Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ana merci fain si pt. completari, azi nu mai am chef sa fac ca trebuie sa ies din casa sa cumpar ce i-mi mai trebuie si nu ma trage inima sa ies ca e o caldura infernala...

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Sincer sa fiu eu am fost pusa tot de la 5 luni pe olita. Si nu am patit nimic din contra nu am mai stat murdara de kki niciodata. Adevarat aveam ora fixa cand faceam...dar am invatat repede.
Maicamea ma invatat cand face kki sa scot sunete odata cu ea ca sa invete, iar de la 4 luni in momentul in care face ih ih gata este aproape de productie si azi am incercat sa vad daca reusesc si am reusit.
Imi pare rau ca nu am pus-o pe olita si cand am terminat baita, ca iar facea ih ih si ... a facut pisu in pat.

Acum daca reusesc sa o fac sa ceara singurica repede nu o sa stau cu pampersi si la 2 1/2 ani cum patesc alte mamici.

Va multumim pt felicitari.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Maraki ti-am trimis si eu PM .
Ti-am trimis o completare si tie Bombo
Ana_maria 222 felicitari !!!!!!
Giova nu stiu daca te urcai pe pereti ca acolo era ea , eventual sub pat
A adormit fiica-mea si iar n-a papat mai nimic

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mi-am dat copilul cu Calgel si am revenit.
Dar tot aud ca scanceste.
Moni ce fain ca Di doarme, sper sa adoarma si asta ca m-a distrus azi. ma rog sa fie vreme frumoasa sa iesim maine, ca m-am saturat de casa si de urlete.
Raisa esti o dulce si frumoasa.ce frumos sta ea in fundic si langa matrix!!
Ce fain sta pe olita!!. intr-un fel bine ai facut ca ai invatat-o sa faca ihih, macar stii cand face. Marco saracul se screme si se inroseste tot, asta dupa masa de pranz cand papa supica. atunci face el kk.
Ana-M bine, fie, ma bagam sub pat. bine ca a adormit printesita. Nu se mai aud scremete din dormitor, poate a adormit si al meu.

Eu am folosit Bubchen, mai am inca uleiil de corp de la ei, dar am trecut pe Chicco, si miros mult mai frumos.Imi place uleilu de corp de la Mustela, dar nu-i place la Clau , asa ca ...nu iau.

Merg si eu sa ma uit la un DVD, daca tot l-am luat azi.sper sa adoarma si piciul intre timp.
va si va doresc noapte buna la .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ioano si eu fac aproape ca tine cu supica. Doar ca nu pun unt si nu am microunde. SI de cele mai multe ori nu incvalzesc supa a 2-a zi! Si zi-mi si mie de ce pui lapte praf in supica? De mofturile baiatului? Intreb si eu, nu de alta dar eu una pun iaurt. Azi am facut si pentru maine si deci o parte a ajuns la frigider. Si Ana e uscata rau pe coaste mai mult. Si o dau cu ulei zilnic. Cred ca trec la crema.
March, eu fierb cam 45 minute-o ora. Azi am pus: 2 morcovi maricei, jumate de dovlecel si un patrunjel, cam in 3/4 l apa. Toate chestiile taiate bucati. SI fierbe supa pana scade bine, de ramane putina putina apa. Eu asa fac.
Moni, daca Ghita le are cu robotul e erou! SI eu curat la el de 2 ori pe zi! CAnd prepar alimentele pentru Ana, multumesc in fiecare secunda ca il am, dar si cand il spal ce-i la gura mea.....E migalos si cu unele chestii sunt si eu maniaca (e drept putine, dar toate tin de papa la bebe) .
Giova, ai fiert carnea in supa baiatului?! CArnea se fierbe separat cel putin o perioada, fiindca altfel toata combinatia e greu de digerat. Zeama in care a fiert carnea e plina de toxine.
VAd ca voi v-ati dat la gluten. Noi nici cereale nu papam..
In rest am uitat ce mai voiam sa spun. Merg sa vad pozele cu Raisa si olita!

Mergi la inceput

Mamici voua nu vi se pare ciudat ...suntem 72 de mamici inscrise in listuta si numai 47 avem album in contul comun?
Mie mi se pare tare ciudat!!!!!!!!!!!!!!
Dragi mamici, mai noi sau mai vechi va rog frumos puneti si voi poze sa vedem si noi puiutii vostri!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu va zic noapte buna!
Inca ma doare burta,desi am luat un No-spa .Poate ma trezesc si cu ciclu pe cap acu

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ursoaico ce de cenzuri pe acolo, da la motanul ala cu cracii in sus nu i-ai bagat un bip!
Brava Raisa! Am vazut ca avurati si intalneala ieri!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Da, pai daca vreti va pot pune si originalul dar sunt sigura ca anumite mamici nu prea doresc. Si acum pe bune ce farmec are sa vezi un kki in olita?

poze

Mergi la inceput

Mai fetelor voi scrieti in alta parte?
Pe unde sunteti?
Chiar asa nimeni?

poze

Mergi la inceput