Iasule, mandra cetate (35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

rosa se face cam asa:
[url ="linkul"]cuvint[/url]
Numai ca ai grija sa scoti spatiul de dupa primul "url". Eu l-am pus ca sa-ti afiseze exact cum se face. Linkul e adresa paginii pe care vrei s-o afisezi, te-ai priceput tu.

Eu sint bucuroasa ca lui Matei i-au mai trecut mucisorii, ieri l-am tinut pe panadol si nurofen, si cred ca am sa-i mai dau si azi un pic, sa fiu sigura. Mai nou, fi-miu se da baiat mare de acum, ieri mi-a cerut paharul de iaurt si voia neaparat sa manince singur. Il tinea la piept, si cu lingura incerca el sa ia ceva sa duca la gurita, si reusea... daca nu pica tot pe tricou. Sau ma innebuneste cu apa, sa-i pun intr-un pahar sa bea singur. Si iar ajungem la schimbat bluzita

Miha, furazolidon pentru copii ai incercat ? La noi nu prea au avut efect smecta,biotics baby sau hydrasec. Pina nu i-am dat furazolidon nu i-a trecut. De fapt depinde ce are puiul. Dar incearca o pastiluta, nu cred ca-i va face rau.

Adriana, din pacate la copilasi nu are rost sa le explici ca e spre binele lor sa faca bubuta. Asa ca stringe din dinti, o sa treaca si asta.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ei, ai reusit cu costum de muguras ?

ps: ideea cu "reply with quote" dupa mesajul cuiva care are deja link-uri e foarte buna, la inceput m-a scutit si pe mine de multe batai de cap!

inca un pont: cand copii adresa link-ului, pozele trebuie deschise prin comunity, nu prin logare cu utilizatorul tau; intri si dai cautare membru in josul paginii si pe acolo intri pe pozele catre care vrei sa pui legatura.
scuze daca am repetat ce ti-au mai scris si fetele si succes, asteptam semnatura!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nicoleta,voi unde stati?Noi stam in Nicolina si avem un prieten in parc,pe care il cheama Matei si tot cu Furazolidon s-a tratat de diaree. Intreb pentru ca astazi am descoperit inca o data ce mica e lumea. Dar mie dr mi-a dat altceva si de Furazolidon am uitat sa intreb.Oricum,acum e mai binisor si asteptam rezultatul la analize.

Cristina,tu mai stii ceva de Lulu?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Eu stau in celalalt capat de oras, in minunatul cartier numit Dacia. Eu am descoperit ca sint foarte multi Matei in Iasi, mereu aud cite un "Matei!" in urechi si intorc repede capul sa vad cine ce vrea de la ficior-miu.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Nicoleta,eu cand aud de minunatul tau cartier,asa cum spui tu,mi se face rau.Asta doar pentru ca acolo merg la dr pediatru si de fiecare data imi fac 1000 de nervi.

Mergi la inceput

Nervii sint din cauza cartierului sau a pediatrului ? Ca as intelege si daca ar fi din cauza de dr, ca eu nu am rezistat prea mult la dr de la circa din Dacia. Complet dezinteresata. O fi tot zona de vina ?

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele!

si -ici la toti sarbatoritii....ca v-ati sarbatorit de cand n-am mai intrat
Si special ptr Rares de Cristina...doamne ce trece timpul, mey fetelor, mey...
Miha, inteleg ca Robert e mai bine, nu? Mere coapte cu banana era un meniu ff apreciat de Vladut in vremurile de kk...si orezul facut cu morcov si carnita de pui, totul fiert. Noi n-am trecut decat odata prin asta, da stiu ce-am tras....insa el manca bietul ca ii era fomica...si cereale cu roscove de la Nestle ii mai dadeam, is f bune la burtik.

Noi suntem bine, am descoperit biserica si mergem zilnic, Vladut de o bucata de vreme plangea cand mergeam la impartasit (ca mai toti copii asa mici, am vazut si pe forum ca spuneau mamici) si am zis s-o luam usurel...mergem in cartier la Sf Anton, Miha, stii cea din parc (inanite mergeam la Iz. Tamaduirii)...si acu nu mai poate, vrea la icoane, face cruce, se roaga...iti vine sa-l mananci...inca nu ne-am intalnit cu parintele, sambata la impartasit...vom vedea...dam examen de cumintenie . Am intrat duminica si la biserica de la Palat, era nunta, i-a placut...si la cea de la sala sporturilor...sper sa am succes...
va -ez

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Nicoleta,cartierul n-are nici o vina,doar aceea ca e prea departe. Ma scoate din nervi circa si asistenta,ca dr e oarecum ok.Si faptul ca e foarte aglomerat si nu se respecta randul...

Aime,ce faceti?Sanatosi,voinici?Pe unde colindati?Da,Robert e un pic mai bine.Maine luam rezultatele.Sper sa nu aiba nik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Gata,fetelor,am reusit gratie explicatiilor voastre,multumesc foarte mult!Mie nu-mi daduse prin cap sa ma uit cum apare scris cand dadeam reply cu quote,desi era foarte simplu.Multumesc inca o data!

Costum muguras

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mai, intru pe prieteni si imi vad ochii subiectul 14 cu Iasu...eu stiam ca totusi suntem la mai mult. Deschid, vad subiect din 2005...zic ca iar e o pb cu forumul, mi incerc de doua ori si in cele din urma vad misterul...cineva ma intreba despre un pat de la Harlau...si readusese subiectul in actualitate. Ideea eca nu mai am nr de tel respectiv...Adriana parca tu mi-ai cerut nr la un moment dat pentru o amica...il mai ai notat pe undeva? Eu ar trebui sa-l am intr-o agenda, dar sper sa gasesc pe la serviciu, ca acasa nu e.
Ingrid, superbe pozele cu "mugurasul" la serbare si cu coronita. La ce scoala e Cosmin? Cumva la 23? Ca mi s-a parut printre parinti o figura cunoscuta de tatic.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput