Iasule, mandra cetate (35)
Raspunsuri - Pagina 19
herra spune:
quote:
Originally posted by belnicol
... si brinza calcica, si pe aia i-o spalam ca s-o delactozez, asa m-a invatat o doctora in spital.
cum se spala branza calcica?
belnicol spune:
Tineam tifonul in care am scurs-o sub jet de apa si o storceam de citeva ori.
Nicoleta si Matei
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Mi-a atras atentia pt ca si fiu-meu are aceeasi zi de nastere cu tine! Cica voi doi si Napoleon Bonaparte!!!
Si sotul meu!!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
amironeanu spune:
LA MULTI ANI RARES!!!!!!!!
Ce trece timpul, parca mai ieri ne spunea Cristina ca este insarcinata!
Carmen, si tu imi pari cunoscuta, eu stau chiar langa complexul Ciurchi, ieseam foarte des in parcul mare din Tatarasi, dar in ultima vremea ne-am cam schimbat programul si traseul. Stefaniei ii place foarte mult cu tramvaiul sau masina, asa ca mergem in Copou sau prin centru.
Pentru burtica cu probleme si mere coapte sunt bune.
Raluca, vezi ca totul se termina cu bine! Sanatate multa mamei tale si o luna de miere "fierbinte" voua!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
GabrielaG spune:
Carmen, ai fost simpatica cu "setarile", se cunoaste ca esti in domeniu.
Dupa cum vedeti e 5 fara ceva dimineata si eu n-am somn, a plecat Paul iar la Bucuresti si n-am reusit sa mai adorm dupa ce a plecat.
Ieri a venit nepotelul de la BT si puiutii mei s-au bucurat nespus...s-au jucat toata ziua si astaz cred ca facem o plimbare in Mall sau Parcul Expozitiei.
O zi frumoasa,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
PUPICI SI MULTUMIM INCA O DATA PENTRU URARI!
Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si sa aveti o viata implinita alaturi de toti cei dragi!
Miha,dr.nu ti-a recomandat un antibiotic ?
Eu lui Mihnea i-am dat ercefuril(avea 2 an si ceva)si a facut o diaree groaznica de la apa de izvor din Gradina Botanica.Regimul cu piine prajita,carne fiarta,piure,brinza,banane cu orez,morcov,ceai menta l-a tinut 1 saptamina,dar cu ercefuryl in doua zile s-a reglat la scaun!
Andreea,incearca o echo la dr.ILIEV.Am inteles ca e cel mai bun la ora asta in echo morfologica!
palmyrah2002 spune:
Nicoleta da-i Nurofen preventiv.
Este si antiinflamator si poate se rezolva cu mucisorii!
Multa sanatate!
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
LA MULTI ANI RARES!!!!!!!!
Ce trece timpul, parca mai ieri ne spunea Cristina ca este insarcinata!
Carmen, si tu imi pari cunoscuta, eu stau chiar langa complexul Ciurchi, ieseam foarte des in parcul mare din Tatarasi, dar in ultima vremea ne-am cam schimbat programul si traseul. Stefaniei ii place foarte mult cu tramvaiul sau masina, asa ca mergem in Copou sau prin centru.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Cind ajungi in Copou urca si pe la mine pe la serviciu!
Lucrez la universitate,in cladirea administrativa!
carmenp spune:
multumesc, rinjesc larg, ca mi-s tare mindra de ziua mea de nastere... sor-mea e nascuta pe 14 august in aceeasi zi cu acvi, suntem la rind, ani diferiti.
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Carmenp acum am observat ce cadou minunat ti-ai facut de ziua ta acum 2 ani! Super, minunata. Mi-a atras atentia pt ca si fiu-meu are aceeasi zi de nastere cu tine! Cica voi doi si Napoleon Bonaparte!!! Evaluatorul meu va veni maine dimineata si chiar il astept.
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3