REGIMUL SCARSDALE...2 saptamani -7Kg
Raspunsuri - Pagina 10
Ana-Maria21 spune:
O singura intrebare am:ce inseamna felii de carne rece asortate la alegere?(scrie la pranzul de luni)
mumyca spune:
Brianamica tocmai mam cintarit si defapt am 62 kg,in 2 zile am ajuns aici,miam zis ca o sa incep regimul de luni si pina atunci sa mai gust din ciocolata,inghetata,dulceata din capsuni ,si ............mai bine ma abtineam.
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Treceti-ma si pe mine pe listutza, va rog, in a 2-a zi de regim am 55Kg.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
brianamica spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
O singura intrebare am:ce inseamna felii de carne rece asortate la alegere?(scrie la pranzul de luni)
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could,
They say time heals everything...but I'm still waiting....."
Eu mananc lunea carne fiarta (sau la gratar) de pui. Felii de carne rece se refera la mai multe tipuri de carne, gatite fara prajeala, si servite reci !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
brianamica spune:
Eu astazi am stagnat !!
Cred insa ca e din cauza ca mi-au venit rushii !!! ALtfel nu imi explic (altfel am fost cuminte cuminte ).
Ma apuc de completat listuta.
brianamica spune:
Pupam toate fetele curajoase care incep regimul, si facem galerie !
Aseara mi-am facut salau , fara ulei, si am sarit peste legume.(mi-a fost lene......). In schimb beau la apaaa... parca sunt o camila ! Dimineata insa, stupoare mare, chiar cu 300 grame mai mult ca ieri adica 58.4
Imi vine sa tip ! Dar mai astept ca de obicei cand vin rushii, apar modificari de greutate . Asa ca nu ma las fetelor... adica ce.... sunt grasimutele mai breze decat mine ?!?!?
De maine ma apuc si de sport . Nu va imaginati cine stie ce, dar am in casa o bicicleta medicinala (folosita acum pe post de umeras ) pe care am curatat-o aseara cu mult spor... ! Trebuie sa fac si asa ceva ca am niste pernite la picioare... de mai mare sila !
Hai sa avem un week-end placut , cu muuulta vointa !
brianamica spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
Trebuie sa slabesc 20 de kg pana in octombrie (merg la o nunta) si deloc nu ma trage inima sa ma apuc de vreun regim
Am 1.59 si peste 80 de kile (nici nu ma mai cantaresc, ca ma simt vinovata ), mananc tot ce mi-e pofta (ultima masa si la 10-11 noaptea), lucrez la birou si nu fac miscare mai niciodata ... deci e groaznica treaba, dar totusi nu gasesc o motivatie sa ma tin de o dieta! Am slabit vreo 2 kile cu o cura de detoxifiere in primavara, a fost super pentru ca ma simteam mult mai bine si dormeam mai bine si respiram mai bine, dar nu m-a tinut mult elanul.
Asa ca vin si va intreb: ce va motiveaza sa slabiti? Eu ma simt bine in pielea mea, sunt iubita, sunt fericita, prietenii si familia ma accepta asa cum sunt, slava Domnului sunt sanatoasa, haine sa ma cuprinda inca mai gasesc (cu greu)... deci e complicat.
Ce va motiveaza?
Smilla
Smilla, fiecare are motivatia ei. E greu sa creezi motivatii altora.
Eu de exemplu vreau sa slabesc pentru ca sincer, nu imi place ce vad in oglinda.
Nu haine, nu barbati...nimic de genul asta. Vreau doar sa ma uit in oglinda si sa nu imi fie jena de persoana mea. Sa nu ma simt prost cand merg la mare si ma dezbrac.... chestii de genul asta.
De fapt sincer, cel mai important este sa te simti bine in pielea ta. EU nu ma simt bine cu kilograme in plus.
Parerea mea este ca viata asta are mult mai multe bucurii decat o bucata de ciocolata. Si apoi, ce te defineste... traiesti ca sa mananci ?!
Eu cunosc foarte bine senzatia ta... am trait-o de 2 ori in viata, si mancam noaptea, oricand si orice insa unde am ajuns? Si apoi la 60 de ani cand va incepe menopauza, unde am sa ajung? Sa fiu incapabila sa ma misc (fizic), sa nu imi pot ajuta copii din cauza multor probleme de sanatate cauzate de grasime (inima, circulatie , tensiune etc), sau mai rau sa devin o povara pentru ei ?
Asta este ratiunea mea de a slabi. Nu vreau sa ma intelegi gresit. Pur si simplu ai intrebat ce ne motiveaza !
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by brianamicaquote:
Originally posted by smillaraaq
Trebuie sa slabesc 20 de kg pana in octombrie (merg la o nunta) si deloc nu ma trage inima sa ma apuc de vreun regim
Am 1.59 si peste 80 de kile (nici nu ma mai cantaresc, ca ma simt vinovata ), mananc tot ce mi-e pofta (ultima masa si la 10-11 noaptea), lucrez la birou si nu fac miscare mai niciodata ... deci e groaznica treaba, dar totusi nu gasesc o motivatie sa ma tin de o dieta! Am slabit vreo 2 kile cu o cura de detoxifiere in primavara, a fost super pentru ca ma simteam mult mai bine si dormeam mai bine si respiram mai bine, dar nu m-a tinut mult elanul.
Asa ca vin si va intreb: ce va motiveaza sa slabiti? Eu ma simt bine in pielea mea, sunt iubita, sunt fericita, prietenii si familia ma accepta asa cum sunt, slava Domnului sunt sanatoasa, haine sa ma cuprinda inca mai gasesc (cu greu)... deci e complicat.
Ce va motiveaza?
Smilla
Smilla, fiecare are motivatia ei. E greu sa creezi motivatii altora.
Eu de exemplu vreau sa slabesc pentru ca sincer, nu imi place ce vad in oglinda.
Nu haine, nu barbati...nimic de genul asta. Vreau doar sa ma uit in oglinda si sa nu imi fie jena de persoana mea. Sa nu ma simt prost cand merg la mare si ma dezbrac.... chestii de genul asta.
De fapt sincer, cel mai important este sa te simti bine in pielea ta. EU nu ma simt bine cu kilograme in plus.
Parerea mea este ca viata asta are mult mai multe bucurii decat o bucata de ciocolata. Si apoi, ce te defineste... traiesti ca sa mananci ?!
Eu cunosc foarte bine senzatia ta... am trait-o de 2 ori in viata, si mancam noaptea, oricand si orice insa unde am ajuns? Si apoi la 60 de ani cand va incepe menopauza, unde am sa ajung? Sa fiu incapabila sa ma misc (fizic), sa nu imi pot ajuta copii din cauza multor probleme de sanatate cauzate de grasime (inima, circulatie , tensiune etc), sau mai rau sa devin o povara pentru ei ?
Asta este ratiunea mea de a slabi. Nu vreau sa ma intelegi gresit. Pur si simplu ai intrebat ce ne motiveaza !
Brianamica, multumesc!
Cred ca asta voiam sa aud...
Come to the dark side: we have cookies!!
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by LORELAI ANCA MORARIU
Ica1975 - īncearca aprox 1 sapt sa NU manānci dupa orele 17 seara! O sa vezi diferenta... Si portioneaza-ti māncarea astfel īncāt sa manānci īn jur de 5 mese pe zii - cantitatile sa fie descrescatoare. Manānca cāte poti de bine la micul dejun (sa zicem ora 8am), la ora 10am si la 12 amiaz. Apoi taie usurel-usurel din cantitati. Multa bafta! Daca vrei trimite-mi e-mail sau PM si mai vorbim!
Lorelai, cum se poate manca cat poti mai mult la micul dejun in aceasta dieta? Sau tu vorbesti in general?
Am citit si ca recomanzi sa nu mancam dupa ora 17. Eu aici am o problema de mentalitate. Acum cativa ani am luat niste antibiotice aiurea si m-am ales cu niste dureri groaznice de stomac. Cateva luni dupa asta ma trezeam pe la 4-5 dimineata din cauza durerilor de stomac si trebuia neaparat sa mananc ceva. Durerile au trecut, dar eu am ramas cu ideea fixa ca trebuie sa mananc bine seara ca sa nu ma trezesc de foame.
O sa incerc sa mananc cina mai devreme, dar chiar 17 nu cred sa pot.
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Briana, raportez si eu dupa 5 zile 57.5 kg. Cam atat ar zice cantarul meu cel prost. Eu remarc ca slabesc 1kg la 3 zile. Cam nasol, dar e bine si atat decat deloc.
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE