Mamici de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 2
cristina_ana spune:
Fetelor, uite ca am aparut si eu sa fac prezenta cind tocmai strigati dupa noi, astea mai lenese. Pai eu tocmai ce m-am trezit si stiu ca si Cristina_Ioana e mai somnoroasa dimineata.
Amabela a scris intr-adevar mai rarin ultimul timp, dar o iertam ca ea nu e clocitoare si probabil umbla prin oras sa-i cumpere lui bebe una-alta.
Ayaana, bine ai venit printre noi. Si sa nu consideri ca ai venit la final, ca in curind incepe o alta odisee, aceea a cresterii lui bebe, si tare bine o sa ne prinda sa fim cit mai multe, sa mai schimbam sfaturi!
Cristina, 36+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
norocuta spune:
cristina_ana n-as sti sa-ti spun motivul, dar si mie DR-ul mia zis ca daca insisit sa fac cezariana (ca el inca imi da toate sansele sa am nastere normala) va fi intr-una din sapt. 39 sau 40.
Sabana spune:
Si eu sunt la apel. Bucatareasa de servici. Dupa pepeni umbla Cristina_ana.
Azi am aflat ca una dintre prietenele mele este insarcinata in 6 saptamani. Voi mai stiti ce dimensiune trebuie sa aiba bebe la varsta asta? Eu nu imi mai gasesc ecografiile.
Cristina nu am apucat sa ma uit pe poze, o sa o fac de indata ce am mai mult timp liber. Tre sa ma ocup de muncitori. Imi creste inima in fiecare zi, cand vad cum prinde casuta noastra contur. Felicitari pentru bebe. Si pe mine cred ca tot in saptamana 37 ma programeaza la cezariana, desi eu as mai lasa-o sa stea, daca ea vrea. Si asa nu cred ca o sa se termine santierul pana atunci.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
mamaluidavid spune:
Buna burtici!
Aayana bun venit printre noi si sarcina usoara in continuare.
Eu am fost azi la control,mare lucru nu am facut,inafara de faptul ca mi-au luat sange si mi-au spus ca am scapat de anemie ,certat pentru greutate,am ajuns la 59 kg nu am aflat nimic nou.
Eco mi-au facut insa mai mult de 2 secunde cred ca nu a durat,nu exagerez,a fost asa:uite aici e capul,aici coloana si aici picioarele.Si gata.
Banuielile mele s-au confirmat,s-a intors,am simitit-o duminica,se pregateste de marea intalnire
In rest suntem bine,daca va spun ce problema am eu o sa ziceti ce sunt dusa Draga mea bebelina misca prea tare.Ma doare rau de tot pielea asa de tare se impinge,sa nu mai zic ca nu pot purta ceva stramt pentru ca se vede cum iese cate o umflatura din burtica,sperii lumea pe strada Cateodata am impresia ca mai are putin si face gaura prin piele cu asa putere ma impunge.
Ce probleme mai am si eu
Aseara am avut si eu vreo 2 contractzii putin dureroase,cred ca incep sa ma pregatesc,cu David am avut dilatatie 2 inca din saptamana 37,e drept ca mai mult nu m-am dilatat,insa se pare ca bebe 2 este mai mic si s-ar putea naste natural.
Daca o sa ma lase sa incerc sau nu,nu stiu azi m-a bagat doctorul in ceata cand m-a felicitat ca s-a intors bebelina.Pai daca e cezariana ce mai conteaza? Sau vrea sa ma lase sa incerc natural? Banuiesc ca voi vedea la timpul potrivit.
Peste o saptamana si un pic voi deveni matusa ,pe 19 e programata sora mea la cezariana.Am emotzii pentru ea si abia astept sa nasca pentru a putea veni mama la mine
toate burticile
Stefania 32 fix cu Patricia
David (24 dec 2004)
Poze cu noi
michella78 spune:
pumpkin cred ca si eu sunt datoare cu informatiile
pentru listutza cu minuni
-data nasterii 18 iul 1978
- DUM 16 oct 2005
- DPN 25 august 2006
si purtam la burtos o fetita mica. mica frumusica
dar sa nu uitam pe tatic, care-i tare mandru de minunea
mea de burta Adrian
multumesc
masuratorile ti le transmit sapt viitoare cand merg din
nou la control, acum sunt deja depasite
pupici
stai ca sunt senila Spitalul Sfintii Imparati Constantin
si Elena, dr.Gianina Brasoveanu, Bucuresti
michella
larissa_79 spune:
cristina_ana si Sabana, v-am incurcat cu pepenii aia...ca mi-a ramas in cap...dar azi nu mai tine ma duc si eu sa imi i-au ca mi-a ramas in subconstient
fetelor, am si eu o intrebare ..de vreo 2 saptamani cand stau pe o parte simt cum apasa bebe tare de tot pe oasele mele...zici ca vrea sa iasa....e normal sa simt asa?
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 34+
crissa71 spune:
LA MULTI ANI ADELAPOP!!!!!!sPER SA NU FAC O GAFA, DACA AZI E 07.07.06 AR TREBUI SA FIE ZIUA TA!sA FII SANATOASA SI FERICITA, SA FACI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS!sA FII FERICITA!
bUN VENIT NOILOR BURTICOASE!
MICHELLA78:Ceva nu e in regula la tine...Ori dum ori dpn!!!Mai verifica te rog.
V-ati pupacit!!!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
ayaana spune:
cristina ana asa ma gandeam si eu ca dupa ce nastem intram intr-o alta odisee si ar fi minunat sa putem tine legatura...
eu deja cred ca intru in perioada intrebarilor stresante: "o sa ma descurc?" "o sa stiu ce sa fac?" "voi putea avea grija de ea asa cum trebuie?"...am citit atatea...carti, site-uri, articole...ca acum s-au facut toate varza in capul meu. parca as fi in fata celui mai important examen din viata, pentru care m-am pregatit o gramada si acum am uitat totul...
sper totusi ca voi lua tot nota 10
adriana si diana-maria 30+
map spune:
ayaanabine ai venit printre noi, sarcina usoara cele cateva saptamani cate mai sunt si nastere la fel de usoara.
sabana eu tin minte ca in saptamana a-6a am facut al doilea ecograf si atunci mi-a arata dr cum se misca ceva, aceea era inimioara. Mai mult de 5 mm nu avea bebe, poate si 5 mm este prea mult
Stefania si la mine data trecut la medci tota asa sumar s-a uitat, nuam vazut mai nimic. A insistat mai mult pe ceva masuratori la oasele craniului dar pe beb abia ce l-am vazut, sper ca luni sa vad mai multe. Legat de msicarea lui bebe si la mine da asa de tare, dimineata chiar m-a lovit tare rau. Afost si vina mea ca am pus mana pe burta si cumsimte mana cum incepe antrenamentul.
fetelor mie mi-au aparut pe burta cateva bubite. Nu-s mari si nici multe, 2-3 acolo dar ma mananca. Piele nu este uscata deloc. Parca mai ziceati zilele trecute de asa bubite. Voua celor care mai aveti aceasta problema v-au trecut asa de la sine sau a trebuiti sa dati cu ceva.
Monica si 29+
larissa_79 spune:
crissa71, ziua adelei e pe 07.07.06 si noi suntem azi in 07.06.06 deci peste o luna e ziua ei nu? Stiu eu ca esti cu gandul la iulie...cand ne intram si noi in paine...
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 34+