Mamici de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

mamaluidavid si eu o sa fiu matusa
intr-o saptamna-doua, cumnata mea are termen pe 15 iunie,
de-abia astept! cred ca o sa imi fie tare bine sa stau in preajma unui nou nascut inainte de nasterea bebitei mele
michella78 +

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mersi mult Larissa!!!
Simteam eu.. ca ceva nu e in regula dar ma rog...
Daca gresesc si cu michaela 78, iau o pauaza de cateva ore sa-mi revin...sa beau niste lecitina, sa fac niste flic -flacuri..nu stiu...
Da...Iulie....

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

pumpkin ca tot zic fetele astea de zile de nastere faci te rog si la mine o corectura, numai acum m-am uitat si eu pe lista aceea cu sarbatoritii diferitelor luni: trece-ma te rog cand ai tu timp de la sarbatoritii lunii august la luna iulie. Eu sunt nascuta pe 17.07 si 18.08 este de fapt DPN-ul si merci mult

Monica si 29+

Mergi la inceput

crissa71 asa este,mai ciudat, dar cum eu sunt ciudata cu totul, si nu numai de la prietenii mei hormonii
sa-ti explic DUM este 16 oct 2005 dar a urmat o luna fara menstruatie, si cum am folosit prezervativul fix pana pe 13 nov 2005, se pare ca marele eveniment a avut loc undeva la inceputul lunii decembrie
pe 17 dec am facut un test de urina care arata un firisor roz putin sesizabil si unul rosu clar
am repetat testul pe 26 dec si atunci a fost clar
DPN este dat de prima masuratoare ecografica la 7 sapt
michella78+28

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna burticute!
Am scris foarte putin pana acum, dar v-am citit in fiecare zi, si am gasit raspuns la intrebarile mele.
O intrebare pentru clocitoare: Mai primiti inca o clocitoare in cuibul vostru?
De aproape o saptamana suntem si noi la orizontala dupa niste contracrii destul de dureroase.
Dar sa speram ca totul o sa fie bine si o sa ajungem toate la termen

Adina 29+ siAlexia Maria

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu azi merg la medic si va hotara ce facem cezariana sau natural. Vai am asa emotii. Si mi-e ciuda ca mi-au facut programarea la ora 2 si afara e f cald si nu imi place sa merg prin soare si zapuseala, ca mi-e ca ma ia cu ameteli sau ceva. In casa e asa bine la racoare de la ventilator.
Anyway fetelor daca va hotarati sa imi izceti cate bucati de infacol vreti imi dati o adresa si un nume unde sa va trimit si apoi le veti imparti voi intre voi. E bun asa? Si daca aveti nevoie de orice altceva de pe aici nu ezitati sa imi spuneti ca pe mine nu ma deranjeaza si nici nu mi-e greu sa va trimit.
Stefania ai ajuns la 59? Pai eu ce sa zic ca am 75 deja. Si nici o pereche de pantaloni mai varateci nu imi vin. Asa ca tot la blugi sunt ca nici nu am gasit ceva care sa stea bine pe mine in oras, ca sunt asa grasunica la pulpe si la fund si se vede tare nasol. Offf...
Larissa parca tu ziceai ca se impinge baby in coaste si eu am patit asa, ma mai intorc pe cate o parte ca amortesc pe cealalta si am plangeri de la bebe care da vertiginos din labutze pe acolo. Da la un moment dat isi gaseste si ea pozitia si ne linistim. Ce sa-i facem asta e...
Ok va pup fug sa ma pregatesc de plecat la spital ca am ceva drum pana acolo si cand ma intorc am sa va zic care e verdictul. Tineti-mi pumnii va rog sper sa fie bine!

------------------------
30+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

eu am zilele astea o mare dilema ce nume vi se pare voua mai frumos Melania sau Sabina, pentru sabina exita cumva vre-un sfant in calendarul ortodox, ca eu mi-am prins urechile
michella78 + 28

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Mada, spune-ne cat te costa transportul, si cat costa o sticluta, ca sa stim cum facem calculele. Si mai ales cum facem sa ajunga banii la tine, ce fel de transfer de bani preferi.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Mada bafta la dr.
Ayana bine ai venit printre noi. Sigur cate primim cu mare drag.
Si pe mine ma impinge bebe iarasi in bazin. Chiar duminica mi-a tras una bine de tot. Cred ca nu mai are loc. Se tot foieste pe acolo si protesteaza. Sigur e lungana, seamana cu ta-su.
Fetelor voi va dati seama ce putin mai este pana nastem? Nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Pentru fetele din Ploiesti: am vorbit la Mediurg, sa merg cu o salvare de la ei la Bucuresti, cand va fi sa nasc. Deci nu e nici o problema, se poate asa, mai ales daca ne apuca travaliul in timpul zilei, cand e trafic dintr-ala care iti face nervii praf, si mai ales pe ai sotului, care ar trebui sa conduca si sa aiba grija de noi in acelasi timp...
Mi-au spus ca ei fac 45 de minute din Ploiesti pana la Maternitate in Bucuresti, eu zic ca e super ok.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 32+

Mergi la inceput