duc,dar niciodata nu sterilizeaza in fata mea unstensilele!!!! Si mai e si intr-o zona selecta salonul....chiar imi da de gandit!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de cristina_26
De exemplu, unde ma duc eu, tanti respectiva, vine cu instrumentele impachetate in pansamente, dar eu nu am de unde sa stiu daca intr-adevar le-a sterilizat inainte de a le folosi, desi asa imi zice, ca sunt sterilizate.

Da pana la urma, de unde vine cu ele? si unde se duce? ca nu pricep...poate n-au sterilizatorul in aceeasi incapere si, ca sa nu le aduca in mana (total neigienic!), le infasoara in pansamente sterile.
Nu cred ca e cazu sa faci un capat de tara...

De la nunta...

Mergi la inceput