Iasule, mandra cetate (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Pai da Gabi,ca dupa ce a stricat oglinda a inceput sa bodoganeasca nu's ce despre ambreiaj,,si-atat,ca daca o faceam eu nu mai aveam liniste vre-o doua zile..(ce pofta mi-ai facut cu branzoaicele tale..)

Cristina..pai poate Rares se pregateste sa fie bancher...si nu sa cheltuie banii..asteptam poze . Felicitari pt terminarea anului!

Miha,la puiuti cacaciosi faceam piure de morcov ,out fiert tare,mucilagiu de orez,si parca era un lapte praf special pt burtici cacacioase,dar nu mai stiu cum se numea..Din pacate nu ai cum sa-i diversifici meniul prea mult.

Eu duc azi copilul la injectat cu moldamin.Sper sa rezist..am incercat sa-i fac "pregatirea" dar la cat e de plangacioasa..si sensibiloasa..parca si vad ce circ o sa faca!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna dimineata,cam tarziu,dar am muncit pana acum.La multi ani Rares Stefan,sa cresti mare,sanatos,cuminte si frumos!
Adi69,please,spune-mi si mie cum sa fac legatura la niste poze,ca sa vi le arat si voua,asa cum ai tu la mancare si prajituri?

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

Buna dimineata,cam tarziu,dar am muncit pana acum.La multi ani Rares Stefan,sa cresti mare,sanatos,cuminte si frumos!
Adi69,please,spune-mi si mie cum sa fac legatura la niste poze,ca sa vi le arat si voua,asa cum ai tu la mancare si prajituri?

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Ti-am trimis pm

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI si din partea noastra pentru toti cei care s-au aniversat cat am fost pe alte "coclauri"!

CASA DE PIATRA Raluca, ma bucur ca totul a iesit bine!

pentru kk moale eu ii dau lapte praf Nan HA; si pentru ca nu-mi iese niciodata prea mult mucilagiu daca fierb orez, il fac din faina de orez (o iau de la Mercur din Podu Ros in ultimul timp).

sanatate micutilor bolnaviori!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

LA MULTI ANI RARES!!! Sa cresti mare si sa fii sanatos si mami si tati sa fie mandri de tine!
Pupici la toata lumea si vacanta frumoasa la pitici.
Pt burtica deranjata, ceai de menta neindulcit, mucilagiu orez, pilafior, etc...
Sa cesteti mari si sa fiti santosi pitici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

as mai adauga brinza de vaci degresata (nu de la tarani), banane

quote:
Originally posted by GabrielaG

LA MULTI ANI RARES!!! Sa cresti mare si sa fii sanatos si mami si tati sa fie mandri de tine!
Pupici la toata lumea si vacanta frumoasa la pitici.
Pt burtica deranjata, ceai de menta neindulcit, mucilagiu orez, pilafior, etc...
Sa cesteti mari si sa fiti santosi pitici,
Gabriela si baietii

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Se pare ca nu am prea multe variante de diversificat meniul.Nu ca ar fi mancat el multe feluri de mancare inainte,dar parca de o saptamana m-am saturat si eu sa-i dau sa manance orez si morcov.Parca si-a mai revenit cat de cat,dar pana joi cand imi da rezultatul la analize,ma tem sa-i dau altceva de mancare.

Vreau sa-mi iau zilele astea un robot de bucatarie.Am ochit un Philips HR7755 si in Braun K700 si nu stiu pe care sa-l aleg.Ce ma sfatuiti?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Am lipsit un pic asa ca va spun acum, cu intarziere: LA MULTI ANI! celor care au sarbatorit. Sa se indeplineasca tot ce va doriti

LA MULTI ANI! RARES
Sa cresti sanatos si sa-i bucuri pe parinti.

Multa sanatate puiutilor vostri si voua.
O saptamana cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Se pare ca nu am prea multe variante de diversificat meniul.

ii mai dau si paine prajita; si carne fiarta de pui - numai daca imi da ok doctorita, dar de obicei imi dadea...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Inca o data LA MULTI ANI RARES!

Miha, e greu cu papica. Eu nu-l scoteam pe Matei din orez, banana si brinza calcica, si pe aia i-o spalam ca s-o delactozez, asa m-a invatat o doctora in spital.Daca ii place dulce poti sa-i pui in ceai glucoza pudra ca sa mai compensezi cit de cit alimentatia deficitara din zilele astea. Cit despre robot pot sa-ti spun ca eu am Philips, are comenzile un pic altfel dar are toate trei aparatele, storcator de citrice, face si cirnati chiar, si sint foarte multumita, mai ales de masina de carne.

Eu ma gindeam ca am scapat cu ficioru' intact in urma escapadei noastre de duminica dar s-ar parea ca m-am inselat. Asta noapte a tusi un pic iar azi (de fapt a inceput de ieri) a stranutat puternic si de fiecare data mucisorii ajungeau in gurita. Nici nu stiu ce sa fac, m-as duce la dr ca mi-e frica cu gitutul, dar mai astept, sa vad ce face pina miine. Sper sa nu se agraveze.
Iata, am vrut caldura. Am uitat ca la mine in casa se fac 30°C cit ai clipi. In curind am sa-l las pe Matei la bustul gol, mi-aduc aminte ca asta-vara curgea apa pe el. Pe noi nu mai zic.
V-am pupat, sanatate la puii mici.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput