o surpriza frumoasa- de suflet
Raspunsuri - Pagina 9
luy spune:
Vineri am "facut poteca" in partea aceasta a site-ului, deoarece am stat cu sufletul la gura, asteptand vesti despre barbye... Si asa am ajuns sa citesc si despre aceasta actiune pe care ati initiat-o, pentru ca de obicei intru direct la temele specializate. Dar acum, ca am aflat ... raspund din toata inima "vreau si eu sa contribui!"
Din pacate cartile mele sunt la Ploiesti, la parinti si probabil voi ajunge la ei abia weekend-ul urmator sau peste 2 saptamani... E prea tarziu ? Pentru ca sigur as gasi cateva carti pe care le-as dona cu cu cea mai mare placere...
Totusi nu m-a rabdat inima sa nu incerc sa fac ceva concret, cat mai repede, asa ca azi, in drum spre serviciu am facut un ocol de un sfert de ora pe la un anticariat si am luat 4 carti (doar atat, din pacate, ca trebuia sa ajung la serviciu la timp), este vorba de:
Petre Ispirescu - "Legende sau Basmele romanilor"
I.L.Caragiale - "Schite, nuvele, teatru"
Ioan Slavici - "Popa Tanda. Nuvele si povestiri"
Jules Verne - "20.000 leghe sub mari"
Va rog spuneti-mi cu cine as putea sa ma intalnesc ca sa dau si eu cartile acestea si daca actiunea de colectare a cartilor se prelungeste pana ajung la ai mei sa vad ce carti as putea sa mai iau si de acolo.
Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
cl spune:
M-am intors pe baricade. Bine v-am regasit!
Am vorbit cu Dyonise si am stabilit ca o sa ne intalnim la Universitate. Eu as propune ca intalnirea sa fie saptamana viitoare (Dyonise este bine asa? o sa te sun.). Daca mai vrea cineva sa ajute cu o carticica si poate veni la Universitate il rog sa spuna si vom stabili in ce zi/zile si la ce ora ne putem intalni.
Luy,
,
, iti multumesc frumos! Vad ca esti din Bucuresti. O sa-ti trimit un PM.
Ce v-as ruga: aceasta actiune s-a cam intins, fara prea mari rezultate, din pacate. Cei care doriti sa ajutati, v-as ruga sa va mobilizati si sa incercati sa faceti un efort, ca pana la sfarsitul lunii septembrie sa finalizam actiunea. Va multumesc tuturor pentru eforturile depuse
.
Claudia
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!
Liana30 spune:
ok..ok.zilele astea mai strng si eu cate ceva!!!
sper sa ajunga la timp si pachetul meu!!
bafta multa!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
ancamironiuc spune:
Spre rusinea mea abia acum am citit de ce este vorba. As vrea si eu sa ajut cu niste carti si banuti. Asta implica sa merg in Dr.Taberei si sa iau cartile pe care le am acolo. Cand vreti sa va intalniti ca sa stiu si eu cand sa ma duc sa le colectez?
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
luy spune:
Da, da, la Universitate imi convine si mie sa ne intalnim. Cand vreti voi saptamana viitoare, de marti incolo, dupa ora 18.30 daca se poate. Dar daca voi stabiliti o zi si o data va rog anuntati-le aici, ca poate reusesc sa ma invoiesc ca sa ajung si eu la intalnire. Pana atunci o sa mai dau o raita prin anticariate si mai gasesc eu niste carti interesante si in stare buna, pt ca din pacate nu voi mai ajunge la parinti sa mai "rechizitionez" de acolo . Oricum n-o sa vin cu mana goala, promit ! Astept un semn de la voi !
Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
cl spune:
Am vorbit cu Dyonise si ne intalnim maine,19 septembrie, la Universitate, la ora 12.30. Daca mai doreste cineva sa vina, il rog sa spuna si o sa il asteptam cu mare drag.
Luy, ai un PM.
Anca,
, in ce zona lucrezi? Iti trimit un PM.
Claudia
cl spune:
M-am intalnit astazi cu doua fete inimoase: Dyonise si Luy, carora le multumesc frumos!
Cartile primite :
Dyonise,
:
Mihai Eminescu - Sonete
G. Bacovia - Versuri si proza
Anne Dellbee - Camille, iubita lui Rodin
V.G. Korolenko - Opere alese
James Hadley Chase - Un hippie pe autostrada
Homer - Iliada
Ivan Turgheniev - Un cuib de nobili
A. Heinlein - Stea dubla
W. Deeping - Sorrell si fiul
Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" - Bazele informaticii
Luy,
:
Ioan Slavici - Popa Tanda, nuvele si povestiri
I. L. Caragiale - Schite, nuvele, teatru
Petre Ispirescu - Legende sau basmele romanilor
Mark Twain - Aventurile lui Huckleberry Finn
Mihail Sadoveanu - Venea o moara pe Siret
Mihail Sadoveanu - Nicoara Potcoava
Prof. Lucica Lupascu - Lecturile copilariei, clasa a VII-a
Ionel Teodoreanu - La Medeleni, vol I
Ionel Teodoreanu - La Medeleni, vol II
Maine, la Eroilor, la ora 12.15 ma intalnesc cu Ancamironiuc. Mai doreste cineva sa vina?
Claudia
cl spune:
Ieri m-am intalnit cu Anca.
Ancamironiuc,
, multumim frumos!
Ce am primit:
Caragiale - O scrisoare pierduta
Slavici - Moara cu noroc
Eminescu - Scrisori
Ion Creanga - Amintiri din copilarie
Nestor Urechia - Zanele din Valea Cerbului
Mihail Sadoveanu - Nicoara Potcoava
Mircea Eliade - Maitreyi
Gottfried August Burger - Aventurile baronului Munchhausen
Charles Dickens - Marle sperante, vol I
Walter Scott - Ivanhoe, vol I
Jules Verne - Copiii capitanului Grant, vol I
Jules Verne - Capitanul Hateras
Jules Verne - Cinci saptamani in balon
Jules Verne - Casa cu aburi
Claudia
ancamironiuc spune:
Claudia, trebuie sa fac 100 de matanii
, acum am vazut ca la 3 carti ti-am dat doar vol I
. Stateau de mult in alta parte si chiar nu mai stiam cate volume au, asa ca le-am luat gramada