Nunta in Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Uf Ral da ce suparacioasa esti!!!Nusha a avut o intentie buna ca tu erai ocupata cu nunta si a vrut sa te ajute...ca dupa cate am inteles era destul de greu cu accesul la internet...si tu te-ai suparat..hai nu fi suparata ...si schimba acolo pune si la tine o poza cu miresel si miresica!!Ca daca nu...ma rog de moderatori sa ma faca si pe mine moderator sa pot schimba eu!!

29+

Lulla... am avut zile si mai proaste si tot am reusit sa ma tin de acest topic si de lista... Si ajutor de asta (pe la spate), chiar nu imi foloseste la nimic... Si asa sunt eu, suparacioasa, rautacioasa, ingamfata, egoista si cum mai vrei:( Nu ma pot schimba acum, doar pt a face pe plac cuiva. Asta e felul meu de a fi. Eu inteleg ca tu incerci sa arbitrezi asa-zisul conflict, dar crede-ma ca ce mi s-a facut mie nu se face in felul asta. Asa e clar. Si azi mi s-au rostit niste vorbe (evident, ca de obicei, interpretate gresit de mine, nu?) care m-au lovit f mult. Am mai spus si repet: numai cine mi-a stat alaturi in ultima vreme stie ce si cum. Greseala mea a fost ca am crezut ca aici suntem o gasca de prietene si cand colo... este cu totul altceva din pacate. Eu credeam ca ma pot plange la voi si tot ce am spus acum mi se intoarce cu rautate. Nu inteleg ce ar fi de castigat prin asa un comportament.
Eu consider subiectul inchis. Nu mai am chef sa revin. Nu mai vreau sa fiu starnita.

Revenind on-topic: ce zi nasoala pt nunta azi!!! Noi chiar am avut noroc!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ups Ral sa stii ca sincer nu stiu despre ce vorbesti...adica din postarea ta anterioara am inteles ca v-ati suparat cu ceva..dar crede-ma ca tot ce scriu aici pe forum e tot ce stiu...am picat ca musca in lapte!!!Dar eu chiar vroiam sa modifici la tine pt.ca asa ai facut la toate miresicile dinaintea ta si din moment ce tu ai facut listuta numai tu poti sa o schimbi...si sa stii ca m-am gandit decand ai plecat dupa nunta ...ca la tine cine scrie felicitari?in rest nu am habar de nici un conflict prin urmare nu as avea cum sa il mediez..
Dar mi-ar parea rau ca "nunta in Iasi"sa nu mai fie pe prima pagina..pe mine m-a ajutat cand aveam multa nevoie si cred ca vor mai fi miresici care vor avea nevoie de sfaturile si informatiile noastre..si ar fi pacat ca subiectul sa dispara.
In rest imi pare rau ca sunteti suparate..iar cat despre ingamfata,egoista si asa mai departe nu am de unde sa stiu ca te cunosc doar din postari :))

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

raluca te-as sfatui sa-ti iei un concediu pe bune ca vad ca o iei razna de tot...deci daca tu crezi ca daca am facut o obosita de lista te-am "lucrat pe la spate"...pai da-mi voie sa-ti zic ca nu gandesti matur si nici limpede...poate te afecteaza problemele familiale pe care le ai dar ti-as fi recunoscatoare sa nu strici atmosfera de aici care e de"nunta" si voie buna cu problemele tale...ok?
iar faptul ca lore a discutat cu tine o data pe mess cand eu facusem lista aia si tu ai sarit in sus(lucru pe care eu nu l-am stiut mi-a zis ea pe mess la cateva ore dupa) asta nu inseamna ca am rugat-o eu sa faca asa ceva stiu sa port discutii mature cu diverse persoane fara sa am moderatori...in plus de asta chiar sunt ocupata aproape toata ziua la birou incat chiar nu am timp sa ma tin de copilarii

si poate da asa esti suparacioasa egoista cum mai vrei tu dar iti zic clar ca in momentul in care te-am cunoscut nu erai nici pe departe asa si chiar imi facea placere sa discut cu tine pe mess dar acum vad ca nu ti se mai poate spune nimic din orice sari in sus si cred ca asta am observat numai eu....stau si ma intreb cum te comporti cu cei apropiati tie si cum se descurca ei cu tine

imi pare rau ca am ajuns aici dar chiar esti imposibila

editez pt ca vreau sa-ti mai zic un lucru si cu asta inchei discutia cu tine:: am observat ca in ultimul timp daca nu ti se zice ce vrei tu sa auzi si daca ti se zice o parere sincera imediat sari in sus...in locul tau mi-as pune semne de intrebare...dulcegarii gratis[xxl]...nu-s de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

fac si io o lista? haideti mai fetelor sa ingropam securea! la ce ne foloseste? nu ne face nici mai buni nici mai destepti!hai sa discutam despre altceva...lista e foarte buna asa si nu conteaza de cine a fost facuta (parca eram o familie aici, nu?). io ma bucur ca inca mai sunt acolo chiar daca pana la anu mai e mult...asa ca sa facem planuri de nunta in continuare, ok?!

Acuma .... cred ca a fost atmosfera incarcata in zilele astea cu canicula ...da' azi chiar s-a racorit...deci peace (l-am pus pe asta ca nu am avut unul cu alb simplu)

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Dragele mele,
Cand vazui astazi ce conflict rasari,nu mi-a venit sa cred!
Ptiu, ptiu ....Doamne Fereste!
Faceti o cruce mare si uitati de prostii,cine, ce , cand , nu mai conteaza, gata ... a trecut!
E pacat sa se nasca astfel de conflicte.
Din pacate acum o vreme datorita unor discutii a murit un alt subiect la care scriam in mod frecvent.Nu as vrea sa se intample acest lucru iar!
Cred ca eu aduc ghinion! Na, ca sa zic si io ceva ...sac :)
Ralu si Nusha , cred ca stiti bine ca alaturi de alte cateva fete(numarate pe degetele de la o mana) sunteti sufletul acestui subiect si ar fi pacat sa plece una dintre voi!

Diplomatia poate salva lumea si asta este adevarul!
Fiti amandoua diplomate si rezolvati lucrurile fara scantei si NU pe DC!
Lumea aceasta e plina de fel si fel de oameni, iar noi romanii suntem latini si de aici un pic mai "iuti la manie" mai curiosi, mai indiscreti, mandri, insa tot noi stim sa dregem problemele intr-o clipa si sa uitam ce a fost rau.

Haideti sa ne uitam un pic la voi doua!
Amandoua sunteti iubite, iubiti, sunteti sanatoase cat de cat, aveti harul de a scrie, ne sfatuiti si intretineti pe DC zi de zi,oare nu ar fi pacat sa credeti/credem ca ati fi altfel?!

Eu vreau sa imi amintesc de voi asa cum va vad reflectate pe DC, calde si intelepte.
Va sarut pe amandoua
Haide-ti sa plangem din alte motive ...ia uitati ca a luat Anglia bataie ! hihihi...nu ca mi-ar pasa, dar cica e tara gazda

Chiar azi m-au apucat nervii cand am vazut ce taxe platesc statului englez...numai 150 lire tura asta, in conditiile in care castig jumatate din cat ia un englez parlit.Noroc

Multumesc celor care mi-au sarit in ajutor cu oficierea casatoriei civile! Uneori si o vb buna poate insemna enorm . Apreciez!

Deocamdata am trimis plangeri peste tot pe unde am putut si prin cineva , povestea mea a ajuns si la d-l Ambasador al Romaniei in Uk asa ca acum trag sperante ca poate cineva ma va baga in seama.

Noapte buna!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumim frumos pentru intentiile voastre bune...cele care ma stiu bine stiu ca nu-s genul sa ma cert...departe de mine gandul...de multe ori au altii chef de cearta si nu le merge cu mine ca eu n-am chef
dar raluca pur si simplu a izbucnit asa deodata de camd cu amarata aia de lista ...de parca omorasem pe cineva cand am facut-o ...ma rog comportament infantil....ca sa nu mai mentionez ca prima lista care a fost facuta aici la acest subiect eu am facut-o fetele vechi stiu...ma rog nu ma intereseaza sa fac liste chiar am ocupatieda a fost asa un impuls pentru ca,chiar nu-mi placea cum arata vechea lista ....dar asa cum am zis si mai sus ralucai daca nu-i zici nik pe plac sau nu-i faci pe plac isi ia jucariile si pleaca(a sters listutza ei de pe prima pagina si a scris un mesaj...nu mai zic de ce factura )

oricum voi imi sunteti dragi si chiar nu o sa renunt sa scriu la acest subiect ca n-am de ce...daca altii simt ca tre s-o faca n-au decat

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Neatza,

Dupa 2 zile de ploaie in cort am ajuns si eu acasa .

Darria
, sa stii ca daca mi-ai trimis poze, n-am primit .... si abia astept sa vad motzata .

Multumesc fetelor pentru felicitari !

Vreau sa zic ca imi dau seama acum cand am timp sa ma ocup de nunta, ca habar n-am cam ce-ar trebui facut.... am uitat tot ce-am aflat anul trecut de la Nushulica si Darria... dar am sa incep sa sap putin poate o scot la capat.

Am inteles ca se scumpesc bauturile iar ...cam nasol ca scumpirea e cu 25% cica si s-a facut de pe 1 iulie....oare daca merg acum sa caut spirtoasele le-oi mai gasi la pret nemajorat ?

Am gasit pe net invitatia pe care mi-am ales-o .... se pare ca e mai scumpa pe net decat in magazin ...
http://www.nuntasibotez.com/cgi-bin/inv/searchid.pl?model=DB25

Cam atat acum...dar revin.... cu sau fara noutati !
Pupicei la toate fetele(maritate sau nu)....

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua,as avea si eu o intrebare,imi puteti spune ce analize trebuiesc facute pentru a obtine certificatul prenuptial?La starea civila nu scrie,iar la medicul de familie inca n-am ajuns.Mai este posibil sa se obtina acest certificat fara a se face analizele respective?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Draga Rosa,

Analaizele pe care trebuie sa le faci, sau sa le obtii sunt pentru Iasi ( cel putin in dec 2005, cand am avut eu cuninia civila):
MRF si RBV
In traducere, plamani si sange.

Cu rezultatele astea cu data si parafa medicului, nr de inregistrare ( ai grija sa aiba astea toate trecute), mergi la medicul de familie si iti completeaza certificatul prenuptial (valabilitate 48 de ore pana la depunere)...deci ai grija ca acesta sa fie datat cu data depunerii actelor la primarie, sau cu cel mult o zi inainte, si sa scrie pe el "apt pentru casatorie".

Cam astea ar fi certificatele medicale, pupici si spor la pregatiri in continuare.

Floricica lu' Taticu'

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Iulissa,multumesc pentru informatii,dar la analizele de sange intra si HIV-ul ca asa auzisem si cred ca asta dureaza?
Scuze ca nu m-am inscris pe listuta voastra,dar la mine e a doua oara si nu mergem decat la starea civila cu martorii si atat.Nu stim inca nici data,va fi in functie de obtinerea analizelor.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput