Iasule, mandra cetate (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Am tot incercat sa fac si eu ca voi,sa pun adresa pozelor cu costumul de muguras de la Gabriela sub un cuvant,cum faceti voi,dar cu tot concursul binevoitor al Adrianei,tot nu mi-a iesit,cred ca-s tare grea de cap,asa ca va dau pur si simplu adresa albumului
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551529725&security=NgdGmD

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Imi pare rau ca nu am reusit eu sa ma fac inteleasa,poate iti mai explica cineva..sau da-mi un nr de tel ,poate la tel ne intelegem..
Adriana
papa-bun
[/quote]

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Buna! Eu nu prea particip pe aici dar va citesc aproape tot timpul... (oricum de aici aflu tot ce se intampla in Iasi: concerte, etc... ca eu is tare izolata, televizor n-am...)
Pot sa vin si eu cu o intrebare: In afara de evenimentul (si cate un anunt pe bestjobs), ce modalitati de a cauta un job in Iasi ar mai fi? Nu stiu incotro sa-mi mai indrept cautarile... In evenimentul o pagina intreaga de anunturi si de fapt daca gasesc unul care sa se potriveasca, in rest cate 20 de agenti de vanzari, etc...

Si intrebarea 2: Daca se pricepe si lucreaza vreuna dintre voi in domeniul contabilitatii nu ar vrea sa faca niste ore cu mine (contra cost evident), pt ca vad ca se tot cauta persoane cu cunostinte de contabilitate (eu am niste ideei vagi, am facut un curs prin facultate, dar nu stiu de unde s-o iau ca as invata...)

Mergi la inceput

Adriana,crede-ma ca nu esti tu de vina,eu sunt,ca n-am priceput.Am scris cuvant in ghilimele si dupa aia am dat pe adresa albumului copy si dupa paste pe cuvant.Dar n-a iesit nimic.Dar ma ambitionez eu si ma informez si tre' sa-mi iasa pana la urma!Multumesc ca ai avut rabdare cu mine!

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

quote:
Originally posted by tinatache

stie cineva in ce comuna e Popricani-ul?

felicitari pt noua gravidutza si pt bb! sarcina usoara si cat mai putine griji!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

POPRICANI este comuna!
Pupici la voinici de la Rares flacau nazdravande 1 an si Mihnea cel sugubatz

mersic:))

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Adriana,nu vreau sa dai banii pe telefon ca sa ma inveti pe mine care-s grea de cap.Te-as suna eu pe tine,dar sunt la serviciu,la noi se consolideaza si e o baraiala de nu ne-am intelege oricum,doar cand plec acasa.Multumesc foarte mult,esti o draguta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adi69

Pai nu asa..mai scriu o data...cuvant

Adriana
papa-bun

Pai n-ai zis la un moment dat ceva de ghilimele,ca nu-mi iese fara ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetili, o "intrare" la scoala 23 are cineva?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

quote:
Originally posted by adi69

Pai nu asa..mai scriu o data...cuvant

Adriana
papa-bun

Pai n-ai zis la un moment dat ceva de ghilimele,ca nu-mi iese fara ele?

Ziceam sa nu uiti sa pui ghilimelele la inceputul si sfarsitul link-ului

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Scuze ca intervin dar am o idee: Rosa da un reply + quote pe ultimul mesaj al Adrianei si o sa vezi cum a facut "cuvant" si "papa-bun". Sper ca nu va suparati dar asa este mai usor.

Mergi la inceput