Nunta in Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Nope, HIV-ul nu intra.

Poti sa iti faci hiv, tu si viitorul sotzior, la medcenter, strada garii fostul ABC-Plus.
Dureaza pana se aduna 8 probe si apoi le duc la laborator, iar rezultatul in 2 saptamani.
La starea civila cu 14-10 zile calendaristice inainte de data pe care o veti stabili.
Pupicei

Floricica lu' Taticu'

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Iulissa, mi-ai dat o veste tare buna,stiam eu ca HIV-ul dureaza,iar eu vreau sa depun actele poimaine,sper sa reusesc cu analizele maine.Multumesc mult!

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Prea dure cuvinte..., prea multe jigniri..., cuvinte aruncate fara sa se gandeasca inainte.... Cum zicea cineva.....aveam o cu totul alta parere de anumite persoane de aici. Si ca sa nu mai bat campii...NUSHA dar oare era nevoie de toate postarile astea? Cum zicea si CRYSS mai bine pe PM. Intre voi doua. Si tu RALU cred ca ar trebui sa-ti iei inima in dinti si sa rezolvati problema pe PM. Eu la anumite subiecte nu mai intru intocmai din acest motiv: cearta.
Poate nu am nici un drept NUSHA sa-ti scriu aceste cuvinte dar de aici postarile tale sunt prea dure si lipsite de respect. Sa zici unei persoane ca a luat-o razna.......nu e tocmai maxim. O persoana cand are probleme personale si tu cica zici ca-i esti"amic"....il ajuti nu-i dai cu sutul in fund si-l ataci. Daca intr-adevar RALU are probleme acasa si le-a adus aici e pentru ca ea credea sigur ca re aici un umar pe care sa planga. Daca pe voi va seaca problemele ei printr-un simplu PM se rezolva totul. Daca tu zici ca ea a luat-o razna si nu isi mai da seama ce scrie din cauza ca are probleme acasa inseamna ca nu i-ai fost prietena nici un minut. Eu stiu ca tu acum esti deja cu sangele la cap si deja ai discursul de facut pentru mine dar sincer e de ceva timp ca vroiam sa scriu aceste cuvinte, pentru ca nu suport sa vad cum o persoana care in aceste momente are nevoi de sprijin moral, este atacata pentru ca are probleme. Se stie ca atunci cand ai ceva probleme esti mai irascibil. Dar cum tu zici ca esti destul de matura ca sa nu te superi din nu stiu ce motive.......atunci gandeste-te. sunt inutile certurile astea. Te salut si sper ca acum te vei gandi bine la prietenia ta cu RALU care o aveati inainte.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Gata cearta oameni buni...ca eu am de organizat o nunta si o sa am nevoie de ajutorul tuturor.

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Vin si eu cu o intrebare:
La maxim 100 persoane, cat si ce bauturi spuneti ca ar trebui sa iau?

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

buna fetelor, eu am fost plecata un timp..si constat ca in sfarsit s-au mai umplut niste pagini ca era tare pustiu p'aci!

Eliza, felicitari pentru licenta!

Criss, groaznic, e groaznic...mi s-a urcat sangele la cap, eu n-as fi rezistat in locul tau, luam un tun si stii tu ce faceam cu el ..de ce nu va casatoriti in Romania?

Rosa, m-ai innebunit, vreau si eu un pui de trandafir galben!!!
PLS!!!!
In legatura cu testul HIV, sotul meu si cu mine l-am facut la SANEPID gratuit si dureaza o saptamana.Pentru gravidutze tot acolo se face gratuit si au si prioritate!

Nusha, imi pare rau pentru neintelegeri, mi-as da si eu cu parerea dar sunt prea noua pe aici si nu-mi permit, sper sa rezolvati pana la urma si sa ramaneti prietene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

gata cu cearta cum zice si eliza...dar vreau sa subliniez clar ca eu nu am avut niciodata o relatie de prietenie cu aceasta persoana si nici nu voi avea ....daca discuti cu cineva pe mess o data pe luna asta nu te face imediat prietenul acelei persoane...avand in vedere ca cearta a fost starnita de ea...nu vad de ce nu as fi intervenit si eu

eliza tot ce ai nevoie ca ziceai ca ai uitat tot poti sa intrebi si noi iti raspundem ...daca ne pricepem bineinteles

finii nostri au 100persoane la nunta si au luat bauturile deja tocmai ca s-au scumpit de acum de la 01.07
au luat asa:
5l coniac
12st sampanie
4sticle garrone
2sticle gin
100l vin demisec
1butoi 50l bere
10bax apa minerala 1.5l
5bax suc 2l

atat imi aduc aminte acum si au zis ca mai iau niste whisky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaaida spune:

buna fetelor,

am lipsit pentru cateva zile, pentru ca am avut de suportat o mica operatie la masea si nu am fost in stare de nimic.
acum e mult mai bine, doar ca am inca falca umflata si nu pot mesteca nimic....insa pana la nunta imi trece
Probabil sapt. viitoare voi veni acasa, si voi incepe sa ma ocup de organizarea nuntii. Deja am emotii....

va pupic pe toate si va urez o saptamana cu cat mai putin stress si cearta....
elenaaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by lorex
Rosa, m-ai innebunit, vreau si eu un pui de trandafir galben!!!
PLS!!!!
In legatura cu testul HIV, sotul meu si cu mine l-am facut la SANEPID gratuit si dureaza o saptamana.Pentru gravidutze tot acolo se face gratuit si au si prioritate!

Lorex,puiut de trandafir n-am,doar sa-ti dau un varf de ramura,asa se inmulteste,dar se prinde greu,e foarte sensibil,acum al meu face flori la greu,dar i se tot ingalbenesc frunzele si n-am descoperit inca care-i cauza.
Nu tin sa fac neaparat testul HIV,doar ca auzisem ca e necesar pentru certificatul prenuptial si de asta am intrebat.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

elena sorry pt maseluta si operatie...sper sa-ti fie bine pana la nunta si sa fii miresica frumusica

Mergi la inceput