Formula

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Aveti idee despre ce marca de lapte o fi fost vorba aici ? M--am oripilat si se pare ca trebuie sa-mi cumpar microscop sau macar o lupa ca sa caut vietati in lapte.http://www.event365.ro/Cora_si_Napolact_amendate_pentru_alimente_necorespunzatoare-n155707.htmlDianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cristiana_82
Trimis la - 17/01/2008 : 12:26:11
--------------------------------------------------------------------------------

am vb cu medicul si mi-a zis ca va trebui sa suplimentez alimentatia fetitei mele cu lapte praf.bebelusii vostri cum se impaca cu biberonul? si care e cel mai bun laptic?

gazzella

Trimis la: - 17/01/2008 : 12:45:21
--------------------------------------------------------------------------------

cristiana, intreb si io, de ce va trebui sa suplimentezi?

geanina-nica
Trimis la: - 17/01/2008 : 13:00:16

CRISTIANAbine aivenit in gasca!
Cat timp are fetita?
Si eu am completat alimentatia bbul meu,din cauza ca nu sugea suficient,si asa am dus-o,3 luni,dupa care i-am introdus numai lapte de formula,l-a tolerat bine,dar nu toti bbi sint la fel,poate sa-l doara burticica la inceput pana se obisnuieste,sau poate nu.
EUi-am dat omarca de aici nu stiu daca in RO.se gaseste,,NUTRIBEN,,pe care defapt io dau in continuare.Si e mare si sanatos.

Cu toate ca laptele de formula este bun,si se apropie de calitatile laptelui de mama,LAPTELE DE MAMA E CEL MAI BUN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana_82 spune:

hello mamici! fetita mea,Bianca, are 3 luni si 2 sapt. ideea e ca am vb doamna doctor si mi-a zis ca sapt viitoare o cantareste iar si se va hotara dc ii vom suplimenta lapticul.pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

BUNA CRISTIANA,NORMAL DACA nu creste in greutate, atunci e normal sa-ti complementeze cu lapte de formula,de marca intreaba doc.

GEANY SI ALVRO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

am vb cu o prietena si ea mamaica si-mi zicea cum ca similac-ul ar fi acum cel mai apropiat de laptele matern mai ales ca se pare e unu mai nou acum pe piatza ....sa vedem ce zice doamna doctor ....voi mamici ce stitzi de el!? de curand am citit pe net cum ca ar fi produse la lapte praf care sunt indulcite ca sa fie mai bine papate de cei mici dar ca chestia asta ii afecteaza pe bebei...nu stiu sunt atat de multe....si mai am o pb! in maternitate spunea o mamica din salon cum ca medicii ar lua spaga (asta stim cu totzii ca in Rom se poarta ) ca sa recomande anumite produse!!! ma ingrozesc ,sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cristina eu stiu ca cel mai "apropiat" lapte praf de cel matern este cel de la MILUPA sau NAN!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

pai acum o sa vad ce zice si medicul si mai ales ce parere o sa aiba bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: esma_angel
Subiect: ce lapte praf sa-i dau?
Trimis la: 13/02/2008 15:50:19

sunt mamica unei fetite de aproape 3 luni caruia nu-i mai place, se pare, laptele praf NAN
vreau sa incerc alt lapte, ce-mi recomandati
plss
astept parerile voastre cat mai repede

multumesc anticipat...

Autor: alina2006
Raspuns la: 13/02/2008 16:05:31
eu am inceput cu bebelac si, neplacandu-i, i l-am schimbat cu humana si apoi cu milumil care i-a placut foarte mult. si acum suntem tot pe milumil. e dulceag, bun!

Autor: esma_angel
Raspuns la: 13/02/2008 16:07:59

quote:
Originally posted by alina2006

eu am inceput cu bebelac si, neplacandu-i, i l-am schimbat cu humana si apoi cu milumil care i-a placut foarte mult. si acum suntem tot pe milumil. e dulceag, bun!

as putea sa stiu de la ce varsta ati ninceput cu bebelac si la ce perioada cu humana/milumil...
multumesc

Autor: anca_vlad
Raspuns la: 13/02/2008 16:09:10
EU AS OPTA PENTRU HUMANA SAU TOFER!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mosmondel spune:

Ce spuneti de laptele praf de la nestle cu miere (pentru copii de peste un an). de 2-3 saptamani nu se gaseste lapte nestle junior simplu.

unii spun ca nu ar fi bine sa-l schimbi
http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-2365995-criza-lapte-praf-nestle-junior-continua.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu am inceput sa-i dau baietelului mei completare de la 3 luni, prima data il puneam la san si apoi completam cu lapte praf, i-am dat la inceput Humana apoi am primit de la niste prieteni cateva cutii de Beba si am ramas pe Beba, il cumparam din Germania, ni-l trimitea un prieten, a fost mult mai ieftin decat laptele praf din comertul din romania ... de la 7 luni david nu a mai vrut sa suga si a ramas pe beba pana la 1 an cand am inceput sa-i dau lapte de vaca

http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view

Mergi la inceput