Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata am adormit cu chiu cu vai piticutza ... in carucior ca in ultimele seri
BEE crezi ca eu nu m-am gandit si la colici? De aia ii si dau de trei ori pe zi Gripe Water! A tras si bashinutze si ragaieli la greu,mai ales dupa el.Cred ca urlaturile de seara or fi de la colici,iar ragetele de peste zi de la dinti ca sunt cam diferite
Nici eu nu ma gandesc inca la olitza,intai sa stea in fund bine! Si in plus am citit undeva prin cartzile alea ca nu-i prea bine sa fie pusi prea devreme cica.Nu ma intrebatzi de ce ... dar mami daca tin bine minte avea planuri s-o puna deja pe olitza la vara
Eu m-am distrat cu mister Bean (la Antena 1) ,l-am mai vazut si la cinema dar tot m-am mai uitat odata.
Azi e ceva chef pe aici?
Sau trec la nani? Ca si asa saptamana asta am dormit ca naiba

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

felicitari Raisa! Fetita mare si cuminte!
Bee hai sa-ti spun cum fac eu. Dupa masa de la ora 11 ii pun la fiert legumele pt supica (le fierb cam o ora) ca sa fie fierte la masa urmatoare si sa nu am surprize. Evident ca se racesc pana trebuie sa le pape, dar asa reci le fac cu blenderul, pun o masura de lapte praf (ori direct in vasul in care le blenduiesc ori il amestec cu 30 ml de zeama de la supa-cand apuc- si adaug la legume) si dupa ce e gata pireutul il bag la microunde sa se incalzeasca, si cat e cald pun untul peste el si sare si amestec bine de tot!
Eu de spalat spal cu Persil si sunt super incantata. Masina mea spala mai bine cu Persil decat cu Ariel. Eu pun si Silan/Lenor....La nevoie folosesc si Vanish, pt pete!
Al meu cupil cred ca a facut o alergie de la ceva, ca intr-o vreme i se ducea pielea de pe burtica si coaste, ii era super uscata si se exfolia. Acum e ceva mai bine. Dr zice ca poate fi de la detergent, dar ma gandesc ca nu il apuca dupa 5 luni de folosire al aceluiasi detergent. O sa incerc sa ii cumpar crema de scorp ca hidreateaza mai bine decat uleiul, poate are si pielea mai uscata de felul lui (ca mine!). Imi zicea azi o prietena ca ea foloseste Mustella si e extrem de multumita si incantata....eu cred dar e 400.000 crema hidratanta!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Din cate stiu eu cremele sunt mai bune decat uleiurile. Asa ca ia o crema de la Sanosan sau Bubchen (eu le-am folosit pe ambele) si vezi daca nu cumva e mai bine.
Nu mai stiu cine zicea, cred ca cuscra, dar exista sapun solid de la Bubchen si de la Sanosan, Nivea etc. Ce-i drept, cele de la Bubchen se gasesc mai greu, desi nu-mi pot imagina de ce.
Referitor la olita, am de gand sa-l obisnuiesc cu olita, imediat ce va sta bine in fundulet. Sunt dupa principiul the sooner, the better.
Liliana, sa stii ca nici in seara asta nu stau la chef, ca moor de somn.

Va pup pe toate si va urez o noapte odihnitoare.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ma da cata supa faceti voi de fierbeti la ea cu orele? Eu pun vreo 200ml de apa si cativa fulgi de cartof, morcov, pastarnac si telina in proportii diferite din care, in maximum 15 min, rezulta 50 ml supa, necesarul nostru actual, si legumele sunt fierte ca le tai foarte subtirele. Ar trebui sa fac mai multa ca sa fiarba mai mult??? Nu inteleg...ca si timpul de fierbere difera de la o cantitate la alta, timpul ala pe care-l spuneti voi pentru ce cantitate de supa este?

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

March si la mine-i gata supa in maxim 30min. , dar poate fetele o fierb mai mult ca pun si carne ?!

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA nu cred ca e alergie aia.Si Dianei i se mai exfoliaza pielea,la ea mai mult la ... sprancene!
BEE ziceai de fructe ca se oxideaza,alea de fructe mai rar le las afara daca nu papa tot si atunci cum erau amestecate cu fulgi nici nu am observat La legume e altceva.Cum fierb mai multe odata le pastrez in supa,in frigider si cnd ii fac piureul pun cate imi trebuie intr-o cratitza mica impreuna cu supa,le incalzesc asa,apio le amestec cu blenderul.Daca nu papa tot - ca am mai facut din greseala si cam mult odata,le pun pentru a doua zi in frigider.
Dar asta e varianta cand sunt acasa.Cand sunt la serviciu...n-am ce face,le scot dimineatza asa reci din frigider,le prepar in blender - pun ulei ca untul nu se amesteca bine daca e rece - si le las la temperatura camerei sa i le dea Ghita pe la 11-12.El nu se prea baga la tehnica cu preparatul si cu robotul - si asa se chinuie saracul sa-l spele Iar mami,odata poate veni,odata ba...asa ca...asta e!
Si culmea e ca nici n-as fi visat ca se descurca omu' asa de bine! Eu eram sigura ca Diana va sta doar cu mami cat sunt la serviciu.

Eu o dau acum cu ulei de la Bubchen dupa baie,ianinte foloseam Jhonson.Singura deosebire e ca asta miroase mai fain.Si a avut ceva iritatii de cand il folosesc,spre deosebire de cand o dadeam cu Jhonson.Culmea!Se poate sa nu aiba legatura ... dar cam de atunci a aparut. Noroc ca au trecut repede cu ceva crema prescrisa de pediatra Fulga Si n-au mai aparut.
La baie am folosit primele 2 luni sapun Protex (indicat din maternitate),iar acum gel Bubchen.Cat am folosity Protexu nici urma de cojitze prin freza.Acum are ceva Cica sa nu folosesti cosmetice ieftine ... ha ha ha - ba mai bune sunt! Acum cand se gata astea sa vad ce mai iau

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela ai dreptate si la mine se fierbe repede supa.poate si din cauza ca nu pun legumele intregi, le tai bucati si fierb mai repede asa.si acum ca am bagat carnita de pui nu am fierto mai mult.
Silvi eu spal tot cu Dermalin si mai bag Vanish pe hainele patate. am spalat o data si cu Ariel si nu a patit nimic bebe. acum astept sa se termine ditamai cutia de Dermalin si-l trec pe Ariel.
Marco se intoarce acum, de marti de cand a prins figura. acum tre sa fiu atenta la el, sa nu ma trezesc cu el pe jos.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Gata fetele am pus poze noi! Inclusiv cu ea pe olita ... iar olita (defapt rezultatul) cenzurata !

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Maraki trimis pm , spor la treaba

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

am fost la examen...foarte nasol..mi-a dat 6 dintr-o tampenie ...75% aprox. au picat asa ca bine ca l-am trecut!!!! va pup..

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput